• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben 8 haftayı gecmisken kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. Kanamam benim de olmadı düşer diye bekledik düşmedi de ama ben hep fenalasiyordum sanırım zarar vermeye başlamıştı bana o zaman da aldırmak durumunda kaldık. Ayy Allahın hediyesi gibi olmuş birini aldım birini veriyorum gibi. Kayıp insani çok sarsıyor annelik çünkü rahmine düştüğü an başlıyor sonuçta. Inşallah tekrar öyle kötü şeyler yaşamayız ben şu an yine kalbi atmayacak diye çok korkuyorum mesela. Ve ben de tesaduf ki tam bir onceki hamileliğimi öğrendigim gün öğrendim bunu da :)
Çok hoş bir sürpriz olmuş gerçekten o gün öğrenmen. Allah tamamına erdirsin inşallah

Neyse hanımlar bozmayalim moralimizi geçmişin etkisinden kurtulalım sağlıkla gelir inşallah çocuklarımız güzel günlerini konuşuruz.
Perşembe günü doktora gideceğim. Umarım vajinal ultrasona gerek kalmaz. Geçen bir doktor bana diyor ki aman ne cekiniyosun günde 30 tane bakıyorum ben dedim siz bakıyorsunuz da ben gostermiyorum günde 30 kere yani :)

Yerleşme kanaması değildir bence adet tarihimin üstünden neredeyse iki hafta geçti o zaman olurdu herhalde tabii geç döllenme değilse. Bilmiyorum artık bekleyip görücez
Stres yapmamaya çalış canım kafanı dağıtacak birseylerle uğraş yiyecek ekmeği varsa ne yapar eder gelir

Neyse hanımlar bozmayalim moralimizi geçmişin etkisinden kurtulalım sağlıkla gelir inşallah çocuklarımız güzel günlerini konuşuruz.
Perşembe günü doktora gideceğim. Umarım vajinal ultrasona gerek kalmaz. Geçen bir doktor bana diyor ki aman ne cekiniyosun günde 30 tane bakıyorum ben dedim siz bakıyorsunuz da ben gostermiyorum günde 30 kere yani :)
Hiç yani iyi demişsin bazen insanın ağzına lafı veriyorlar :) bizi kendileri gibi sanıyorlar benimde en gıcık olduğum cümleleri bunda ne varki ee bu herkeste olur geçer psikolojiktir yahu sen biliyorsun bunu ben bilsem sana niye sorayım :)

Ne güzel bir heyecan :) giriyorsun doktora işte adetim şu kadar gecikti kan testi yaptırdıysan sonucum bu ve su zamanda yaptırdım diyorsun sonra zaten kendiliğinden gelişiyor olaylar. Ultrasonda bakıyor ilk zaten karından bakıyor acıtan bi şey değil. Gerek görürse vajinal bakıyor o da korkulacak bi şey değil benim bi önceki gebeligimde hep o şekilde bakılmak zorunda kaldı. Bir de tabi sana bazı sorular soruyor. Işte ilk gebelik mi, yaş, kaç senelik evlisin gibi genel sorular. Bu kadar. Inşallah güzel bir şekilde gider güzel haberlerle dönersin :)
Insallah cok tesekkur ederim tek korkum vajinal ultrason o beni cok geriyor :(

Acıtıyor mu? Acıtmıyorsa bile ben stresimden acı cekerim gibi geliyor maalesef... :KK43:
Ay acıtmıyor yazacaktım yanlış yazmış otomatik düzeltme olmuş sanırım Yok yok acıtmıyor sadece rahatsız ediyor insan bi geriliyor tabi
Ama kasarsan daha çok acır o an başka bi şey düşünmeye çalışıyorum ben. Inşallah gerek kalmaz ona ya :)

Ay acıtmıyor yazacaktım yanlış yazmış otomatik düzeltme olmuş sanırım Yok yok acıtmıyor sadece rahatsız ediyor insan bi geriliyor tabi
Ama kasarsan daha çok acır o an başka bi şey düşünmeye çalışıyorum ben. Inşallah gerek kalmaz ona ya :)
Ayy inşallah :)

Kizlar ya bugun ogurdum hep afedersiniz.Ilacin saati de gecti folik asit.Ne yesem de icsem yani.Cok.kotuyum kustuktan sonra da nasil yemek yenir berbat bir durum .Siz ne yapiyordunuz tecrubeliler ben bu ilaci nasil iccemm ac kaldikca da bulaniyor iyi gelen seyleri de karartiyorum bu yuzden canim hic bir sey istemiyor :KK43:(

Kizlar gunaydinn. Keseyi ne zaman gordunuz? Vajinal mi karindan mi bakildi?

Back