- 16 Aralık 2018
- 272
- 229
- 18
Ay canim Allah yardimcin olsun .Ben evdeyim is yaocak halim yok.Allah kolaylik versinilk 3 ay uykulu geçiyormuş sanırım inşallah ya yoksa çalışıyorum birde çok zor olacak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay canim Allah yardimcin olsun .Ben evdeyim is yaocak halim yok.Allah kolaylik versinilk 3 ay uykulu geçiyormuş sanırım inşallah ya yoksa çalışıyorum birde çok zor olacak.
Hayırlı olsun hoşgeldin:) harika bir hamilelik olsun ve sağlıkla doğsun inşallah.Selam kızlar ben de katıldım aranıza. 5 yaşında bi kızım var. İkinci bebeğimi mayıs ayında 9 haftalıkken kaybettik maalesef şimdi 5+6 da üçüncü gebeliğim oluyor. İnşallah bu sefer kötü bir şey yaşamam. Hepimiz sağlıkla kucaklayalım yavrularımızı. O miss kokularını içimize çekelim inşallah.
Benim dünden itibaren ağzımda acı tat var. Umarım çok zorlamaz. Kızımda baya midem bulanıyordu. 14. Haftada bitmişti anca. Bakalıö bu kuzu da nasıl olcak
Amin inşallah hepimizin öyle olurHayırlı olsun hoşgeldin:) harika bir hamilelik olsun ve sağlıkla doğsun inşallah.
Sağlık ocağında sorsaydın keşke lekeyi belki yönlendirirlerdi. Doktor demir ilacı vs verir zaten. Hayırlısıyla şu günleri atlatalım da. Ben de adet olucam herhalde diye bekliyorum. Karnımda da sürekli şişkinlik ve gaz var ağrı yapıyor. Tuvalete gitmeye korkar oldumEvet demir eksikligi vs bir suru degerde dusukluk varmis saglik ocaginda yaptirdim jinekologa goturcem sonuclari bakalım ne diyecek. Hafif kahverengi leke silindikce devam ediyor hâlâ...
cnm sen kaç haftalıkken kaybetmiştin? Ben kalp atışlarını faşan duymuştum ama sonraki kontrolde kaybettiğimizi öğrendik. Kanamam falan olmamıştı o yüzden şüphelenmedim de.. sadece rüyamda kanlar içinde gördüm kendimi o kdr. Kürtajla aldılar. Doğacağı tarihte şimdiki gebeliğimi öğrendim tesadüf bu ya...Bir de söylemeyi unuttum doktorum coraspin verdi folik asit yanında ilk zamanlardaki ölümleri azaltıyor dedi. Daha önce kaybım olduğundan sanırım. Bu ara da nezle oldum onun için de doğal yollarla hallet dedi tabiki ilaç almıyorum zaten.
Ay Allah korusun adet fln olma. Benim ilk gebeliğimde çok fazla gaz olmuştum 6 aylık gibi karnım çıkmıştı. Hormon dalgalanmaları gaz yapıyor ondandır merak etme.Sağlık ocağında sorsaydın keşke lekeyi belki yönlendirirlerdi. Doktor demir ilacı vs verir zaten. Hayırlısıyla şu günleri atlatalım da. Ben de adet olucam herhalde diye bekliyorum. Karnımda da sürekli şişkinlik ve gaz var ağrı yapıyor. Tuvalete gitmeye korkar oldum
Sağ ol canım inşallah öyledir. Dün adet başlıyor gibi akıntı içinde hafif bir pembelik gördüm bugün de devam ediyor. Daha çok o nedenle korkuyorumAy Allah korusun adet fln olma. Benim ilk gebeliğimde çok fazla gaz olmuştum 6 aylık gibi karnım çıkmıştı. Hormon dalgalanmaları gaz yapıyor ondandır merak etme.
Hoşbuldum evet maalesef çok fazla var. Hormonlu gıdalar, radyasyona sürekli maruz kalmamız( telefon tablet vs), stres hep etkiliyor. Artık erkeklerin spermleri de azalmış . Bir de tabi eskiden erken evlenilir çocuk yapılırdı. Şimdi Üniversite bitir işe gir derken geç evleniliyor geç çocuk yapmaya başlanıyor. Ben kızımı 30 umda doğurdum şimdi 35 im mesela. Oysa annelerimiz 20 leri de ypmışİyi aksamlak yeni gelenler hoş geldi.
artık ne kadar çok olumsuz sonuclanan gebelik var değil mi? Neden bu kadar artış oldu acaba. Yediklerimiz içtiklerimiz mi
Yerleşme kanaması olabilir mi? Doktoruna danışmış mıydın?Sağ ol canım inşallah öyledir. Dün adet başlıyor gibi akıntı içinde hafif bir pembelik gördüm bugün de devam ediyor. Daha çok o nedenle korkuyorum
Yerleşme kanaması değildir bence adet tarihimin üstünden neredeyse iki hafta geçti o zaman olurdu herhalde tabii geç döllenme değilse. Bilmiyorum artık bekleyip görücezYerleşme kanaması olabilir mi? Doktoruna danışmış mıydın?
Ayniymis yaslarimiz kızlarımız da aynı zamanda dünyaya gelmiş sanırım :) inşallah ikinciler de sağ salim gelir. Korkuyorum endiseliyim açıkçası benim istediğim bir gebelik değildi ama şuan herşeyden çok istiyorum dünyaya gelmesini...Hoşbuldum evet maalesef çok fazla var. Hormonlu gıdalar, radyasyona sürekli maruz kalmamız( telefon tablet vs), stres hep etkiliyor. Artık erkeklerin spermleri de azalmış . Bir de tabi eskiden erken evlenilir çocuk yapılırdı. Şimdi Üniversite bitir işe gir derken geç evleniliyor geç çocuk yapmaya başlanıyor. Ben kızımı 30 umda doğurdum şimdi 35 im mesela. Oysa annelerimiz 20 leri de ypmış
İnşallah canımÇok geçmiş olsun Ama üzülme hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin Allah inşallah canım.
Evet aynıyız. İnşallah doğduklarını da görürüz anlatırız birbirmizeBu arada bizim tarihler aynıymış pufboregi
İnşallah Allahın izniyleEvet aynıyız. İnşallah doğduklarını da görürüz anlatırız birbirmize
Valla bizimki de kaza eseri oldu açıkcası hatta gebe kaldığımı öğrenince sinirimden ağladım. Çünkü mayısta bi bebiş kaybedip kürtaj yaşayınca ypk dedim istemiyorum. Korunuyoruz diye düşünüyordum ama eşim pek dikkatli davranmamış anlaşılan neyse ama tabi annelik hisleri hemen mutlu oldum sonra. O bana bilerek geldi tutundu bu sefer yaşıcak biliyorum. Yani inşallahAyniymis yaslarimiz kızlarımız da aynı zamanda dünyaya gelmiş sanırım :) inşallah ikinciler de sağ salim gelir. Korkuyorum endiseliyim açıkçası benim istediğim bir gebelik değildi ama şuan herşeyden çok istiyorum dünyaya gelmesini...
Ben 8 haftayı gecmisken kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. Kanamam benim de olmadı düşer diye bekledik düşmedi de ama ben hep fenalasiyordum sanırım zarar vermeye başlamıştı bana o zaman da aldırmak durumunda kaldık. Ayy Allahın hediyesi gibi olmuş birini aldım birini veriyorum gibi. Kayıp insani çok sarsıyor annelik çünkü rahmine düştüğü an başlıyor sonuçta. Inşallah tekrar öyle kötü şeyler yaşamayız ben şu an yine kalbi atmayacak diye çok korkuyorum mesela. Ve ben de tesaduf ki tam bir onceki hamileliğimi öğrendigim gün öğrendim bunu da :)Ü
cnm sen kaç haftalıkken kaybetmiştin? Ben kalp atışlarını faşan duymuştum ama sonraki kontrolde kaybettiğimizi öğrendik. Kanamam falan olmamıştı o yüzden şüphelenmedim de.. sadece rüyamda kanlar içinde gördüm kendimi o kdr. Kürtajla aldılar. Doğacağı tarihte şimdiki gebeliğimi öğrendim tesadüf bu ya...