Olmayin canim oyle ya da boyle gorulcek kurmayin kafanizda sonra o bityor kalp atisi .Biter baska bir sey dusunursun boyle olmaz dua etcez iyi dusuncez.
Benim ilk kontrol bu cumartesi. İnşallah keseyi görürken kalp atışlarını da duyarız da bi oh çekeriz. Ah şu 12 haftayı bi atlatsak
Mideler ne durumda kızlar? Gitgide artıyor benim fena yaa. Güya iyi beslencem dedim gidip ekmek mekmek yiyorum midemi bastırsın diye
yaaaa ne mutlu sana. Bak ikimizinki de sürprizli olmuş. Hadi inşallah sağlıkla alcz bu sefer kucağımıza. Benim mide bulantılarım yavaştan hissettiriyor kendini. İstedğimi yyemiyorum hep ekmekli maalesef
Aynen ya hayatin surprizi bize. Inşallah inşallah:) ben de ekmek çok yiyorum ya yemeğinde için bayılıyor bi de doymuyorum gibi hissediyorum ki hamilelikten önce normalde ekmek çok az yerim hatta çoğunlukla yemem bile. Her şey değişecek sanırım. :)
kızlar bende cumartesi gününe aldım randevumu artık hayırlısı kaç haftalık olduğu netleşse bir an önce mutlu olcam . Bir de kızlr özeller bu kan muayene ve kan testlerine ne kadar fiyat çıkartıyorlar ?
Gideceğim hastane 80tl muayene ücreti dedi
kızlar bende cumartesi gününe aldım randevumu artık hayırlısı kaç haftalık olduğu netleşse bir an önce mutlu olcam . Bir de kızlr özeller bu kan muayene ve kan testlerine ne kadar fiyat çıkartıyorlar ?
Gideceğim hastane 80tl muayene ücreti dedi
Kizlar bsey sorcam 4+3te beta hcg degerim 1089 cikti doktor biraz yuksek dedi ultrasonla bakildiginda da kese görünmedi erken dedi doktor normal mi boyle olmasi bi bilgisi olan var mı lütfen bilen varsa yardimci olsun
Kizlar bsey sorcam 4+3te beta hcg degerim 1089 cikti doktor biraz yuksek dedi ultrasonla bakildiginda da kese görünmedi erken dedi doktor normal mi boyle olmasi bi bilgisi olan var mı lütfen bilen varsa yardimci olsun
Benim gec döllenme oldugu icin tam tarih henüz belli değil yaklasık bes bucuk altı haftalık hamileyim on gün önce 1400 dü gözükmedi
Yani yüksek ihtimal sen gibi 4+2 falandı
4+5te yani tam gecen hafta bugun kesem gözüktü
Benim gec döllenme oldugu icin tam tarih henüz belli değil yaklasık bes bucuk altı haftalık hamileyim on gün önce 1400 dü gözükmedi
Yani yüksek ihtimal sen gibi 4+2 falandı
4+5te yani tam gecen hafta bugun kesem gözüktü