• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı akşamlar kızlaaaaar nasılsınız bakıyım
Ben iyiyim çok şükür
Bugün fazla yordum kendimi belim ağrıyor onun dışında maşallahım var inşallah hep böyle olur yaaa
Bugün kan verdim
Acaba hamile değil miyim diyorum fazla belirti olmayınca, ben böyle rahat hamileliğe alışık değilim

Ben iyiyim çok şükür
Bugün fazla yordum kendimi belim ağrıyor onun dışında maşallahım var inşallah hep böyle olur yaaa
Bugün kan verdim
Acaba hamile değil miyim diyorum fazla belirti olmayınca, ben böyle rahat hamileliğe alışık değilim
Nasıl yani hamile değilsiniz ama altta dogurcagınız tarih yazıyor :)

Canimm ptesi gunu gittik doktora. 5+6 idim o gun... veeeeee minigim karindan ultrasonla kalp atisini bile duyurdu cok sukur. Allahim saglikla daim etsin gebeliklerimizi.. tamamina erdirsin... sizde durumlar nasil? Keseleri gordunuz mu?

Oh oh maşallah me kadar güzel yaa
Böyle haberler aldıkça mutlu oluyorum
Amin inşallah canım
Ben daha gitmedim doktora ay sonuna randevu aldım
Bthcg baktırdım bugün sağlık ocağında yarın çıkacak sonucu
Kizlar bir sey soracagim size. Ya benim enerjim hic yok. Ev dandini oldu. Is guc yapmak istemiyorum. Hep yatmak istiyorum. 1 haftadir supurge acmadim, toz almadim, silmedim. Mutfakta bile bulasik dolu esim yapiyor. Bu hep boyle surecek mi acaba? Eger 9 ay boyle olursam yattigim yerden 1500 kilo olcam. Hareket yok hic...
Canım inşallah düzelirsin yoksa çok zor olur 9 ay walla
Kendini biraz zorla kalkmak için enerjik müzikler falan aç, vücut alışmaya çalışıyor zamanla kendine gelirsin inşaşlah
Benim ilk kontrol bu cumartesi. İnşallah keseyi görürken kalp atışlarını da duyarız da bi oh çekeriz. Ah şu 12 haftayı bi atlatsak
Mideler ne durumda kızlar? Gitgide artıyor benim fena yaa. Güya iyi beslencem dedim gidip ekmek mekmek yiyorum midemi bastırsın diye

Hadi inşallah ,rabbim hayırlısıyla kavuştursun bizi yavrularımıza... mideler şimdilik iyi çok şükür
Hatta iştahım açıldı bu gidişle 20 kilo alırım ben
kızlar bende cumartesi gününe aldım randevumu artık hayırlısı :KK73::KK73::KK73: kaç haftalık olduğu netleşse bir an önce mutlu olcam . Bir de kızlr özeller bu kan muayene ve kan testlerine ne kadar fiyat çıkartıyorlar ?
Gideceğim hastane 80tl muayene ücreti dedi
Hadi hayırlısı hayırlı haberlerle gel inşallah arkadaşım
Ben de ay sonuna aldım randevu
80 tl iyiymiş benim gideceğim hastanede 170 ₺ imiş muayene , normal Doğum 2600 sezeryan 3400
Tahlilleri hiç bilmiyorum ama özel doktor istek yapıp devlet hastanesi yapabiliyor diye biliyorum
6 ya yakın hamilelik bilgimle bende geldim aranıza :)
Hoşgeldiiiin
Merhaba. Doktora gittim. 5+5 haftalık hamileyim. Kesenin içinde bebek göründü. Kalp atışı için haftaya bir gün tekrar gideceğim.
Ay maşallah ben doktor keseyi göremez ya da keseyi görür ama Bebek yok falan der morelimi bozar diye gitmek istemiyorum
Naşallah size
Kizlar bsey sorcam 4+3te beta hcg degerim 1089 cikti doktor biraz yuksek dedi ultrasonla bakildiginda da kese görünmedi erken dedi doktor normal mi boyle olmasi bi bilgisi olan var mı lütfen bilen varsa yardimci olsun
Ay canım hiç bilmiyorum
İnşallah sağlıklıdır bebeğin dua edelim
Ama Daha çooook erken görmemesi normal İnan

Ben iyiyim çok şükür
Bugün kan verdim
Karmakarisigim ben beta hcg degerim yuksek ama kese gorunmedi ne oldugunu anlayamadim

Oh oh maşallah me kadar güzel yaa
Böyle haberler aldıkça mutlu oluyorum
Amin inşallah canım
Ben daha gitmedim doktora ay sonuna randevu aldım
Bthcg baktırdım bugün sağlık ocağında yarın çıkacak sonucu

Canım inşallah düzelirsin yoksa çok zor olur 9 ay walla
Kendini biraz zorla kalkmak için enerjik müzikler falan aç, vücut alışmaya çalışıyor zamanla kendine gelirsin inşaşlah

Hadi inşallah ,rabbim hayırlısıyla kavuştursun bizi yavrularımıza... mideler şimdilik iyi çok şükür
Hatta iştahım açıldı bu gidişle 20 kilo alırım ben

Hadi hayırlısı hayırlı haberlerle gel inşallah arkadaşım
Ben de ay sonuna aldım randevu
80 tl iyiymiş benim gideceğim hastanede 170 ₺ imiş muayene , normal Doğum 2600 sezeryan 3400
Tahlilleri hiç bilmiyorum ama özel doktor istek yapıp devlet hastanesi yapabiliyor diye biliyorum

Hoşgeldiiiin

Ay maşallah ben doktor keseyi göremez ya da keseyi görür ama Bebek yok falan der morelimi bozar diye gitmek istemiyorum
Naşallah size

Ay canım hiç bilmiyorum
İnşallah sağlıklıdır bebeğin dua edelim
Ama Daha çooook erken görmemesi normal İnan
Ins canim ins kotu durumdayim aklim almiyo neden boyle oluyo

Nasıl yani hamile değilsiniz ama altta dogurcagınız tarih yazıyor :)
Resmî olarak hamile değilim :KK70:
3 tane idrar testi yaptım pozitif çıktı
Sonra kan testi yaptırdım ama dr sayesinde sonucu alamadım ( kan değerlerime de bakayım derken bthcg yi unutmuş)
Bugün bi düşündüm acaba hamile değil miyim diye
Normalde ağır geçiyor hamileliğim mide bulantım baş ağrım falan , iştahım kesiliyor
Bunda hapur hupur ne bulursam yiyorum :KK73:

Tekrar kan verdin bugün Yarın sabah sonucu alacağım inşallah

Resmî olarak hamile değilim :KK70:
3 tane idrar testi yaptım pozitif çıktı
Sonra kan testi yaptırdım ama dr sayesinde sonucu alamadım ( kan değerlerime de bakayım derken bthcg yi unutmuş)
Bugün bi düşündüm acaba hamile değil miyim diye
Normalde ağır geçiyor hamileliğim mide bulantım baş ağrım falan , iştahım kesiliyor
Bunda hapur hupur ne bulursam yiyorum :KK73:

Tekrar kan verdin bugün Yarın sabah sonucu alacağım inşallah
Hadi hayırlısı olsun simdiden :)
Kacıncı bu ki

Karmakarisigim ben beta hcg degerim yuksek ama kese gorunmedi ne oldugunu anlayamadim
Canım ilk gebeliğin mi ?
Üzme kendini ben adetimi 7 gün geçiyor daha bthcg sonucumu bilmiyorum yarın alıcam
Doktora da bu ayın sonunda gideceğim bu sıkıntılar yüzünden ,sen erken gitmişsin şakın kaygılanma üzülme, doktorlar pat pat söylüyorlar ama annenin nasıl üzüleceğim düşünmüyorlar

Canım ilk gebeliğin mi ?
Üzme kendini ben adetimi 7 gün geçiyor daha bthcg sonucumu bilmiyorum yarın alıcam
Doktora da bu ayın sonunda gideceğim bu sıkıntılar yüzünden ,sen erken gitmişsin şakın kaygılanma üzülme, doktorlar pat pat söylüyorlar ama annenin nasıl üzüleceğim düşünmüyorlar
Ilk degil canm cok sukur bi yavrum var aile hekimi degerin yuksek bide kadin doguma gorun fazla gecikmeden dedi gittim tekrar testi istedi sonra ultrasonla bakti kese gorunmedi erken diye cunku daha bugün 4+4 kucuk biliyorum bende beni uzen kanndegerim

Ilk degil canm cok sukur bi yavrum var aile hekimi degerin yuksek bide kadin doguma gorun fazla gecikmeden dedi gittim tekrar testi istedi sonra ultrasonla bakti kese gorunmedi erken diye cunku daha bugün 4+4 kucuk biliyorum bende beni uzen kanndegerim

Maşlalah rabbim bağışlasın canım
Kaygılanma , ben ilkinde böyle sıkıntılar yaşadım bi de çok yakın 2 arkadaşım daha yeni yaşadı ve sonunda korktuğumuz gibi olmadı elhamdulillah o yüzden daha küçükken gitmedim ben
Kan değeri kaç çıktı ki ?
FaZla bilgim yok bu konuda ama yüksek olması iyiydi normalde , ya da çoğul gebelik olabilir belki

Maşlalah rabbim bağışlasın canım
Kaygılanma , ben ilkinde böyle sıkıntılar yaşadım bi de çok yakın 2 arkadaşım daha yeni yaşadı ve sonunda korktuğumuz gibi olmadı elhamdulillah o yüzden daha küçükken gitmedim ben
Kan değeri kaç çıktı ki ?
FaZla bilgim yok bu konuda ama yüksek olması iyiydi normalde , ya da çoğul gebelik olabilir belki
1089 cikti canim dün bakalim bu gunki nasil cikacak

Kızlar ben de yarın 5+1 olacağım randevum var düşük hikayem olduğu için doktor gel bakalım dedi birkaç hafta geçsin sonra giderim deme lüksüm de yok.

Bana dua edin olur mu? olumlu düşünmeye çalışıyorum ama korkuyorum da :dua:

1089 cikti canim dün bakalim bu gunki nasil cikacak
Benim ilk gebeliğimde değerim 1200dü doktora gittiğimde, kese görünmemişti. Bu haftalarda keseyi görebilmek için idrara biraz sıkışık gitmek lazım. Bunu banaiki farklı doktor söyledi. Ayrıca göbek bölgesinde yağlanma varsa da zor görülür. Stres yapmayın.

Benim bu gun4+4tu gorunmedi kese malesef
Canim gittigin hastaneye, ultrason kalitesine ve idrara sıkışık olup olmadigina gore degisiyor. Ben 4+4 de devlet hastanesine gittim. Ne karindan ne de vajinal tam olarak bir sey diyemedi doktor. "Aaaa evet olusum var galiba" dedi. Ama ne kese gordu ne bir sey. Ben de atladim 4+6 da ozel hastaneye gittim. Orda 7.5mm kesemiz gozuktu. 5+6 da ptesi gunu kalp atisini duydum. Herkesin hamileligi farkli. Kendini strese sokma bebisini de... ben regle 6 gun kala testle ogrendim hamileligimi. Yumurtlamanin 9.gunuydu.... ama genelde adet gecmeden ogrenilmiyor. Istisnai bir durum erken gozukmesi. Kiminde erken yerlesme oluyor kiminde daha uzun suruyor. Arkadasin dedigi gibi kendini kimseyle kiyaslama. Herkesin hamileligi, belirtileri farkli... bak benim hic enerjm yok bir de ustune nezle gibi bir sey oldum onunda etkisi var herhalde. Ama bazi gebe arkadaslar cam silip kapi silmeye devam ediyor. Herkes farkli anlayacagin. Merak etme 10 gun icinde gozukur... Saglikla sihhatle hayirli haberlerini alirsin insallah

Back