- 16 Aralık 2018
- 272
- 229
- 18
Olmayin canim oyle ya da boyle gorulcek kurmayin kafanizda sonra o bityor kalp atisi .Biter baska bir sey dusunursun boyle olmaz dua etcez iyi dusuncez.Tedirgin oluyorum insallah gerek kalmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmayin canim oyle ya da boyle gorulcek kurmayin kafanizda sonra o bityor kalp atisi .Biter baska bir sey dusunursun boyle olmaz dua etcez iyi dusuncez.Tedirgin oluyorum insallah gerek kalmaz
Aynennn ekmek iyi.Valla gun sayiyorummBenim ilk kontrol bu cumartesi. İnşallah keseyi görürken kalp atışlarını da duyarız da bi oh çekeriz. Ah şu 12 haftayı bi atlatsak
Mideler ne durumda kızlar? Gitgide artıyor benim fena yaa. Güya iyi beslencem dedim gidip ekmek mekmek yiyorum midemi bastırsın diye
Aynen ya hayatin surprizi bize. Inşallah inşallah:) ben de ekmek çok yiyorum ya yemeğinde için bayılıyor bi de doymuyorum gibi hissediyorum ki hamilelikten önce normalde ekmek çok az yerim hatta çoğunlukla yemem bile. Her şey değişecek sanırım. :)yaaaa ne mutlu sana. Bak ikimizinki de sürprizli olmuş. Hadi inşallah sağlıkla alcz bu sefer kucağımıza. Benim mide bulantılarım yavaştan hissettiriyor kendini. İstedğimi yyemiyorum hep ekmekli maalesef
ben bugün gittim 5+5 karından anca kese gözüktü 9mm olarak erken görmüşsünüz sevindimCanimm ptesi gunu gittik doktora. 5+6 idim o gun... veeeeee minigim karindan ultrasonla kalp atisini bile duyurdu cok sukur. Allahim saglikla daim etsin gebeliklerimizi.. tamamina erdirsin... sizde durumlar nasil? Keseleri gordunuz mu?
Tebrikler... Saglikla kavusun evladiniza.ben bugün gittim 5+5 karından anca kese gözüktü 9mm olarak erken görmüşsünüz sevindim
Canım burada ortalama 140-150 TL muayeneler. Betahcg de 30-40 değişiyorkızlar bende cumartesi gününe aldım randevumu artık hayırlısı kaç haftalık olduğu netleşse bir an önce mutlu olcam . Bir de kızlr özeller bu kan muayene ve kan testlerine ne kadar fiyat çıkartıyorlar ?
Gideceğim hastane 80tl muayene ücreti dedi
İstanbulda yani dimi canım ? Ayy şimdiden masraflı bunlar Rabbim sağlıcakla kucağımza almayı nasip eylesinCanım burada ortalama 140-150 TL muayeneler. Betahcg de 30-40 değişiyor
Yok canım Kayseri'de bir deİstanbulda yani dimi canım ? Ayy şimdiden masraflı bunlar Rabbim sağlıcakla kucağımza almayı nasip eylesin
Normal benceKizlar bsey sorcam 4+3te beta hcg degerim 1089 cikti doktor biraz yuksek dedi ultrasonla bakildiginda da kese görünmedi erken dedi doktor normal mi boyle olmasi bi bilgisi olan var mı lütfen bilen varsa yardimci olsun
Bende sanırım o civar hamileyim ama bebek görünmedi veya makinesi eskide olabilirMerhaba. Doktora gittim. 5+5 haftalık hamileyim. Kesenin içinde bebek göründü. Kalp atışı için haftaya bir gün tekrar gideceğim.
Benim 4+2 de 212 çıkmıştı evet yüksek gibi. Çoğul gebelik olabilir mi?Kizlar bsey sorcam 4+3te beta hcg degerim 1089 cikti doktor biraz yuksek dedi ultrasonla bakildiginda da kese görünmedi erken dedi doktor normal mi boyle olmasi bi bilgisi olan var mı lütfen bilen varsa yardimci olsun
Ne kadarlikken ogrenmistinizNormal bence
Benim ilk 1400 civarı cıktı krse görünmedi
Alttan bakalım dedi istemedim
İki gün sonra ultrasonda keseyi gördük
Bilmiyorum ki henuz kese gorunmedi ama belli olur mu ki gorunmedenBenim 4+2 de 212 çıkmıştı evet yüksek gibi. Çoğul gebelik olabilir mi?
Benim gec döllenme oldugu icin tam tarih henüz belli değil yaklasık bes bucuk altı haftalık hamileyim on gün önce 1400 dü gözükmediNe kadarlikken ogrenmistiniz
Benim bu gun4+4tu gorunmedi kese malesefBenim gec döllenme oldugu icin tam tarih henüz belli değil yaklasık bes bucuk altı haftalık hamileyim on gün önce 1400 dü gözükmedi
Yani yüksek ihtimal sen gibi 4+2 falandı
4+5te yani tam gecen hafta bugun kesem gözüktü
Her hamileliğin dinamiği farklı kendini sakın kimseyle kıyaslamaBenim bu gun4+4tu gorunmedi kese malesef