Teşekkür ederim canım sat 30 Kasım. Ona gore 5+4 oluyor ultrasonda da 5. Hafta gibi duruyor dedi doktorum. Tam hafta yazmıyor ama aşağı yukarı orantılı.Gozun aydin canim kac haftaliksin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım sat 30 Kasım. Ona gore 5+4 oluyor ultrasonda da 5. Hafta gibi duruyor dedi doktorum. Tam hafta yazmıyor ama aşağı yukarı orantılı.Gozun aydin canim kac haftaliksin?
Sat 30 Kasım. Ona gore 5+4 teyim. Ultrasonda göre de 5. Haftadasın dedi doktorum. Haftaya biraz daha büyümüş olur da bebeği de görürüz inşallah:)takvimn yok hangi haftadasın benim de minikti kese yarın gideceğim cumartesi zor görmüştü
Henüz gitmedim gitmeden de söylemek istemiyorum. Hafif bir leke var belki de olumsuz sonuçlanacak. Bugün gidecektim burası kış kıyamet yarına kaldı artıkb
bende söylemedim sadece arkadaşım biliyo. günlerimizde aynıymış. gittiniz mi siz doktora
Aynı durumdayım ve korkmaya başladım. Hakkımızda hayırlısıBende silinince hafif kahverengi leke geliyor neden olabilir daha doktora gidemedim bugun saglik ocagindan kan tahlili sonuclarimi alacagim
Malesef canım dün 37 e düştü değerim ve akşam adet oldumşimdi nasılsın ne durumdasın canım riski atlattın mı
Çok üzüldüm en kısa zamanda güzel haber alırsın inşallahMalesef canım dün 37 e düştü değerim ve akşam adet oldum
Sağol canım sizin bebişleri Rabbim korusun. Benim düşükler için dış gebelik olabileceği söyleniyor şimdi konusunda uzman bir doktor arıyorum inşallah bundan sonrası güzel olacakÇok üzüldüm en kısa zamanda güzel haber alırsın inşallah
Güzel haberlerini aldık :) inş daha da güzel haberler alırız :)Sat 30 Kasım. Ona gore 5+4 teyim. Ultrasonda göre de 5. Haftadasın dedi doktorum. Haftaya biraz daha büyümüş olur da bebeği de görürüz inşallah:)
Ya üzüldüm geçmiş olsun inş diğer aya daha güzel zamanlarda olurMalesef canım dün 37 e düştü değerim ve akşam adet oldum
Teşekkür ederim canım sat 30 Kasım. Ona gore 5+4 oluyor ultrasonda da 5. Hafta gibi duruyor dedi doktorum. Tam hafta yazmıyor ama aşağı yukarı orantılı.
Shut Up_ tahlül sonucunu aldın mı
İnşallah canım çok sağolYa üzüldüm geçmiş olsun inş diğer aya daha güzel zamanlarda olur
Aminnn canım inşallah çok teşekkür ederim :)Güzel haberlerini aldık :) inş daha da güzel haberler alırız :)
Benim de cok uykum var halsizlik aldi basini gidiyor gunduz midem agriyor bulanior yatiyorum anca aksami atlatinca biraz iyi oluyorum cok yorgunum sanki dunyanin isini yapmisim.Insallah gecer hemen bu gunlerrryeni olmasına rağmen çok uyku yapıyor ya , sizde de öyle mi kızlar?
Ne güzel bir heyecan :) giriyorsun doktora işte adetim şu kadar gecikti kan testi yaptırdıysan sonucum bu ve su zamanda yaptırdım diyorsun sonra zaten kendiliğinden gelişiyor olaylar. Ultrasonda bakıyor ilk zaten karından bakıyor acıtan bi şey değil. Gerek görürse vajinal bakıyor o da korkulacak bi şey değil benim bi önceki gebeligimde hep o şekilde bakılmak zorunda kaldı. Bir de tabi sana bazı sorular soruyor. Işte ilk gebelik mi, yaş, kaç senelik evlisin gibi genel sorular. Bu kadar. Inşallah güzel bir şekilde gider güzel haberlerle dönersin :)Doktor muayenesinde neler oluyor canim ilk gebeligim olacak insallah da merakli ve heyecanliyim
Çok geçmiş olsun Ama üzülme hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin Allah inşallah canım.Malesef canım dün 37 e düştü değerim ve akşam adet oldum
ilk 3 ay uykulu geçiyormuş sanırım inşallah ya yoksa çalışıyorum birde çok zor olacak.Benim de cok uykum var halsizlik aldi basini gidiyor gunduz midem agriyor bulanior yatiyorum anca aksami atlatinca biraz iyi oluyorum cok yorgunum sanki dunyanin isini yapmisim.Insallah gecer hemen bu gunlerrr