• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar idrar testi yaptim pozitif cikti cok şükür bu gun 4.gun adet gecikeli cok belirgin çıktı normal mi bu sizce bu kadar kisa zamanda

Bende silinince hafif kahverengi leke geliyor neden olabilir daha doktora gidemedim bugun saglik ocagindan kan tahlili sonuclarimi alacagim :(

:anneadayı:yeni olmasına rağmen çok uyku yapıyor ya , sizde de öyle mi kızlar?

Bende silinince hafif kahverengi leke geliyor neden olabilir daha doktora gidemedim bugun saglik ocagindan kan tahlili sonuclarimi alacagim :KK43:
Benim de cumartesi pazar kahve lekelerim oldu, doktoru arayıp sormuştuk yerleşme kanamasıdır endişenlenme dedi, sonra da kesildi çok şükür iki gündür de olmadı, senin de öyle olabilir ama bi doktoruna danış için rahatlasın

Benim de cumartesi pazar kahve lekelerim oldu, doktoru arayıp sormuştuk yerleşme kanamasıdır endişenlenme dedi, sonra da kesildi çok şükür iki gündür de olmadı, senin de öyle olabilir ama bi doktoruna danış için rahatlasın

Benim adet olmam gereken gunlerden once baslayip 4 gun olup durmustu bu tekrar olunca tedirgin oldum daha gidemedim doktora yarin gitmeyi dusunuyorum

Merhaba kızlar, az once kendi doktoruma gittim. Karından keseyi zor da olsa gördü daha çok minik dedi. Kalp atışı için falan daha 20 gün rahat var dedi. Diğer doktorun dediği gibi bir bozuk kese falan yokmuş küçük sadece dedi. Şu an iyi hissediyorum çok şükür. Allah hepimize inşallah kalp atışını da duymayi nasip etsin

Merhaba kızlar, az once kendi doktoruma gittim. Karından keseyi zor da olsa gördü daha çok minik dedi. Kalp atışı için falan daha 20 gün rahat var dedi. Diğer doktorun dediği gibi bir bozuk kese falan yokmuş küçük sadece dedi. Şu an iyi hissediyorum çok şükür. Allah hepimize inşallah kalp atışını da duymayi nasip etsin
takvimn yok hangi haftadasın benim de minikti kese yarın gideceğim cumartesi zor görmüştü

Gozun aydin canim kac haftaliksin?

bende bikaç gündür var, b hcg değeri ile alakalı uyku da, arttıkça basıyo, erken sanki seninki psikolojik olabilir ama tadını çıkar imkanın varsa uyu bol bol:)
Ben doktora henüz gidemedim 3 ya da 6 haftalık diye düşünüyorum , 2 haftadır o kadar erken uyuyorum ki , yıllardır işten gelip saat 20:30 larda 22:00 saatlerinde uyumuşluğum yok , gebeliğe bağlıyorum durumu bir de vücut direncim çok düşük benim yan etksi düşük ilaç alsam mesela hemen bana illa yan etki eder :KK53: Bu da öle diye düşünüyorum

Back