takvimn yok hangi haftadasın benim de minikti kese yarın gideceğim cumartesi zor görmüştü
Sat 30 Kasım. Ona gore 5+4 teyim. Ultrasonda göre de 5. Haftadasın dedi doktorum. Haftaya biraz daha büyümüş olur da bebeği de görürüz inşallah:)

b

bende söylemedim sadece arkadaşım biliyo. günlerimizde aynıymış. gittiniz mi siz doktora
Henüz gitmedim gitmeden de söylemek istemiyorum. Hafif bir leke var belki de olumsuz sonuçlanacak. Bugün gidecektim burası kış kıyamet yarına kaldı artık

Çok üzüldüm en kısa zamanda güzel haber alırsın inşallah
Sağol canım sizin bebişleri Rabbim korusun. Benim düşükler için dış gebelik olabileceği söyleniyor şimdi konusunda uzman bir doktor arıyorum inşallah bundan sonrası güzel olacak

Sat 30 Kasım. Ona gore 5+4 teyim. Ultrasonda göre de 5. Haftadasın dedi doktorum. Haftaya biraz daha büyümüş olur da bebeği de görürüz inşallah:)
Güzel haberlerini aldık :) inş daha da güzel haberler alırız :)

Teşekkür ederim canım sat 30 Kasım. Ona gore 5+4 oluyor ultrasonda da 5. Hafta gibi duruyor dedi doktorum. Tam hafta yazmıyor ama aşağı yukarı orantılı.

Doktor muayenesinde neler oluyor canim ilk gebeligim olacak insallah da merakli ve heyecanliyim

yeni olmasına rağmen çok uyku yapıyor ya , sizde de öyle mi kızlar?
Benim de cok uykum var halsizlik aldi basini gidiyor gunduz midem agriyor bulanior yatiyorum anca aksami atlatinca biraz iyi oluyorum cok yorgunum sanki dunyanin isini yapmisim.Insallah gecer hemen bu gunlerrr

Doktor muayenesinde neler oluyor canim ilk gebeligim olacak insallah da merakli ve heyecanliyim
Ne güzel bir heyecan :) giriyorsun doktora işte adetim şu kadar gecikti kan testi yaptırdıysan sonucum bu ve su zamanda yaptırdım diyorsun sonra zaten kendiliğinden gelişiyor olaylar. Ultrasonda bakıyor ilk zaten karından bakıyor acıtan bi şey değil. Gerek görürse vajinal bakıyor o da korkulacak bi şey değil benim bi önceki gebeligimde hep o şekilde bakılmak zorunda kaldı. Bir de tabi sana bazı sorular soruyor. Işte ilk gebelik mi, yaş, kaç senelik evlisin gibi genel sorular. Bu kadar. Inşallah güzel bir şekilde gider güzel haberlerle dönersin :)

Benim de cok uykum var halsizlik aldi basini gidiyor gunduz midem agriyor bulanior yatiyorum anca aksami atlatinca biraz iyi oluyorum cok yorgunum sanki dunyanin isini yapmisim.Insallah gecer hemen bu gunlerrr
ilk 3 ay uykulu geçiyormuş sanırım inşallah ya yoksa çalışıyorum birde çok zor olacak.

Benim de bu aralar akintim yoğun. Bazi zamanlar azalıyor bazen çoğalıyor. Daha gebeliğimin en erken döneminde bile benim de çok uykum oluyordu ayakta uyuyodum resmen ve çok yorgunluk hissediyordum. Şu anda yine uykum oluyor hatta az önce uyandim:) Ve mide bulantılarım da tam başlamış değil bazen sabahları oluyor ama her zaman değil insallah böyle gider:) Allah hepimize kolay ve sağlıklı hamilelik nasip etsin. Takvimimi de kalp atışını duyduğum zaman ekleyeceğim hala korkuyorum çünkü sonra çok üzülürüm. Yine üzülürüm ama ne bileyim hemen koymak istemedim.

Bir de söylemeyi unuttum doktorum coraspin verdi folik asit yanında ilk zamanlardaki ölümleri azaltıyor dedi. Daha önce kaybım olduğundan sanırım. Bu ara da nezle oldum onun için de doğal yollarla hallet dedi tabiki ilaç almıyorum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…