5+5 im ben de dünden beri çıkarıyorum sen de ki gibi su midemi bulandırıyor şu saate kadar su içmedim iş yerinde çıkarmak istemem, zencefilli limonlu şeker iyi geliyor şimdilik
Bence bu konularda çok gecikmeden test yapmak lazım. Adet sancısı hamilelik semptomları arasında gösterilir ama düşük yaptığın anlamına da gelebilir. Ben adet sancısı yaşadım reglim 2 gun gecmisti yoğun şekilde hamilelik belirtisi sandım fakat düşük yapıyormuşum aslında.
Canım inan onun cevabı sen de çünkü herkese bambaşka seyler iyi geliyor
Salatalik
Kraker
Elma
Su
Zencefil
Limon
Ama ortak karar sanırım kalmadan krakerle baskilamak
Ama tabi benim gibi yemeden ogurenlerdensen
Mecburen serum serum
Bence bu konularda çok gecikmeden test yapmak lazım. Adet sancısı hamilelik semptomları arasında gösterilir ama düşük yaptığın anlamına da gelebilir. Ben adet sancısı yaşadım reglim 2 gun gecmisti yoğun şekilde hamilelik belirtisi sandım fakat düşük yapıyormuşum aslında.
Bndede agri olmustu geciknce hafiften ama hamileymisim gerci suanda kmsyal gebelik geciriyorum sen testi yao ve doktoruna git canm hayrlisi olsun jnsllah
Bndede agri olmustu geciknce hafiften ama hamileymisim gerci suanda kmsyal gebelik geciriyorum sen testi yao ve doktoruna git canm hayrlisi olsun jnsllah
Canım inan onun cevabı sen de çünkü herkese bambaşka seyler iyi geliyor
Salatalik
Kraker
Elma
Su
Zencefil
Limon
Ama ortak karar sanırım kalmadan krakerle baskilamak
Ama tabi benim gibi yemeden ogurenlerdensen
Mecburen serum serum
Neler yaptırmadım ki canım hsg, genetik, pıhtılaşma, histeroskopi 2 başarısız aşılama. Bu benim 6. Kimyasal gebeliğim ikisinde dış gebelikten şüphelenildiği birinde patoloji oldum. Şimdi hastanedeyim şeker yükleme ve anti tpo ve anti tg yapılıyor.
Canım kendini sıcak tut
Birkac damla limon sıkılmış ılık su tüket gaz da baş belasıdır ve kışın yediklerimiz genellikle gazlı
O ürünleri yememeyi ya da pişirir ken ön haşlama yapmaya dikkat et
Merhabalar ; ben de sessiz , sedasiz takip ediyorum bir kac gundur hepinizi 5+ 2 ile , kendimi çok garip hissediyorum, sanki 6,7 aylık hamileymişim gibi hissetmeye başladım , karnımda epey şiş, sislikten dolayi diye dusunuyorum , umarim oyledir. Hepimiz saglikla, sihatle gecirelim insllah bu dönemi...