Arkadaşlar adet gunum 3 gun gecikti ama adet olacakmis gibi agri oluyo sizce hamile degilmiyimdir test yapmadim daha erken diye

5+5 im ben de dünden beri çıkarıyorum sen de ki gibi su midemi bulandırıyor şu saate kadar su içmedim iş yerinde çıkarmak istemem, zencefilli limonlu şeker iyi geliyor şimdilik
Ilk mi değilse önceki ya da oncekiler de durumun nasildi

Arkadaşlar adet gunum 3 gun gecikti ama adet olacakmis gibi agri oluyo sizce hamile degilmiyimdir test yapmadim daha erken diye
Bence bu konularda çok gecikmeden test yapmak lazım. Adet sancısı hamilelik semptomları arasında gösterilir ama düşük yaptığın anlamına da gelebilir. Ben adet sancısı yaşadım reglim 2 gun gecmisti yoğun şekilde hamilelik belirtisi sandım fakat düşük yapıyormuşum aslında.

Kizlar soru sordum ama gormedinizzzzz mii bulantiyla ilgiliii
Canım inan onun cevabı sen de çünkü herkese bambaşka seyler iyi geliyor
Salatalik
Kraker
Elma
Su
Zencefil
Limon
Ama ortak karar sanırım kalmadan krakerle baskilamak
Ama tabi benim gibi yemeden ogurenlerdensen
Mecburen serum serum

Cok asiri bi sekilde agrik yok ama hafif haiff oluyo sizinde oylemiydi

Benim çok şiddetliydi yataktan kalkamadım birkaç saat. Bence geciktirmeden test yapın 3 gün geçmiş her türlü çıkar

Bndede agri olmustu geciknce hafiften ama hamileymisim gerci suanda kmsyal gebelik geciriyorum sen testi yao ve doktoruna git canm hayrlisi olsun jnsllah

Boyle hafif seyler yiyorum sagolun.yemeyince daha kotu tabi umarim artmaz bu olay tek temennim bu

Hanımlar benim çok ciddi gaz problemim var karnım davul gibi geziyorum. Ciddi bir şişkinlik yaşıyorum. Var mı aranızda aynı şeyi yaşayan?

şimdi nasılsın ne durumdasın canım riski atlattın mı

Hanımlar benim çok ciddi gaz problemim var karnım davul gibi geziyorum. Ciddi bir şişkinlik yaşıyorum. Var mı aranızda aynı şeyi yaşayan?
Canım kendini sıcak tut
Birkac damla limon sıkılmış ılık su tüket gaz da baş belasıdır ve kışın yediklerimiz genellikle gazlı
O ürünleri yememeyi ya da pişirir ken ön haşlama yapmaya dikkat et

Merhabalar ; ben de sessiz , sedasiz takip ediyorum bir kac gundur hepinizi 5+ 2 ile , kendimi çok garip hissediyorum, sanki 6,7 aylık hamileymişim gibi hissetmeye başladım , karnımda epey şiş, sislikten dolayi diye dusunuyorum , umarim oyledir. Hepimiz saglikla, sihatle gecirelim insllah bu dönemi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…