Kızlar sizde akıntı var mı kesildi mi? Az önce akıntıyla beraber hani adet başlarken ya da biterken hafif leke olur ya öyle bir leke gördüm. Şüpheye de düştüm şimdi. Adet mi başlıyor ki yanlış alarm mı yoksa
Kızlar sizde akıntı var mı kesildi mi? Az önce akıntıyla beraber hani adet başlarken ya da biterken hafif leke olur ya öyle bir leke gördüm. Şüpheye de düştüm şimdi. Adet mi başlıyor ki yanlış alarm mı yoksa
5. haftada çok akıntım vardı hep adet oldum sanıyodum. ama şuan yok. renksiz ve kokusuz oldukca zararsız diye okumuştum. kahverengi falansa yat dinlen istirahat et kendini yorma
5. haftada çok akıntım vardı hep adet oldum sanıyodum. ama şuan yok. renksiz ve kokusuz oldukca zararsız diye okumuştum. kahverengi falansa yat dinlen istirahat et kendini yorma
Yok kahverengi değil çok hafif bir leke zaten ama insan korkuyor işte. Bir de bugün tabakları almak için yerleştirmek için uzandım biraz. Yapmamam gerektiğini bile bile hayırlısı artık kısmetimizde ne varsa o olur
Bnde smdi doktordan geldim dun kahverengi lekem olmstu kmyasalmis degerim 50ydi 18e dusmus kimyasal gebelik dedi hyrlisi olsun topigi acmak icin erken davranmisim
Bnde smdi doktordan geldim dun kahverengi lekem olmstu kmyasalmis degerim 50ydi 18e dusmus kimyasal gebelik dedi hyrlisi olsun topigi acmak icin erken davranmisim
Cok gecmis olsun canim Allah sagliklisini nasip etsin insallah. Ben de doktora gidip gormeden emin olamıyordum kaldirdim gebelik takvimini sonra ben de uzulmek istemiyorum
Hanımlar ben de bişey sorabilir miyim iki gündür su gibi akıntım oluyor renksiz ve çok berrak, bugün 4+6 yım. Böyle şeyler yaşayan oldu mu acaba randevum perşembe günü o zamana kadar bekleyim mi
Hanımlar ben de bişey sorabilir miyim iki gündür su gibi akıntım oluyor renksiz ve çok berrak, bugün 4+6 yım. Böyle şeyler yaşayan oldu mu acaba randevum perşembe günü o zamana kadar bekleyim mi
Selam Kızlar nasılsınız ,nasıl gidiyor
Ben iyiyim çok şükür
Bugün et pişirdim Allahım dünyam karardı bidaha uzun süre yapmam herhalde ,Bütün ev kokuyor hala
Mutlu haberi Anneme kayınvalideme söylememek için zor tutuyorum kendimi , Ay sonuna randevu aldım ondan sonra söyleyeceğim inşallah
Hamile olan arkadaslar sizdede sarımsi akinti var mi bide bi kac gun once cok az kaverengi leke geldi bir kac damla bi daha gelmedi yerlesme olabilir mi acaba adetim 3 gun gecikti