Aslında sadece 5 gün geçti adetim değer niye öyle yüksek bilmiyorum. Dilerim bir sorun yoktur kalp atışlarını birkaç hafta sonra duyarız diye düşünmüştüm oğlumda 6. Haftada duymuştuk. Tahminime göre bu ufaklık 4-5 haftalık hayırlısı bakalım yazarım buraya da inşallah:)
Amin amin amin insallah guzel haberlerle gelecegim. Moosheen
canim ben dun sabah istifra etmistim ilk bulantimdi... bu sabah bir sey yok. Arada gelip gecici olur insallah... zor cunku kimisi 4 5 aya kadar mide bulantisi cekiyor
Ben de saglik ocagina gittim tahlil aldilar yarin cikacakmis tansiyonum da baya yuksek cikti riskli gebe dediler yarin yine bakacaklar bize de dua edin kizlar insallah bir sıkıntı olmaz ve saglikla goruruz
Kizlar koku hassasiyetim basladi yemek kokusu tuhaf ediyor ve su icince midem bulaniyor.Cok abartili degil ama tetikleyecek seylerden kaciyorum yoksa baslayacak mi bulantilarim .bugun 6 haftaligim tam
5+5 im ben de dünden beri çıkarıyorum sen de ki gibi su midemi bulandırıyor şu saate kadar su içmedim iş yerinde çıkarmak istemem, zencefilli limonlu şeker iyi geliyor şimdilik
O kisiye gore degosir cnm dollenmeyle alakali bir durum kiminin hamile oldugu halde 0 bile cikabilir kiminin yerlesme olmadigi icin kiminin 2000 cikar erken dollenme oldugu icin
Amin amin amin insallah guzel haberlerle gelecegim. Moosheen
canim ben dun sabah istifra etmistim ilk bulantimdi... bu sabah bir sey yok. Arada gelip gecici olur insallah... zor cunku kimisi 4 5 aya kadar mide bulantisi cekiyor
5+5 im ben de dünden beri çıkarıyorum sen de ki gibi su midemi bulandırıyor şu saate kadar su içmedim iş yerinde çıkarmak istemem, zencefilli limonlu şeker iyi geliyor şimdilik
O kisiye gore degosir cnm dollenmeyle alakali bir durum kiminin hamile oldugu halde 0 bile cikabilir kiminin yerlesme olmadigi icin kiminin 2000 cikar erken dollenme oldugu icin
Bnde smdi doktordan geldim dun kahverengi lekem olmstu kmyasalmis degerim 50ydi 18e dusmus kimyasal gebelik dedi hyrlisi olsun topigi acmak icin erken davranmisim
Bnde smdi doktordan geldim dun kahverengi lekem olmstu kmyasalmis degerim 50ydi 18e dusmus kimyasal gebelik dedi hyrlisi olsun topigi acmak icin erken davranmisim