Teyzelerimmmm annem beni bugun gormeye gidecek Saglikla buyumus muyum doktor amcam soyleyecek ☺....
Canlar dua edin hayirli haberlerle geleyim insallah... Yeni hamisler gelmis hosgelmisler...

Teyzelerimmmm annem beni bugun gormeye gidecek Saglikla buyumus muyum doktor amcam soyleyecek ☺....
Canlar dua edin hayirli haberlerle geleyim insallah... Yeni hamisler gelmis hosgelmisler...
Güzel haberlerini bekliyoruzzzzss

hayırlı haberlerle gel inş. keseler görülsün de bende cesaret alıp gideyim

Insallah guzel haberlerle gelin

Kizlar soru sordum ama gormedinizzzzz mii bulantiyla ilgiliii

belkide ikizdir hayirlisi olsun insallah

Amin amin amin insallah guzel haberlerle gelecegim. Moosheen canim ben dun sabah istifra etmistim ilk bulantimdi... bu sabah bir sey yok. Arada gelip gecici olur insallah... zor cunku kimisi 4 5 aya kadar mide bulantisi cekiyor

Ben de saglik ocagina gittim tahlil aldilar yarin cikacakmis tansiyonum da baya yuksek cikti riskli gebe dediler yarin yine bakacaklar bize de dua edin kizlar insallah bir sıkıntı olmaz ve saglikla goruruz

Kizlar normalde adetten 2 gun gecince hcg kac cikiyor?

Kizlar koku hassasiyetim basladi yemek kokusu tuhaf ediyor ve su icince midem bulaniyor.Cok abartili degil ama tetikleyecek seylerden kaciyorum yoksa baslayacak mi bulantilarim .bugun 6 haftaligim tam
5+5 im ben de dünden beri çıkarıyorum sen de ki gibi su midemi bulandırıyor şu saate kadar su içmedim iş yerinde çıkarmak istemem, zencefilli limonlu şeker iyi geliyor şimdilik

Kizlar normalde adetten 2 gun gecince hcg kac cikiyor?
O kisiye gore degosir cnm dollenmeyle alakali bir durum kiminin hamile oldugu halde 0 bile cikabilir kiminin yerlesme olmadigi icin kiminin 2000 cikar erken dollenme oldugu icin

Amin amin amin insallah guzel haberlerle gelecegim. Moosheen canim ben dun sabah istifra etmistim ilk bulantimdi... bu sabah bir sey yok. Arada gelip gecici olur insallah... zor cunku kimisi 4 5 aya kadar mide bulantisi cekiyor
Evet benim agzimin tadi yok su kokuyor yemek kokuyor yemek yerken bir sey yok ama sonrasi o tata donuyor o sknti Umarim baslamazz

5+5 im ben de dünden beri çıkarıyorum sen de ki gibi su midemi bulandırıyor şu saate kadar su içmedim iş yerinde çıkarmak istemem, zencefilli limonlu şeker iyi geliyor şimdilik
Evet ya su midemi bulandiriyor.Afedersin agzimda tukuruk birikiyor o da bulandiriyor midem gurulduyor suyla sanki. insallah kusma evresi olmaz

O kisiye gore degosir cnm dollenmeyle alakali bir durum kiminin hamile oldugu halde 0 bile cikabilir kiminin yerlesme olmadigi icin kiminin 2000 cikar erken dollenme oldugu icin
Internette bu degerlere gore kac haftalik oldugunu gosteren tablolar var da degerle alakali mi yoksa alakasi yok mu diye merak ettim de :)

Internette bu degerlere gore kac haftalik oldugunu gosteren tablolar var da degerle alakali mi yoksa alakasi yok mu diye merak ettim de :)
Tabiki degerlerlede anlasiliyor ama siz adet iki gun gecince kac cikar die sormussunuz o yuzden oyle cvp verdim zaten en dogru hesaplamayi usg yapar

Bnde smdi doktordan geldim dun kahverengi lekem olmstu kmyasalmis degerim 50ydi 18e dusmus kimyasal gebelik dedi hyrlisi olsun topigi acmak icin erken davranmisim

Bnde smdi doktordan geldim dun kahverengi lekem olmstu kmyasalmis degerim 50ydi 18e dusmus kimyasal gebelik dedi hyrlisi olsun topigi acmak icin erken davranmisim
Geçmiş olsun. Ilk gebelik miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…