• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teşekkür ederim

Herkeste farklı ama benim merak ettiğim birşey var. Karından kalp atışları ne zaman duyuluyor ortalama?
Benim ilk hamileliğimde 6. Haftada duymuştuk. Şimdi de 7de gidicem inş

Kizlar koku hassasiyetim basladi yemek kokusu tuhaf ediyor ve su icince midem bulaniyor.Cok abartili degil ama tetikleyecek seylerden kaciyorum yoksa baslayacak mi bulantilarim .bugun 6 haftaligim tam

Merhaba kızlar :) Şu an bu gruba girince çok duygulandım. En son 2016 şubat anneleri grubuna yazıyordum şükür bir oğluşum oldu ve dün hiç beklenmedik bir şekilde hamile olduğumu öğrendim hala şoktayım :)) regl 5 gün geçmişti kaset testte çift çizgi görünce hemen hastaneye gidip kan testi yaptırdım beta hcg 4450 çıktı ona da ayrı bir şok oldum :) yarın nasipse hastaneye gidip ultrasona gireceğim tahlil vereceğim inşallah dua edelim birbirimiz için Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin

Merhaba kızlar :) Şu an bu gruba girince çok duygulandım. En son 2016 şubat anneleri grubuna yazıyordum şükür bir oğluşum oldu ve dün hiç beklenmedik bir şekilde hamile olduğumu öğrendim hala şoktayım :)) regl 5 gün geçmişti kaset testte çift çizgi görünce hemen hastaneye gidip kan testi yaptırdım beta hcg 4450 çıktı ona da ayrı bir şok oldum :) yarın nasipse hastaneye gidip ultrasona gireceğim tahlil vereceğim inşallah dua edelim birbirimiz için Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin
Aminn masallah nerdeyse dogacakmis cocuk yarin kesin gorup kalp atisini duyarsiniz bizede haber verin

Aminn masallah nerdeyse dogacakmis cocuk yarin kesin gorup kalp atisini duyarsiniz bizede haber verin

Aslında sadece 5 gün geçti adetim değer niye öyle yüksek bilmiyorum. Dilerim bir sorun yoktur kalp atışlarını birkaç hafta sonra duyarız diye düşünmüştüm oğlumda 6. Haftada duymuştuk. Tahminime göre bu ufaklık 4-5 haftalık hayırlısı bakalım yazarım buraya da inşallah:)

Çok teşekkürler. 2013 doğumlu kizim. Şimdi de 1 Aralık sat. Bir xok kez kan verdim ancak ultrasonda Perşembe bakacağız. hayırlısı. Biraz endiselerim var yaşım 35 ek olarak o kadar başarısız gebelik öyküsü görüyorum duyuyorum ki tedirginim açıkçası...
Bende 2013 nisan nnesiyim yasim 34 ilk gebeligim burada gecmisti benimde

Liv'e basliyorum bu hafta. Aklım koruda bir doktorda ama hastaneye güvenmiyorum. Başkent nasıl?
ben hastaneden de doktorumdan da memnunum canim tup bebek doktorum mehmet gogsen onalan kontrollere devam ettircekmi bilmiyorum ama eger devam etmezse gebelere bakan dr var ali ayhan ona da cok iyi diyorlar. Onda devam edebilirim.

ay ne kadar erken öğrenmişsin :) hoşgeldin
:anneadayı: evet canım ya adet bitim gününden 20 gün snra adet oluyorum sanırım bu yüzden , adete 1 gün kala yumurtlama testim çift çizgiyi gördüm , snra hcg aldım o da çift çıktı :halay:

:anneadayı: evet canım ya adet bitim gününden 20 gün snra adet oluyorum sanırım bu yüzden , adete 1 gün kala yumurtlama testim çift çizgiyi gördüm , snra hcg aldım o da çift çıktı :halay:
bende bittikten 21 gün sonra oluyorum. 4 gün kala ovulasyon pik gibiydi 3 gün kala hcg yaptım öğrendim :) ben senden de erken öğrenmişim kız :D
hayırlı olsun, sağlıkla kucağımıza alırız insallah

bende bittikten 21 gün sonra oluyorum. 4 gün kala ovulasyon pik gibiydi 3 gün kala hcg yaptım öğrendim :) ben senden de erken öğrenmişim kız :KK70:
hayırlı olsun, sağlıkla kucağımıza alırız insallah
:dua::dua::dua:ayyy amin inşallah , var mı izmirli olan aranızda?

Back