Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ilk hamileliğimde 6. Haftada duymuştuk. Şimdi de 7de gidicem inşTeşekkür ederim
Herkeste farklı ama benim merak ettiğim birşey var. Karından kalp atışları ne zaman duyuluyor ortalama?
baskent universitesi cnm sen ?Ne guzel. Hastaneye nereye gidiyorsunuz
Aminn masallah nerdeyse dogacakmis cocuk yarin kesin gorup kalp atisini duyarsiniz bizede haber verinMerhaba kızlar :) Şu an bu gruba girince çok duygulandım. En son 2016 şubat anneleri grubuna yazıyordum şükür bir oğluşum oldu ve dün hiç beklenmedik bir şekilde hamile olduğumu öğrendim hala şoktayım :)) regl 5 gün geçmişti kaset testte çift çizgi görünce hemen hastaneye gidip kan testi yaptırdım beta hcg 4450 çıktı ona da ayrı bir şok oldum :) yarın nasipse hastaneye gidip ultrasona gireceğim tahlil vereceğim inşallah dua edelim birbirimiz için Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin
Aminn masallah nerdeyse dogacakmis cocuk yarin kesin gorup kalp atisini duyarsiniz bizede haber verin
baskent universitesi cnm sen ?
Bende 2013 nisan nnesiyim yasim 34 ilk gebeligim burada gecmisti benimdeÇok teşekkürler. 2013 doğumlu kizim. Şimdi de 1 Aralık sat. Bir xok kez kan verdim ancak ultrasonda Perşembe bakacağız. hayırlısı. Biraz endiselerim var yaşım 35 ek olarak o kadar başarısız gebelik öyküsü görüyorum duyuyorum ki tedirginim açıkçası...
ben hastaneden de doktorumdan da memnunum canim tup bebek doktorum mehmet gogsen onalan kontrollere devam ettircekmi bilmiyorum ama eger devam etmezse gebelere bakan dr var ali ayhan ona da cok iyi diyorlar. Onda devam edebilirim.Liv'e basliyorum bu hafta. Aklım koruda bir doktorda ama hastaneye güvenmiyorum. Başkent nasıl?
hoşbuldumm , nasılsınız ?Hosgeldinn
ay ne kadar erken öğrenmişsin :) hoşgeldinbende gelebilir miyim ?
evet canım ya adet bitim gününden 20 gün snra adet oluyorum sanırım bu yüzden , adete 1 gün kala yumurtlama testim çift çizgiyi gördüm , snra hcg aldım o da çift çıktıay ne kadar erken öğrenmişsin :) hoşgeldin
bende bittikten 21 gün sonra oluyorum. 4 gün kala ovulasyon pik gibiydi 3 gün kala hcg yaptım öğrendim :) ben senden de erken öğrenmişim kızevet canım ya adet bitim gününden 20 gün snra adet oluyorum sanırım bu yüzden , adete 1 gün kala yumurtlama testim çift çizgiyi gördüm , snra hcg aldım o da çift çıktı
ayyy amin inşallah , var mı izmirli olan aranızda?bende bittikten 21 gün sonra oluyorum. 4 gün kala ovulasyon pik gibiydi 3 gün kala hcg yaptım öğrendim :) ben senden de erken öğrenmişim kız
hayırlı olsun, sağlıkla kucağımıza alırız insallah
ben istanbuldayım, var mı anadolu yakası?ayyy amin inşallah , var mı izmirli olan aranızda?
yuktur kanımcaben istanbuldayım, var mı anadolu yakası?
Gözünüz aydın, hayırlı olsun :):)evet canım ya adet bitim gününden 20 gün snra adet oluyorum sanırım bu yüzden , adete 1 gün kala yumurtlama testim çift çizgiyi gördüm , snra hcg aldım o da çift çıktı