• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız olursa belki uslu olur diyoruz, iki erkek çocuk zor, yaşları da yakın olunca. Hayırlısı her şeyin. ☺️
Sana bir örnek vereyim o zaman😀 Bir arkadaşım var, bir kızı bir oğlu var, kızım gibi bşr çocuğum yerine oğlum gibi 10 çocuğum olsun diyor😂 kızı o kadar hareketli düşün😀
Bana da kizin cok hareketli 2.kesin kolay olur diyorlar ama bu numaralari yiyor muyum 😶🙈😅 ?

Zaman gectikce cok tatli olmuyorlar mi ya?

Bugun telefon elimdeydi bir sey soyluyor gulcos ama duymuyorum bir kulak verdim

"Gag gagg su koy" diyor sulugu da uzatmis shshshshshshhs elinde de biskuvi😆😆

sabahlari tepemde anneeeğ gag gag
😆

Gecmis olsun bizim tatil maceramizda hastalikla bitti. 1ay denize girdi son gün bir su yuttu,adenovirusmus o da pazartssi sali kusmayla gecirdik hemen doktoruna yazdim o ilaclar verdi kullandik gecmedi 5.gun acil yollarini tuttuk bilmedigimiz yer bir de neyse o da idrar ve gaita tahlili aldi sukr ciddi bir sey yokmus doktoru ek bir damla yazdi...tatil boyunca cocuk yemeden icmeden de kesildi bariz zayifladi.
Dun evimize geldik sabah 4pankeki yediginde oturup aglayacaktim🤩 yani artik ilginc sekilde yeme problemimiz var gibi duruyor pek bir sey yemiyor yesin diye kosturuyorm hic yasamadgim seyler umarim hastaliktan dolayidiir :KK43: muza yuklendik bugun daha iyiydi duzelmisti
Aaa canım size de çok geçmiş olsun. Şuan 6. gün ve normalde yediğinin üçte birini ya yiyor ya yemiyor malesef. Azar azar artıracağım inşallah. Benim de pek yaşamadığım şeyler iştahsızlık, bir de biz bazı ilaçları yemeğine karıştırdık, çocuk yemeklerden daha da soğudu. Geçecek inşallah. Çok zormuş di mi hastalık. İdrar bizden de istendi, pipisine torba taktık ondan da korktu. Kaşık görünce de kaçıyor ilaç vericek diye. Ben bugün kasede tatlı yiyordum, ağladı ona da vericem zannetti. 🥲

Aaa canım size de çok geçmiş olsun. Şuan 6. gün ve normalde yediğinin üçte birini ya yiyor ya yemiyor malesef. Azar azar artıracağım inşallah. Benim de pek yaşamadığım şeyler iştahsızlık, bir de biz bazı ilaçları yemeğine karıştırdık, çocuk yemeklerden daha da soğudu. Geçecek inşallah. Çok zormuş di mi hastalık. İdrar bizden de istendi, pipisine torba taktık ondan da korktu. Kaşık görünce de kaçıyor ilaç vericek diye. Ben bugün kasede tatlı yiyordum, ağladı ona da vericem zannetti. 🥲
Hem de ne zor ...dun kakasi duzelmisti kestim birini damlasina devam ederim..bizde o poseti taktik sinir oldu cocuk sonra pet pardak tutup alabildm😆🙈 cocukta travma olmasa bariii tam da tuvalete oturtmayi fln dusunuyordum biraz sure gecsin ustunden :)))

Hem de ne zor ...dun kakasi duzelmisti kestim birini damlasina devam ederim..bizde o poseti taktik sinir oldu cocuk sonra pet pardak tutup alabildm😆🙈 cocukta travma olmasa bariii tam da tuvalete oturtmayi fln dusunuyordum biraz sure gecsin ustunden :)))
Evet yaaa poşete bakıp bakıp ağladı çocuk ☺️ Bize bugün okul başladı, babaanneyle kaldı öğlene kadar 😊

Anneler neredesiniz yahu 🤗 Topik terk edilmiş gibi. Doğum günü yapıyor musunuz, neler planladınız?
Belirli bi planımız yok,
Bi haftadır doğum günü havasındayız zaten
İyi ki doğdunlar happy birthday ler havada uçuşuyo 🤣
Aile arasında pasta keseriz yine bu senede riske girmek istemiyoruz
Kalıcı bi hediye almak istiyorum yardımcı olur musunuz 🥰

Şimdiden bütün yavrularımızın doğum gününü kutluyorum
İyi ki doğdular 🎂❤️🧿

Henüz gitmedik. Menenjit ve 2 yaş aşısı olacak. Ama 2 yaş kontrolünde kan tahlili de alınıyorsa aşılarla birlikte gazla gelir diye düşündüm. Kan tahlili alınıyor mu diye merak ettim.
Aşıyı vurup boya kiloya bakıyorlar. Kan istemezse eğer sen istersen parmaktan bakıyorlar

Aşıyı vurup boya kiloya bakıyorlar. Kan istemezse eğer sen istersen parmaktan bakıyorlar
Ben istemem de hani zorunlu mu diye merak ettim. 1 yaşında kan tahlili verdiğimizden beri doktor kontrolünden korkuyor. Odaya girdiğimizden çıkana kadar ağlıyor.

Belirli bi planımız yok,
Bi haftadır doğum günü havasındayız zaten
İyi ki doğdunlar happy birthday ler havada uçuşuyo 🤣
Aile arasında pasta keseriz yine bu senede riske girmek istemiyoruz
Kalıcı bi hediye almak istiyorum yardımcı olur musunuz 🥰

Şimdiden bütün yavrularımızın doğum gününü kutluyorum
İyi ki doğdular 🎂❤️🧿
Biz dün akşam aile arasında kutladık, doğumgünü bugün 🥰 Çoook mutlu oldu. Baby shark temalıydı pasta ve süsler. Anne bak ne güzel deyip durdu. Kalıcı hediye hiç düşünmedim, bizimkinin elinde pek kalmıyor bir şeyler 😊 20’li Hot wheels alıcam sanırım, onları çok seviyor. Mum üflemeyi hiç göstermemiştik ama öyle güzel üfledi ki dün akşam. Şansları bahtları hep açık olsun.

Biz dün akşam aile arasında kutladık, doğumgünü bugün 🥰 Çoook mutlu oldu. Baby shark temalıydı pasta ve süsler. Anne bak ne güzel deyip durdu. Kalıcı hediye hiç düşünmedim, bizimkinin elinde pek kalmıyor bir şeyler 😊 20’li Hot wheels alıcam sanırım, onları çok seviyor. Mum üflemeyi hiç göstermemiştik ama öyle güzel üfledi ki dün akşam. Şansları bahtları hep açık olsun.
Nice güzel mutlu sağlıklı yaşları olsun inşallah 🥰😇🎂
Yaa ne güzel bizde de var iki tanesi ama, ara sıra oynayıp bırakıyor 🤪
Geçen bana pembe fincanda çay yapmıştı ben uyurken, anne kalk iç diyerek uyandırdı 🤣🤣
Amin canım inşallah cümlemizin evlatlarının ❤️

Merhaba kızlar ❤️ yeni yaşları kutlu mutlu olsun inşallah bebelerimizin 🥲
Biz arkadaşlarla bahçede kutlama yaptık, araba konseptli pasta yaptırdık, onun da akranları vardı epeyce, bahçede deli gibi koşup eğlendiler ☺️
2 yaş aşısı için gittiğimizde sağlık ocağında boy kilo baktılar farklı birşey yaptırmadım. Bu arada doğum gününden 2 gün sonra ilk defa traşa götürdüm, baya ağladı ama resmen bebeklikten çocukluğa terfi etti. 3.5-4 yaş görüntüsünde şu an 😂 ee iki yaş doldu, traş da olduk kendi yatağında yatsın artık dedim ve 3 gecedir kendi odasında uyuyor. Gündüz memeye devam ama🙈 bizden haberler böyle 🙋

Merhaba kızlar ❤️ yeni yaşları kutlu mutlu olsun inşallah bebelerimizin 🥲
Biz arkadaşlarla bahçede kutlama yaptık, araba konseptli pasta yaptırdık, onun da akranları vardı epeyce, bahçede deli gibi koşup eğlendiler ☺️
2 yaş aşısı için gittiğimizde sağlık ocağında boy kilo baktılar farklı birşey yaptırmadım. Bu arada doğum gününden 2 gün sonra ilk defa traşa götürdüm, baya ağladı ama resmen bebeklikten çocukluğa terfi etti. 3.5-4 yaş görüntüsünde şu an 😂 ee iki yaş doldu, traş da olduk kendi yatağında yatsın artık dedim ve 3 gecedir kendi odasında uyuyor. Gündüz memeye devam ama🙈 bizden haberler böyle 🙋
Yeni yaşları kutlu olsun yavrularımızın 🥰 Ne güzel olmuş doğumgününüz. Biz çocuk kuaförüne gidiyoruz ağlamıyor. Sıhhatler olsun kuzuya ☺️ Gece uyanıyor mu peki yanınıza geliyor mu?

Kızlar 2 yaş aşısı kaç güne kadar yaptırılabilir acaba, şehir dışına çıkıcaz, iki hafta gecikmeli yapılabilir mi ki. Sağlık ocağını aradım telefonu açmadılar.

Nice güzel mutlu sağlıklı yaşları olsun inşallah 🥰😇🎂
Yaa ne güzel bizde de var iki tanesi ama, ara sıra oynayıp bırakıyor 🤪
Geçen bana pembe fincanda çay yapmıştı ben uyurken, anne kalk iç diyerek uyandırdı 🤣🤣
Amin canım inşallah cümlemizin evlatlarının ❤️
Çok teşekkür ederim canım. Nice yaşlarını görelim inşallah kuzularımızın.
Maşallah çay da mı yapıyor ☺️☺️😁 Bizimki de steteskopunu takıp kalbimi dinliyor, bu ara çok doktor gördü kıyamam. ☺️

Çok teşekkür ederim canım. Nice yaşlarını görelim inşallah kuzularımızın.
Maşallah çay da mı yapıyor ☺️☺️😁 Bizimki de steteskopunu takıp kalbimi dinliyor, bu ara çok doktor gördü kıyamam. ☺️
Amin canım ❤️
Abladan gördüğünü yapıyor işte hamarat oğlan 🤣
Çok geçmiş olsun eski mesajları okudum da Allah sağlık sıhhat versin.
Napsın çocuk da haklı ☺️
Bu arada hediye filan bulamadım örgü kazak başladım 🧶
Üç beş ay sonra bitmiş halini paylaşırım 😂

Back