- 28 Şubat 2015
- 774
- 1.354
- 113
- 39
30 milyon kelimeyi okudum ama diğerini alayım, teşekkürlerEvet o kitabı ben de okudum hatta bahsettiğin şeyi uyguladım da hala uyguluyorum. Mesela çocuk düşünce “geçti geçti bir şey yok” demek yerine “evet oğlum, burdan düştüm, buraya çarptın” gibi anlatarak alt beyni yarattığı hissiyatı üst beyni devreye sokarak çözmüş oluyoruz
Bu kitabı beğendiysen “Dramsız Disiplin” kitabını da öneririm. 30 milyon kelime de çok iyidi onu da önerebilirim
Sağol canım amin Allah korusun. Parmaklıklardan atlıyacağını düşündüğüm için şimdiki yatağında yatırmıyorum o yüzden montesorri almak istedim. Montesorri yete yakın alçak olduğu için kendisi çıkmak istediğinde de çıkabilir. Kapı istememin nedeni uyurken yuvarlanıp yataktan çıkmasın diye çünkü bizimki uyurken de çok dönüyorGeçmiş olsun canım Allah beterinden korusun. O kapı kapalı olursa da parmaklıklardan atlayabilir ama. Ben ayak ucumuza battaniye dolayıp yastıkla destek yaptım, gece düşmüyor ama sabah uyanır uyanmaz atlayıp iniyor
Ben de diğerini yarım okudum. 30 milyona başlayacağım.Bir tek bana mı aşırı sıkıcı geliyor bu kitaplar30 milyon kelimeyi okudum ama diğerini alayım, teşekkürler
30 milyon kelime ve dramsız disiplin faydalı ama biraz sıkıyor yalan değilBen de diğerini yarım okudum. 30 milyona başlayacağım.Bir tek bana mı aşırı sıkıcı geliyor bu kitaplar
Çocuk gelisimiyle ilgili olan kitaplar mi? Aslında kötü çeviri bence de bir kitabı sıkıcı hale getirebilir ya da kitap gerçekten sıkıcı olabilir ama ben genel olarak seviyorum, merak ettigim konular çünkü. Çocuğum yokken bile ebeveyn olmak üzerine baya kafa patlatmisligim vardır. Ama eminim bir tek sana sıkıcı gelmiyordur. Mina Urgan ne demiş "Karpuzu kestin. Baktın ki kabak. Gene de zorla yiyecek misin o karpuzu?" Bu cümleyi duyduktan sonra başladığım her ne ise hoşlanmadığım yerde bırakmaya karar verdim. Kitabı da, insanı da..."Ben de diğerini yarım okudum. 30 milyona başlayacağım.Bir tek bana mı aşırı sıkıcı geliyor bu kitaplar
Ya ne güzel söylemiş ve sen de ne güzel felsefe edinmişsin kendineÇocuk gelisimiyle ilgili olan kitaplar mi? Aslında kötü çeviri bence de bir kitabı sıkıcı hale getirebilir ya da kitap gerçekten sıkıcı olabilir ama ben genel olarak seviyorum, merak ettigim konular çünkü. Çocuğum yokken bile ebeveyn olmak üzerine baya kafa patlatmisligim vardır. Ama eminim bir tek sana sıkıcı gelmiyordur. Mina Urgan ne demiş "Karpuzu kestin. Baktın ki kabak. Gene de zorla yiyecek misin o karpuzu?" Bu cümleyi duyduktan sonra başladığım her ne ise hoşlanmadığım yerde bırakmaya karar verdim. Kitabı da, insanı da..."
Evet. Amigurumi ve peluş sevmiyor bizimki. Geçen peluş ayıya sarıldı gerçi belli de olmuyorBen kendim yapiyorum canim kendim ördümdüz beyaz bir tavsan..sade olmasi oneriliyor zaten
Yanımda yatarken canım, yatağımızın bir kenarına bariyer taktık, diğer kenarında da ben varım, ama ayak ucumuz boş kalıyor, oğlumun yattığı tarafın ayak ucuna battaniyeyi dolayıp ön kısmına da yastık koyuyorum gece yanıma yattığı zamanlar dönerken ayak ucundan düşmesin diye.Sağol canım amin Allah korusun. Parmaklıklardan atlıyacağını düşündüğüm için şimdiki yatağında yatırmıyorum o yüzden montesorri almak istedim. Montesorri yete yakın alçak olduğu için kendisi çıkmak istediğinde de çıkabilir. Kapı istememin nedeni uyurken yuvarlanıp yataktan çıkmasın diye çünkü bizimki uyurken de çok dönüyor
Ayak ucuna battaniye dolamak derken yani ayak ucunda korkuluk olmadığı için bir destek koyamıyorum
Nasil icin rahat edecekse tabi ama 1yasa kadar ani bebek olum sendromlari..uykuda dahii olsa istemediklrleri durumda cevirirler kafalarini,bizimki zaten ince kucuk bir tavsan uyandiginda gormesi acisindan buyuk oyuncaklar falan onerilmiyor..dedigim gibi alistiginicin bazen bir bakiyorum durum boyleEvet. Amigurumi ve peluş sevmiyor bizimki. Geçen peluş ayıya sarıldı gerçi belli de olmuyorBen yatağına koymaya korkuyorum, bu konuda çok uyarılar var, artık büyüdüler ama korkuyorum yine de.
Hayalimdeki cocukNasil icin rahat edecekse tabi ama 1yasa kadar ani bebek olum sendromlari..uykuda dahii olsa istemediklrleri durumda cevirirler kafalarini,bizimki zaten ince kucuk bir tavsan uyandiginda gormesi acisindan buyuk oyuncaklar falan onerilmiyor..dedigim gibi alistiginicin bazen bir bakiyorum durum boylebaska oyuncagnida alip yativermis
Yaaa ne tatlı yatmış maşallahNasil icin rahat edecekse tabi ama 1yasa kadar ani bebek olum sendromlari..uykuda dahii olsa istemediklrleri durumda cevirirler kafalarini,bizimki zaten ince kucuk bir tavsan uyandiginda gormesi acisindan buyuk oyuncaklar falan onerilmiyor..dedigim gibi alistiginicin bazen bir bakiyorum durum boylebaska oyuncagnida alip yativermis
Aynen yola yolaaa...Bizimkinin uyku arkadaşı benim saçlarım
biz nike kullandık şimdi 1 numara büyük trendyolda çok beğenilen hummel aldım siyah çok güzel nike şu an tam oturuyor ardindan hummel e gecicezSelam kızlar bişey sorucam size ayakkabı hangi marka tercih ediyorsunuz ben çok kararsız kalıyorum nike yada ortapedik taban sizler nasıl alıyosunuz bebişlere
Vicco aldım hepsiburada dan indirimli aldım. Bizimkinin ayaklarının üstü tombul olduğu için anca bu tarz oluyorSelam kızlar bişey sorucam size ayakkabı hangi marka tercih ediyorsunuz ben çok kararsız kalıyorum nike yada ortapedik taban sizler nasıl alıyosunuz bebişlere
Vicco alıyorum mağazasından ya da trendyoldan.Selam kızlar bişey sorucam size ayakkabı hangi marka tercih ediyorsunuz ben çok kararsız kalıyorum nike yada ortapedik taban sizler nasıl alıyosunuz bebişlere
Sakin kalıp ona yanında olduğumu hissettirmeye çalışıyorum. Sanırım çok abartılı bir şey yaşamadık.2yaş sendromu yaşayan anneler nasıl başa çıkıyorsunuz sabah kalkar kalkmaz sinirli asabi herşeye kıyamet koparcasına ağlamak sanki etini koparmışsın gibi istediği olmayınca basıyor yaygarayı ama nerdeyse hergün böyleyiz bazen çok bunalıyorum bağırmadan anlatmaya çalışıyorum bazende hafif sert birşekilde ben kızımda hiç böyşe şeyler yaşamadım şimdi bana hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor
Tutturmaları ve istediği olmayınca ağlamaları var. Şu an 2 yaş sendromu başladığı için inatlaşmamaya çalışıyorum. Eşim her istediğini ağlayarak alamayacağını bilsin diyor ama henüz o yaşlarda değil ve inatlaşmamamız, hayır kelimesini mümkün olduğunca söylemememiz gerekiyor.2yaş sendromu yaşayan anneler nasıl başa çıkıyorsunuz sabah kalkar kalkmaz sinirli asabi herşeye kıyamet koparcasına ağlamak sanki etini koparmışsın gibi istediği olmayınca basıyor yaygarayı ama nerdeyse hergün böyleyiz bazen çok bunalıyorum bağırmadan anlatmaya çalışıyorum bazende hafif sert birşekilde ben kızımda hiç böyşe şeyler yaşamadım şimdi bana hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?