Nice mutlu senelereeeeee bilgeeKizlar bebislerin algisi acildi artik, ne istediklerini biliyorlar, bizler anlayamayinca da sinirleniyorlar hakli olarak. Biz de 1 yas sendromundayizama ne hikmetse 10 gundur filan gece araliksiz 4-5 saat uyumaya basladi, yatagina yatirinca uyansa bile gozunu tekrar kapiyor bunlar benim icin mucize 2 ay once bizim dr gece en fazla 2 kere emzir demisti ama namumkun. Bilge memede uyumaya devam ediyor bu yuzden gece 10 kere de kalksam emzirmem gerekiyor gerci bazen sadece agzinda tutuyor.
Yarin benim bizdigin dogum gunu, apartmanin bahcesinde kamelyamiz var, orada 10 kislik ufak bir kutlama yapacagiz acik havada. Kendi dogum gunumu bile onemsemem ama kiziminkini es gecemedim. Cici cici fotolari olsun istedim. Bakalim nasil olacak. Bu arada Eylul anneleri olarak kutlu dogum ayimiz da kutlu olsunyani dogurmak da cok kolay bisi degilmis bu vesileyle hepimizi kutluyorum ♥
Bizimki 10 da da yatsa 8de de yatsa en geç 6 bilemedin 6:15 te uyanır. Ben kargalar uyanmadan uyanmaya alıştımBizimkide uyaniyor iste acaba acliktanmi.memeyle doymadndnmi diyorum bakalm 5te mama vericm yine ....battik
7,8de uyuyoruz 12de beslnme iste 5te bir daha beslnme cikaak basimiza :) sizin kac? Ya erken kalkmak cok zooooorrrr esim calismiyor ona birakiyorm 6da oyle 8e kdr uyuyorm birazcik
Mutlu, sağlıklı güzel nice yılları olsun kuzunun sizinle birlikteKizlar bebislerin algisi acildi artik, ne istediklerini biliyorlar, bizler anlayamayinca da sinirleniyorlar hakli olarak. Biz de 1 yas sendromundayizama ne hikmetse 10 gundur filan gece araliksiz 4-5 saat uyumaya basladi, yatagina yatirinca uyansa bile gozunu tekrar kapiyor bunlar benim icin mucize 2 ay once bizim dr gece en fazla 2 kere emzir demisti ama namumkun. Bilge memede uyumaya devam ediyor bu yuzden gece 10 kere de kalksam emzirmem gerekiyor gerci bazen sadece agzinda tutuyor.
Yarin benim bizdigin dogum gunu, apartmanin bahcesinde kamelyamiz var, orada 10 kislik ufak bir kutlama yapacagiz acik havada. Kendi dogum gunumu bile onemsemem ama kiziminkini es gecemedim. Cici cici fotolari olsun istedim. Bakalim nasil olacak. Bu arada Eylul anneleri olarak kutlu dogum ayimiz da kutlu olsunyani dogurmak da cok kolay bisi degilmis bu vesileyle hepimizi kutluyorum ♥
Yok şurubu direk 5ml veriyorum. Yemeğe mi katmalıyımBana da ilk ferrosanol dedi sonra ferrozinc-g verdi. Ne kadar veriyorsun, yemeklere katarak mı veriyorsun? Başka sorum yok
Bizimkide uyaniyor iste acaba acliktanmi.memeyle doymadndnmi diyorum bakalm 5te mama vericm yine ....battik
7,8de uyuyoruz 12de beslnme iste 5te bir daha beslnme cikaak basimiza :) sizin kac? Ya erken kalkmak cok zooooorrrr esim calismiyor ona birakiyorm 6da oyle 8e kdr uyuyorm birazcik
evet canım ben yokken o şekilde uyutuyorlar iyi oluyor. Bebek kendiliğinden uyusun bekleyim sabrı yok bende, tez canlıyımSizde de mi ayakta sallanmak vargece ondan mi uyaniyor aralarda bilmiyorum..su verdiimde cok sinrlendi itti ya meme ya mama memeyide oyle birakmicakmis sababa kadr agzinda dursun isiyi mama alirsa totosunu donup yatiyo diymuyo diye dusunuyorm artk
Doktor bize aç karnına yemeklerden 1 saat önce ya da yediyse 1 saat sonra ver, yemeklere katma dedi ama bizim şurup sizinkiyle aynı değil. Doktor dedi mi aç tok diye? Bizimkinde aç verirsen demir emilimi daha iyi oluyormuş. Kokusu da kötü zor içiriyorum. Sen zorlanıyor musun içirirken? Bak son sorum değilmişYok şurubu direk 5ml veriyorum. Yemeğe mi katmalıyım
Benim de bestiron garipti. Keşke vermrseydimKızlar microfer kullanan var mı aranızda onun rengi ve kıvamı nasıl.. Bendeki Bi garip sanki vermeye de çekiniyorum
Çok tatlısınDoktor bize aç karnına yemeklerden 1 saat önce ya da yediyse 1 saat sonra ver, yemeklere katma dedi ama bizim şurup sizinkiyle aynı değil. Doktor dedi mi aç tok diye? Bizimkinde aç verirsen demir emilimi daha iyi oluyormuş. Kokusu da kötü zor içiriyorum. Sen zorlanıyor musun içirirken? Bak son sorum değilmiş
Hangi damla bu canım? Biz sideferi biberon mamasına katıp veriyoruz.Çok tatlısıneczacı 2 saat önce ve sonrası süt ürünü yok ve aç olacak dedi. Ne ara vereceksem.ben de 1 saat öncesi ve sonrası diye ayarlıyorum
Arkadaşım ondan kullanıyor çok memnun. Değerleri de iyi çıkmış. Kıyma da veriyor ama genelde.Benim de bestiron garipti. Keşke vermrseydim
O senin tatlılığın canımÇok tatlısıneczacı 2 saat önce ve sonrası süt ürünü yok ve aç olacak dedi. Ne ara vereceksem.ben de 1 saat öncesi ve sonrası diye ayarlıyorum
Sideferi biz de kullandık. Oğlum tadını çok seviyor ama demir ihtiyacını karşılamamış o yüzden damla değiştirdi doktor.Hangi damla bu canım? Biz sideferi biberon mamasına katıp veriyoruz.
Devam sutu..ama birazcik sutle katistirmaya baslicm devam sutunu.doktor sut yerinr ayran onerdi sutun faydasi yok diye ama napayim ya arrtikevet canım ben yokken o şekilde uyutuyorlar iyi oluyor. Bebek kendiliğinden uyusun bekleyim sabrı yok bende, tez canlıyım
Gece 12’de kalktığında ne veriyorsun?
Ben hellobabyden aldm canim uyku tulumu bugun inceledim hosuma gittiSideferi biz de kullandık. Oğlum tadını çok seviyor ama demir ihtiyacını karşılamamış o yüzden damla değiştirdi doktor.
Bedeni tam oluyor mu yoksa büyük mü alıyorsun? Fotosunu koyar mısınBen hellobabyden aldm canim uyku tulumu bugun inceledim hosuma gittinetten aldm bedeni yoktu magazada.
YaniDevam sutu..ama birazcik sutle katistirmaya baslicm devam sutunu.doktor sut yerinr ayran onerdi sutun faydasi yok diye ama napayim ya arrtikazicik mama azicik sut yapmayi planliyorm
Magazada baktm 9 ayi anca olur gibi geldi bir kadin da almisti kasada ona aordum ici kucuk oyle gozuktgne bakma dedi ama yinede 1yas aldm...cekiyor diyenler var ama cuval gibide giydirmeyi sevmiyorm henuz gelmedi ama sunu aldim.. 1.5togmus sanirim ne kalim ne ince yaniBedeni tam oluyor mu yoksa büyük mü alıyorsun? Fotosunu koyar mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?