- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
İnşallah canım Uyku tulumu araştırmalarım sürüyorGüzel bir şey bulursam sana da haber veririmEvettt hm de cok iyi bir iki indanda almistim nettrn baska care yok olmadi geri iade artk coronasiz atlatiriz umarim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım Uyku tulumu araştırmalarım sürüyorGüzel bir şey bulursam sana da haber veririmEvettt hm de cok iyi bir iki indanda almistim nettrn baska care yok olmadi geri iade artk coronasiz atlatiriz umarim
Portakal suyu daha doğrusu portakal demir emilimini arttırdığı için onu kullanabilirim. Sizde demir kaç çıktı?Nasıl sadece portakal suyu B Brcbrcbrc84
8 çıktı ama en düşük değer 30Portakal suyu daha doğrusu portakal demir emilimini arttırdığı için onu kullanabilirim. Sizde demir kaç çıktı?
kaydırak deneyimimiz yok henüz bahçede geziyorSelam
Kızlar sizde oyun durumları nasıl?
İki basamaklı kaydırağın tepesine çıkıp bağırıyo bizimki, kaymak için henüz cesareti yok
Kisa sureli oynuyo oyuncaklariyla genelde benimle vakit gecirmek istiyo 2 dk oynuyosa dizlerime gelip sizlanmaya basliyo kitaplar ilgisini cekiyo okuma yapiyoruz bu ara yurume arkadasini cok seviyo kendi kendine alip yuruyo onunla sarkilari cok seviyo kapi gicirtisina popo salliyo vakit bulursam keceden aktivite kitabi yapacagm birlikte daha zaman gecirebiliriz cunku benim cocugumda surda az kendik oynayayim yokSelam
İki basamaklı kaydırağın tepesine çıkıp bağırıyo bizimki, kaymak için henüz cesareti yok
Dis donemi mi? Bizim 2tane ustten patladi 2si birlikte cok zorladi huysuzluk var...bir de kan degerlerine bakildimi ? Vitamin ve kan degerlerinde yetersizlik varsa olabiliyormus.Kızlar oğlum son dönem acayip huy değiştirdi. Aklınıza gelebilecek en abuk sabuk şeylere ağlıyor. Ama çok şiddetli şekilde, çığlık çığlığa. Tolerans seviyem yerlerde artık , psikolojim alt üst oldu. Bu tarz sıkıntı yaşayan ya da önerisi olan var mı ?
Normalde sakin bir bebekti, bugün ikiz annesi olan bir arkadaşım bile Allah yardımcın olsun dedi, o kadar zor durumdayım. Sinirlerim çok bozuldu yardım edin
Hastaneden hastaneye referans değeri değişiyor demek ki. Bizimkinde referans değeri 7-60 arası. Hangi demir ilacını verdi? Yiyeceklere katabiliyor musun? Bizimkinde katamıyorsun ve şurubu içtikten sonra 1 saat aç kalması lazım. İçmeden önce de 1 saat aç kalması gerek. Tadı çok kötü. İçmek istemiyor, ağlarken veriyoruz artık.8 çıktı ama en düşük değer 30
Oyuncaklarıyla haşır neşir Kendi kendine oynamayı seviyor ama çok yalnız bırakmıyorum, kendi kendine oynadıktan sonra birlikte oynuyoruz. En iyi öğrenme zamanı oyun içindeyken diye biliyorum. Oyun oynarken bir şeyler öğretmeye çalışıyorum. Parka götürmedim hiç o yüzden kaydırağın ne olduğu konusunda bir fikri yok henüz yavruşumun Eve almak istedim şu kaydıraklardan ama hem çok yer kaplar hem de bununla oynamak için henüz küçük gibi geldi bana.Selam
Aklıma direkt diş geldi.Kızlar oğlum son dönem acayip huy değiştirdi. Aklınıza gelebilecek en abuk sabuk şeylere ağlıyor. Ama çok şiddetli şekilde, çığlık çığlığa. Tolerans seviyem yerlerde artık , psikolojim alt üst oldu. Bu tarz sıkıntı yaşayan ya da önerisi olan var mı ?
Normalde sakin bir bebekti, bugün ikiz annesi olan bir arkadaşım bile Allah yardımcın olsun dedi, o kadar zor durumdayım. Sinirlerim çok bozuldu yardım edin
Mini animanın ooooo mini animaaa kısmını bir duydu başladı ağlamaya Orada sonında korku filmi gibi gülen bebek var ya büyük ihtimal o sesten korktuSonra benim de dilime dolanmış, melodisiyle mini animaaa dedim farkında olmadan. Bunu duyunca yine korkup dudak büzüp ağladı. Artık mini anima yasak Bir kere dinlemiş olsak da.kaydırak deneyimimiz yok henüz bahçede geziyor
kapı açılınca çılgına dönüyor konuşmalar çığlıklar çırpınmalar acayip komik
yaş günümuze iki gün var son 1 haftadır daha çok yürümeyi tercih ediyor amma sürdü
2 ay aynı noktada kaldı oyuncaklari
sehpalar
arasına sıkışmak
koltuğa tırmanmak
suretiyle yüreğimi oynatmak
evde hiç bişey yerinde değil kapaklar bantlı pencerelrr kilitli balkon kapısı açıksa direk balkonda
ek gıda kötü tadımlık yemek istiyor öğün yapmak istemiyor
çocuk şarkılarına bayılıyor
mini anima veya miniyo kukili
turşu bakkal amca sar makarayi
gezegenlr
yildizlar
şarkıları favorileri
bir çok anlami olmayan şey konuşuyor kiziyor bazen
ama hersey çeşitli tonlamalarla
#anne#
bende olsam anne derdim
master chef i biliyor herkesi taniyor babasi sağ olsun
Dis donemi mi? Bizim 2tane ustten patladi 2si birlikte cok zorladi huysuzluk var...bir de kan degerlerine bakildimi ? Vitamin ve kan degerlerinde yetersizlik varsa olabiliyormus.
Yok kızlar bizim diş sıkıntımız bu kadar huysuzluğa sebep olmaz. Ekstrem öfke nöbetlerinden bahsediyorum. Elindeki oyuncak düştüğünde bile çığlık çığlığa gözleri şişene kadar ağlayan bir bebek düşünün. Gece uykuları zaten çok kötü. Hiçbir şey yemiyor , çok agresif davranıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. İnternetten biraz araştırdım 1 yaş sendromu diye birşey varmış. 2 yaş sendromu gibi birşeyAklıma direkt diş geldi.
Acikcasi bizim kizda agresif hayli..hatta oyle ki sinirinden yzumu tirmaladi gecen gun burnum cizik geziyorum yuzume vuruyo baya baya..elini kaldiriyo baya baya soyleniyo bana mizac birazcikta sanirim..Yok kızlar bizim diş sıkıntımız bu kadar huysuzluğa sebep olmaz. Ekstrem öfke nöbetlerinden bahsediyorum. Elindeki oyuncak düştüğünde bile çığlık çığlığa gözleri şişene kadar ağlayan bir bebek düşünün. Gece uykuları zaten çok kötü. Hiçbir şey yemiyor , çok agresif davranıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. İnternetten biraz araştırdım 1 yaş sendromu diye birşey varmış. 2 yaş sendromu gibi birşey
Demirine bakıldımı? Demir eksikliğinde uykusuzluk, sinirlilik yapabilir diye okumuştum nette.Yok kızlar bizim diş sıkıntımız bu kadar huysuzluğa sebep olmaz. Ekstrem öfke nöbetlerinden bahsediyorum. Elindeki oyuncak düştüğünde bile çığlık çığlığa gözleri şişene kadar ağlayan bir bebek düşünün. Gece uykuları zaten çok kötü. Hiçbir şey yemiyor , çok agresif davranıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. İnternetten biraz araştırdım 1 yaş sendromu diye birşey varmış. 2 yaş sendromu gibi birşey
Ben bu gittiğimde doktora sordum gece beslemesini kesmeli miyim diye. O da bebeği strese sokmaya gerek yok dedi.Gece beslenmesi yapiyor mu bebisler ? Devam sutu alan var mi?
Her uyandiginda emziriyor musun? Senin bebis de sık uyaniyordu benim gibi...malesef memesiz uykuya donmuyor. Helak oluyorum butun gece. Memeler yara icinde, istesem de kesemem ki.Ben bu gittiğimde doktora sordum gece beslemesini kesmeli miyim diye. O da bebeği strese sokmaya gerek yok dedi.
Bestirondu kestim. Ferrosanol B şuruba geçtimHastaneden hastaneye referans değeri değişiyor demek ki. Bizimkinde referans değeri 7-60 arası. Hangi demir ilacını verdi? Yiyeceklere katabiliyor musun? Bizimkinde katamıyorsun ve şurubu içtikten sonra 1 saat aç kalması lazım. İçmeden önce de 1 saat aç kalması gerek. Tadı çok kötü. İçmek istemiyor, ağlarken veriyoruz artık.