Yaaaaa cok sagolasin uzun zamandir aklimda olan bi konuydu ne iyi ettin..doktorda hic bahsetmedi bize.zaten 2disimiz var ama bende baslamak istiyordum.msjiniz beni bir silkeledi :) macunlami fircaliyorsunuz peki ? Marka oneriniz rocks mu?tesadüf eseri sayfanızı gördüm, şubat 2019 annesiyim, oğlum 19 aylık ve çürük dişler kabusumuz oldu. Yaptığımız en büyük hata dişleri çıkıyor, ağzınıa yaklaştırmıyor ağlıyor diye dişlerini fırçalamamak oldu. Keşke 12. aya dönebilseydik de dişlerini fırçalasaydık. Çürükler tahminen 13. aydan sonra başlamış. Genel anestezi ile dolgu yapılabiliyor. Bu konudaki farkındalığınızı artırmak istedim. Bu çok önemli bir konu. Lütfen çocuklarınızın dişlerini rocks marka tarzı yumuşak uçlu diş fırçasıyla düzenli olarak fırçalayın. Bunu asla aksatmayın. Dişi çıkmayanlar ya da az dişi çıkanlar da damaklarını kaşımak için kullanabilir. Biz bu hatayı yaptık, siz yapmayın. Şu anda hepinizin çocuklarının dişleri sağlam, aman çürümesin, sonuçları çok ama çok zorlayıcı ve kötü
Cok seneler gorsunlerrr her biriKizlaar tesekkurler, biraz havanin azizligine ugradik, ruzgarliydi ama iyi ki kutladik. Ileride " anne ne baby shower yapmissin, ne hastane suslemissin, ne mevlut yapmissin, ne kirkimi ucurmussun..." diye bana kizmasindan cekindimyoksa sirf o balonlu elbisenin hatrina dogum gunu kutladigimi dusunmeniz beni uzer hele konseptli partileri hic sevmem, pastanin balonlu olmasi filan tamamen tesaduf saka bir yana bana kosturmaca oldu ama iyi ki kutladik. Yarin da Veracigin dogum gunu, cok kutlu olsun ♥ T tuboz Bizden sonra dogum yapan oldu mu?
Tabi tabii aptamile gectik sormaaaaa hipppmis bizi kabiz yapam allah islah etsin o mamayiYani
Bildiğimiz biberon maması di mi? Sıvı formda satılanlar değil. 2 yaşına kadar önermedi bizim doktor da, faydası yok aksine demir eksikliği yapar dedi. Gece gece ayran verilmez tabi çocuğa
Valla bana aslında mamaya da gerek yok dedi emiyorsa ama bırakamadım, gece uyumadan önce arıyor çocuk o mamayı, bir senenin alışkanlığı var
macun da rocks marka, yutulabilir cinsten macunlar olabilirYaaaaa cok sagolasin uzun zamandir aklimda olan bi konuydu ne iyi ettin..doktorda hic bahsetmedi bize.zaten 2disimiz var ama bende baslamak istiyordum.msjiniz beni bir silkeledi :) macunlami fircaliyorsunuz peki ? Marka oneriniz rocks mu?
Aaaa biz de aptamilciyiz kaç aydırTabi tabii aptamile gectik sormaaaaa hipppmis bizi kabiz yapam allah islah etsin o mamayineden degistrmediysem 9ay...benimde bazen boyle sabit fikirliligim tutuyo yok icerifi temiz yok annne sutune yakin derken 9.aysa bi aptamil denedik cocugn bagirsklar duzene girdi. Cook mama gidiyor ya deli oluyorum 7 8 olcek 230 cc fln tek seferde haftada 2kutu mama insaaaf bir de bizim kiz biberonu uyku arkdsi yapti resmen meme yerine icmek istiyo ya emecek ya biberon..sutumle doymadgi ve sonucunda agladgndn direk mama veriyorm bende doktor 9.ayda kesecegiz demisti haberi yok hiiiiihh mama mi veriyosn der bana. Cunku cidden gerek yok..ama acikiyor ya napacaksn
E Elwing6 Benim de aklımı kurcalayan bir konu bu. Jack&Jill silikon fırça aldım 1-2 yaş. Ben sadece su ile fırçalıyorum, macunu yutar sanırım, macuna ne zaman başlamalıyız? Fırçayı eline verdiğimde silikon kısımlarını dişliyor, paketinde dişlenmesi ürüne zarar verir yazıyordu. Bizde şuan 6 diş var, gece emmesi yok gibi bir şey, yatırmadan emdiyse o an fırçalayamasak da su içiriyorum, bir nebze faydası olur sanırım, dişleri yıkar en azından. Biberonu sırf bu yüzden bırakmak istedim, biberon çürüğü diye de bir şey var, ama oğlum alıştırma bardağından içmeyi kabul etmedi devam sütünü.tesadüf eseri sayfanızı gördüm, şubat 2019 annesiyim, oğlum 19 aylık ve çürük dişler kabusumuz oldu. Yaptığımız en büyük hata dişleri çıkıyor, ağzınıa yaklaştırmıyor ağlıyor diye dişlerini fırçalamamak oldu. Keşke 12. aya dönebilseydik de dişlerini fırçalasaydık. Çürükler tahminen 13. aydan sonra başlamış. Genel anestezi ile dolgu yapılabiliyor. Bu konudaki farkındalığınızı artırmak istedim. Bu çok önemli bir konu. Lütfen çocuklarınızın dişlerini rocks marka tarzı yumuşak uçlu diş fırçasıyla düzenli olarak fırçalayın. Bunu asla aksatmayın. Dişi çıkmayanlar ya da az dişi çıkanlar da damaklarını kaşımak için kullanabilir. Biz bu hatayı yaptık, siz yapmayın. Şu anda hepinizin çocuklarının dişleri sağlam, aman çürümesin, sonuçları çok ama çok zorlayıcı ve kötü
canım benimKizlaar tesekkurler, biraz havanin azizligine ugradik, ruzgarliydi ama iyi ki kutladik. Ileride " anne ne baby shower yapmissin, ne hastane suslemissin, ne mevlut yapmissin, ne kirkimi ucurmussun..." diye bana kizmasindan cekindimyoksa sirf o balonlu elbisenin hatrina dogum gunu kutladigimi dusunmeniz beni uzer hele konseptli partileri hic sevmem, pastanin balonlu olmasi filan tamamen tesaduf saka bir yana bana kosturmaca oldu ama iyi ki kutladik. Yarin da Veracigin dogum gunu, cok kutlu olsun T tuboz Bizden sonra dogum yapan oldu mu?
aslında fırça vs markası çok da önemli değil. Bize söylenen şuydu. fırça dişlere değecek, plak oluşmasına izin verilmeyecek. Hiç fırçalanmıyorsa en azından gazlı bezle silmeliymişiz. Kaç kere denedik yapamadık. Çürük varsa gazlı bez alternatifi tamamen ortadan kalkıyor. Fırçalayamayanlar ve çürük olmadığından emin olanlar en azından gazlı bezle dişleri silebilirE Elwing6 Benim de aklımı kurcalayan bir konu bu. Jack&Jill silikon fırça aldım 1-2 yaş. Ben sadece su ile fırçalıyorum, macunu yutar sanırım, macuna ne zaman başlamalıyız? Fırçayı eline verdiğimde silikon kısımlarını dişliyor, paketinde dişlenmesi ürüne zarar verir yazıyordu. Bizde şuan 6 diş var, gece emmesi yok gibi bir şey, yatırmadan emdiyse o an fırçalayamasak da su içiriyorum, bir nebze faydası olur sanırım, dişleri yıkar en azından. Biberonu sırf bu yüzden bırakmak istedim, biberon çürüğü diye de bir şey var, ama oğlum alıştırma bardağından içmeyi kabul etmedi devam sütünü.
Bakıcam buna sağol canımMagazada baktm 9 ayi anca olur gibi geldi bir kadin da almisti kasada ona aordum ici kucuk oyle gozuktgne bakma dedi ama yinede 1yas aldm...cekiyor diyenler var ama cuval gibide giydirmeyi sevmiyorm henuz gelmedi ama sunu aldim.. 1.5togmus sanirim ne kalim ne ince yani
Bize arkadaş söylemişti tülbent ya da gazlı bezle silin diye. Daha az dişi varken ben aklına geldikçe tülbentle sildim. Son gittiğimiz doktor diş fırçasıyla fırçalayın, sadece suyla dedi. Şöyle bir fırça sipariş verdim gelecek bakalım.E Elwing6 Benim de aklımı kurcalayan bir konu bu. Jack&Jill silikon fırça aldım 1-2 yaş. Ben sadece su ile fırçalıyorum, macunu yutar sanırım, macuna ne zaman başlamalıyız? Fırçayı eline verdiğimde silikon kısımlarını dişliyor, paketinde dişlenmesi ürüne zarar verir yazıyordu. Bizde şuan 6 diş var, gece emmesi yok gibi bir şey, yatırmadan emdiyse o an fırçalayamasak da su içiriyorum, bir nebze faydası olur sanırım, dişleri yıkar en azından. Biberonu sırf bu yüzden bırakmak istedim, biberon çürüğü diye de bir şey var, ama oğlum alıştırma bardağından içmeyi kabul etmedi devam sütünü.
Geçmiş olsun, çok güzel bir konuya değinmişsiniztesadüf eseri sayfanızı gördüm, şubat 2019 annesiyim, oğlum 19 aylık ve çürük dişler kabusumuz oldu. Yaptığımız en büyük hata dişleri çıkıyor, ağzınıa yaklaştırmıyor ağlıyor diye dişlerini fırçalamamak oldu. Keşke 12. aya dönebilseydik de dişlerini fırçalasaydık. Çürükler tahminen 13. aydan sonra başlamış. Genel anestezi ile dolgu yapılabiliyor. Bu konudaki farkındalığınızı artırmak istedim. Bu çok önemli bir konu. Lütfen çocuklarınızın dişlerini rocks marka tarzı yumuşak uçlu diş fırçasıyla düzenli olarak fırçalayın. Bunu asla aksatmayın. Dişi çıkmayanlar ya da az dişi çıkanlar da damaklarını kaşımak için kullanabilir. Biz bu hatayı yaptık, siz yapmayın. Şu anda hepinizin çocuklarının dişleri sağlam, aman çürümesin, sonuçları çok ama çok zorlayıcı ve kötü
Ne tatlı olmuş maşallahKizlaar tesekkurler, biraz havanin azizligine ugradik, ruzgarliydi ama iyi ki kutladik. Ileride " anne ne baby shower yapmissin, ne hastane suslemissin, ne mevlut yapmissin, ne kirkimi ucurmussun..." diye bana kizmasindan cekindimyoksa sirf o balonlu elbisenin hatrina dogum gunu kutladigimi dusunmeniz beni uzer hele konseptli partileri hic sevmem, pastanin balonlu olmasi filan tamamen tesaduf saka bir yana bana kosturmaca oldu ama iyi ki kutladik. Yarin da Veracigin dogum gunu, cok kutlu olsun ♥ T tuboz Bizden sonra dogum yapan oldu mu?
Ay cok uzuldummmmm ya cok gecmis olsun kuzuya ben biliyordum bu konuyuda savsaklamkstim acikcasi cok iyi oldu yazmaniz bizim agzmz bile 1gece fircalamasak ne halde oluyo dedgnz gibi gida kalintisi vs..oluyordur elbette parmak fircasi ise yarar dimimacun da rocks marka, yutulabilir cinsten macunlar olabilir
sadece 2 dişiniz varmış ne güzel, suyla da fırçalayabilirsiniz, eline verin kendi fırçalasın. sabah ve akşam aynı saatlerde eline verin önce, sonra da siz fırçalayın. oyunla moyunla şöyle 2 dakika kadar fırçalayın, damakları falan da kaşıyın fırçayla. yatmadna önce ağzında gıda kalıntısı kalmasın. Bizde gece emzirmeleri halen devam ediyor. anne sütünde şeker olduğundan gittiğimiz hekimlerin çoğu gece emdiği için çürüdüğünü söyledi. Şeker hala yedirmiyoruz yani şekerle hiç alakası yok bu çürüklerin. demir ilacı dişlerini boyamıştı, altındaki çürükleri fark edemedik
bu akşam aklıma misvak geldi, bizimki büyüdü, onu da deneyeceğim, genel anestezi olmasın diye yırtınıyoruz resmen. bir büyük çürüğü, iki tane de minnacık çürüğü var. doktor düzenli fırçalarsanız sertleşebilir, vakit kazanırız dedi. Şimdilik diş ağrısı yok. elimizden geleni yapıyoruz
Bak bunuda bilmiyorm oylemiymisssss biberon delisi bizimkiE Elwing6 Benim de aklımı kurcalayan bir konu bu. Jack&Jill silikon fırça aldım 1-2 yaş. Ben sadece su ile fırçalıyorum, macunu yutar sanırım, macuna ne zaman başlamalıyız? Fırçayı eline verdiğimde silikon kısımlarını dişliyor, paketinde dişlenmesi ürüne zarar verir yazıyordu. Bizde şuan 6 diş var, gece emmesi yok gibi bir şey, yatırmadan emdiyse o an fırçalayamasak da su içiriyorum, bir nebze faydası olur sanırım, dişleri yıkar en azından. Biberonu sırf bu yüzden bırakmak istedim, biberon çürüğü diye de bir şey var, ama oğlum alıştırma bardağından içmeyi kabul etmedi devam sütünü.
Bunun icine ne giydiriyorsun? Pijama gibi mi kullaniyorsun? Bendekiler pijama ustune yorgan gibi giyiliyor.Magazada baktm 9 ayi anca olur gibi geldi bir kadin da almisti kasada ona aordum ici kucuk oyle gozuktgne bakma dedi ama yinede 1yas aldm...cekiyor diyenler var ama cuval gibide giydirmeyi sevmiyorm henuz gelmedi ama sunu aldim.. 1.5togmus sanirim ne kalim ne ince yani
B Brcbrcbrc84 biz geçen sezon almıştık mağazada görünce, evet ne ince ne kalın yumuşacık, zaten 1 yaş 2 yaş diye gidiyor ben de 1 yaş almıştım. Bizim yatak odası serin olduğu için ben LCW’den 2,6 tog da aldım. Bir tane trendyoldan aldım lcw, o da 1,5 Togmuş, ince çıkarsa geri gönderecektim ama eşim faturayı atmış çöpleri toplarkenMagazada baktm 9 ayi anca olur gibi geldi bir kadin da almisti kasada ona aordum ici kucuk oyle gozuktgne bakma dedi ama yinede 1yas aldm...cekiyor diyenler var ama cuval gibide giydirmeyi sevmiyorm henuz gelmedi ama sunu aldim.. 1.5togmus sanirim ne kalim ne ince yani
Bizimki de bu.Bize arkadaş söylemişti tülbent ya da gazlı bezle silin diye. Daha az dişi varken ben aklına geldikçe tülbentle sildim. Son gittiğimiz doktor diş fırçasıyla fırçalayın, sadece suyla dedi. Şöyle bir fırça sipariş verdim gelecek bakalım.
Pek deneyemedik gulce kabul etmedgndn gecen sene ben ince atlet zibin birde ince pijama giydiriyordum ama dedgm gibi cok bi tecrubemiz yok sicagi sevmiyor cunku..sicakliga gore giydirebilirsin icine anlarsn zaten ya evin isisina gore kalinmi olur usur mu.1.5 togda ideal sanirim pijama ustune giydirilmeyeBunun icine ne giydiriyorsun? Pijama gibi mi kullaniyorsun? Bendekiler pijama ustune yorgan gibi giyiliyor.
Camim hirilti normal yenidoganda. Benim bebegimde de oluyordu. Burun tikanikligini serum fizyolojikle gecirmeye calis. Burnu surekli acik olsun, bu onemli.Anneler ben 32.haftamda doğum yaptım bu hafta çıktı bebeğim küvezden burun tıkanıklığı mı geniz tıkanıklığı mı desem bi hırıltısı var doktor damla verdi sıkıyoruz ama daha açılmadı siz yaşadınızmı bunu n’aptınız ? Önerebileceğiniz buhar makinası varmı odayı nemlendirmek için ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?