Yaaaaa cok sagolasin uzun zamandir aklimda olan bi konuydu ne iyi ettin..doktorda hic bahsetmedi bize.zaten 2disimiz var ama bende baslamak istiyordum.msjiniz beni bir silkeledi :) macunlami fircaliyorsunuz peki ? Marka oneriniz rocks mu?

Cok seneler gorsunlerrr her biri saglikli mutli elbisesi ne sirin

Tabi tabii aptamile gectik sormaaaaa hipppmis bizi kabiz yapam allah islah etsin o mamayi neden degistrmediysem 9ay...benimde bazen boyle sabit fikirliligim tutuyo yok icerifi temiz yok annne sutune yakin derken 9.aysa bi aptamil denedik cocugn bagirsklar duzene girdi. Cook mama gidiyor ya deli oluyorum 7 8 olcek 230 cc fln tek seferde haftada 2kutu mama insaaaf bir de bizim kiz biberonu uyku arkdsi yapti resmen meme yerine icmek istiyo ya emecek ya biberon..sutumle doymadgi ve sonucunda agladgndn direk mama veriyorm bende doktor 9.ayda kesecegiz demisti haberi yok hiiiiihh mama mi veriyosn der bana. Cunku cidden gerek yok..ama acikiyor ya napacaksn

Yaaaaa cok sagolasin uzun zamandir aklimda olan bi konuydu ne iyi ettin..doktorda hic bahsetmedi bize.zaten 2disimiz var ama bende baslamak istiyordum.msjiniz beni bir silkeledi :) macunlami fircaliyorsunuz peki ? Marka oneriniz rocks mu?
macun da rocks marka, yutulabilir cinsten macunlar olabilir
sadece 2 dişiniz varmış ne güzel, suyla da fırçalayabilirsiniz, eline verin kendi fırçalasın. sabah ve akşam aynı saatlerde eline verin önce, sonra da siz fırçalayın. oyunla moyunla şöyle 2 dakika kadar fırçalayın, damakları falan da kaşıyın fırçayla. yatmadna önce ağzında gıda kalıntısı kalmasın. Bizde gece emzirmeleri halen devam ediyor. anne sütünde şeker olduğundan gittiğimiz hekimlerin çoğu gece emdiği için çürüdüğünü söyledi. Şeker hala yedirmiyoruz yani şekerle hiç alakası yok bu çürüklerin. demir ilacı dişlerini boyamıştı, altındaki çürükleri fark edemedik

bu akşam aklıma misvak geldi, bizimki büyüdü, onu da deneyeceğim, genel anestezi olmasın diye yırtınıyoruz resmen. bir büyük çürüğü, iki tane de minnacık çürüğü var. doktor düzenli fırçalarsanız sertleşebilir, vakit kazanırız dedi. Şimdilik diş ağrısı yok. elimizden geleni yapıyoruz

Aaaa biz de aptamilciyiz kaç aydır ben de hipp’te direttim bizde meme reddi yaptı bırakmıştık, 2 kutu çöp oldu. Bizim kabızlığı bebelac gold nutrikonfor çözmüştü hatırlarsın, tavsiye edenlerden Allah razı olsun. Sonra onun kıvamı artık koyu gelmeye başladı, dedim tekrar hipp deneyelim, yine olmadı. Aptamil’i beğendi, o da bebelac gold gibi fermentasyon tekniği ile üretiliyor, iyi geliyor barsaklara. Ben şimdilik 4 cc’yi geçirmiyorum, daha istese ağlardı herhalde, küçükken ağlıyordu arttırıyordum o zaman Cam biberon ağır geliyor artık kendi içsin diye nuk pp biberon aldım, kabul etmedi tabi. Bugün baktım dişini kaşıyor onunla Günde 240 cc içmiş oluyor. Sen haklısın mama yetişmez valla. Marketlerde sıvı çocuk devam sütü görüyorum, ondan ekleyebilirsin aslında, fiyatlarını bilmiyorum ama.

E Elwing6 Benim de aklımı kurcalayan bir konu bu. Jack&Jill silikon fırça aldım 1-2 yaş. Ben sadece su ile fırçalıyorum, macunu yutar sanırım, macuna ne zaman başlamalıyız? Fırçayı eline verdiğimde silikon kısımlarını dişliyor, paketinde dişlenmesi ürüne zarar verir yazıyordu. Bizde şuan 6 diş var, gece emmesi yok gibi bir şey, yatırmadan emdiyse o an fırçalayamasak da su içiriyorum, bir nebze faydası olur sanırım, dişleri yıkar en azından. Biberonu sırf bu yüzden bırakmak istedim, biberon çürüğü diye de bir şey var, ama oğlum alıştırma bardağından içmeyi kabul etmedi devam sütünü.

canım benim
yuzu de kalbi de güzelim
bilgecigimi kutlayacaktım her sey bu haftaya birikmiş gibi gelenimiz gidenimiz eksik olmadı
Allah eksik etmesin
biz iki mevlut
ve hastane süslemesi yapmıştık kendi çapımızda
bugün ki misafirlerimiz ellerinde pasta ve hediye ile geldi bizde vera yı giydirdik
bilge kuzumun pastası elbisesi harika olmuş
ben de yarin yani bugün yagmur olcak diyorlar olmazsa bahçede foto için indireyim çok güzel fikirmiş ama bizim bahçe yoğun olabiliyor
bizim konsept de baloncuk
ablasina baloncuk makinesi almıştım o baloncuk yapıyor vera çılgınca baloncuk avına çıkıyor
çok keyifsizim dostlarimla yapacaktık büyükce bir kutlama cekinir olduk...
saglikla geçsin ömürleri hepsinin

aslında fırça vs markası çok da önemli değil. Bize söylenen şuydu. fırça dişlere değecek, plak oluşmasına izin verilmeyecek. Hiç fırçalanmıyorsa en azından gazlı bezle silmeliymişiz. Kaç kere denedik yapamadık. Çürük varsa gazlı bez alternatifi tamamen ortadan kalkıyor. Fırçalayamayanlar ve çürük olmadığından emin olanlar en azından gazlı bezle dişleri silebilir

Bakıcam buna sağol canımHavalar iyice soğudu almam lazım.

Bize arkadaş söylemişti tülbent ya da gazlı bezle silin diye. Daha az dişi varken ben aklına geldikçe tülbentle sildim. Son gittiğimiz doktor diş fırçasıyla fırçalayın, sadece suyla dedi. Şöyle bir fırça sipariş verdim gelecek bakalım.

Eklentiler

• B53B0DC2-215C-46A0-8202-223D0901F410.jpeg
    210,2 KB · Görüntüleme: 43
Geçmiş olsun, çok güzel bir konuya değinmişsiniz İnşallah en kolay şekilde çekilir miniğin dişleri.

Ne tatlı olmuş maşallah Pastası da çok güzelNice güzel yılları olsun kuzucuğun

Ay cok uzuldummmmm ya cok gecmis olsun kuzuya ben biliyordum bu konuyuda savsaklamkstim acikcasi cok iyi oldu yazmaniz bizim agzmz bile 1gece fircalamasak ne halde oluyo dedgnz gibi gida kalintisi vs..oluyordur elbette parmak fircasi ise yarar dimi

Bak bunuda bilmiyorm oylemiymisssss biberon delisi bizimki

Bunun icine ne giydiriyorsun? Pijama gibi mi kullaniyorsun? Bendekiler pijama ustune yorgan gibi giyiliyor.

B Brcbrcbrc84 biz geçen sezon almıştık mağazada görünce, evet ne ince ne kalın yumuşacık, zaten 1 yaş 2 yaş diye gidiyor ben de 1 yaş almıştım. Bizim yatak odası serin olduğu için ben LCW’den 2,6 tog da aldım. Bir tane trendyoldan aldım lcw, o da 1,5 Togmuş, ince çıkarsa geri gönderecektim ama eşim faturayı atmış çöpleri toplarken lcw olanları 1 buçuk-2 yaş aldım.
kızlar asıl hm dolgulu tulum pijama efsane ama şuan stoklarında yok. Kalınlığı ideal ve terletmiyor. Kalıbı da çok güzel. Fermuarlı değil ama çıtçıtlı, bacaklarına biraz soğuk girebiliyor oda serinse.

Bizimki de bu.

Eklentiler

• 1BD06FD1-3731-4DD7-87A2-85A8EDC66821.jpeg
    56 KB · Görüntüleme: 29
Bunun icine ne giydiriyorsun? Pijama gibi mi kullaniyorsun? Bendekiler pijama ustune yorgan gibi giyiliyor.
Pek deneyemedik gulce kabul etmedgndn gecen sene ben ince atlet zibin birde ince pijama giydiriyordum ama dedgm gibi cok bi tecrubemiz yok sicagi sevmiyor cunku..sicakliga gore giydirebilirsin icine anlarsn zaten ya evin isisina gore kalinmi olur usur mu.1.5 togda ideal sanirim pijama ustune giydirilmeye

Anneler ben 32.haftamda doğum yaptım bu hafta çıktı bebeğim küvezden burun tıkanıklığı mı geniz tıkanıklığı mı desem bi hırıltısı var doktor damla verdi sıkıyoruz ama daha açılmadı siz yaşadınızmı bunu n’aptınız ? Önerebileceğiniz buhar makinası varmı odayı nemlendirmek için ?

Camim hirilti normal yenidoganda. Benim bebegimde de oluyordu. Burun tikanikligini serum fizyolojikle gecirmeye calis. Burnu surekli acik olsun, bu onemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…