• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar bebislerin algisi acildi artik, ne istediklerini biliyorlar, bizler anlayamayinca da sinirleniyorlar hakli olarak. Biz de 1 yas sendromundayiz 🙈 ama ne hikmetse 10 gundur filan gece araliksiz 4-5 saat uyumaya basladi, yatagina yatirinca uyansa bile gozunu tekrar kapiyor bunlar benim icin mucize 🙈 2 ay once bizim dr gece en fazla 2 kere emzir demisti ama namumkun. Bilge memede uyumaya devam ediyor bu yuzden gece 10 kere de kalksam emzirmem gerekiyor gerci bazen sadece agzinda tutuyor.

Yarin benim bizdigin dogum gunu, apartmanin bahcesinde kamelyamiz var, orada 10 kislik ufak bir kutlama yapacagiz acik havada. Kendi dogum gunumu bile onemsemem ama kiziminkini es gecemedim. Cici cici fotolari olsun istedim. Bakalim nasil olacak. Bu arada Eylul anneleri olarak kutlu dogum ayimiz da kutlu olsun 🥰 yani dogurmak da cok kolay bisi degilmis 😬 bu vesileyle hepimizi kutluyorum ♥
Nice mutlu senelereeeeee bilgee 💞

Bizimkide uyaniyor iste acaba acliktanmi.memeyle doymadndnmi diyorum bakalm 5te mama vericm yine ....battik😀😂

7,8de uyuyoruz 12de beslnme iste 5te bir daha beslnme cikaak basimiza :) sizin kac? Ya erken kalkmak cok zooooorrrr esim calismiyor ona birakiyorm 6da oyle 8e kdr uyuyorm birazcik 😑
Bizimki 10 da da yatsa 8de de yatsa en geç 6 bilemedin 6:15 te uyanır. Ben kargalar uyanmadan uyanmaya alıştım😂

Kizlar bebislerin algisi acildi artik, ne istediklerini biliyorlar, bizler anlayamayinca da sinirleniyorlar hakli olarak. Biz de 1 yas sendromundayiz 🙈 ama ne hikmetse 10 gundur filan gece araliksiz 4-5 saat uyumaya basladi, yatagina yatirinca uyansa bile gozunu tekrar kapiyor bunlar benim icin mucize 🙈 2 ay once bizim dr gece en fazla 2 kere emzir demisti ama namumkun. Bilge memede uyumaya devam ediyor bu yuzden gece 10 kere de kalksam emzirmem gerekiyor gerci bazen sadece agzinda tutuyor.

Yarin benim bizdigin dogum gunu, apartmanin bahcesinde kamelyamiz var, orada 10 kislik ufak bir kutlama yapacagiz acik havada. Kendi dogum gunumu bile onemsemem ama kiziminkini es gecemedim. Cici cici fotolari olsun istedim. Bakalim nasil olacak. Bu arada Eylul anneleri olarak kutlu dogum ayimiz da kutlu olsun 🥰 yani dogurmak da cok kolay bisi degilmis 😬 bu vesileyle hepimizi kutluyorum ♥
Mutlu, sağlıklı güzel nice yılları olsun kuzunun sizinle birlikte❤️🌸🧿
Algıladı açıldı gerçekten. Söylenen neredeyse her şeyi anlıyorlar. Geçen babası dedesiyle görüntü konulma açmış. Bizimki kavunu çok sever, dedesi kavun nerde dedecim deyince bizimki mutfağa emekledi oradaki kavunu aldı ben şok😂 Dolunayın çok parlak olduğu bir sabah 4:30 gibi erken uyandı. Ben de balkona çıkarıp ayı gösterdim. O gün bugündür balkona çıktığında eyyy diyerek ay arıyor göremeyince sinirleniyor😂 Parlak sokak lambasını göstererek eyy diyor😀
Gece karanlıkta yatırıyorum ama uyumadığında görsün diye böyle bir şey almayı düşünüyorum. Eminim çok sever😀

Eklentiler

• 712C8903-F26D-4FD8-9D36-4BC8A88BC8A7.jpeg
    712C8903-F26D-4FD8-9D36-4BC8A88BC8A7.jpeg
    206,9 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar microfer kullanan var mı aranızda onun rengi ve kıvamı nasıl.. Bendeki Bi garip sanki vermeye de çekiniyorum

Bizimkide uyaniyor iste acaba acliktanmi.memeyle doymadndnmi diyorum bakalm 5te mama vericm yine ....battik😀😂

7,8de uyuyoruz 12de beslnme iste 5te bir daha beslnme cikaak basimiza :) sizin kac? Ya erken kalkmak cok zooooorrrr esim calismiyor ona birakiyorm 6da oyle 8e kdr uyuyorm birazcik 😑
Sizde de mi ayakta sallanmak var 🙃😔 gece ondan mi uyaniyor aralarda bilmiyorum..su verdiimde cok sinrlendi itti ya meme ya mama 😀memeyide oyle birakmicakmis sababa kadr agzinda dursun isiyi mama alirsa totosunu donup yatiyo diymuyo diye dusunuyorm artk🤷‍♀️
evet canım ben yokken o şekilde uyutuyorlar iyi oluyor. Bebek kendiliğinden uyusun bekleyim sabrı yok bende, tez canlıyım 😁
Gece 12’de kalktığında ne veriyorsun?

Yok şurubu direk 5ml veriyorum. Yemeğe mi katmalıyım
Doktor bize aç karnına yemeklerden 1 saat önce ya da yediyse 1 saat sonra ver, yemeklere katma dedi ama bizim şurup sizinkiyle aynı değil. Doktor dedi mi aç tok diye? Bizimkinde aç verirsen demir emilimi daha iyi oluyormuş. Kokusu da kötü zor içiriyorum. Sen zorlanıyor musun içirirken? Bak son sorum değilmiş😂

Doktor bize aç karnına yemeklerden 1 saat önce ya da yediyse 1 saat sonra ver, yemeklere katma dedi ama bizim şurup sizinkiyle aynı değil. Doktor dedi mi aç tok diye? Bizimkinde aç verirsen demir emilimi daha iyi oluyormuş. Kokusu da kötü zor içiriyorum. Sen zorlanıyor musun içirirken? Bak son sorum değilmiş😂
Çok tatlısın😄eczacı 2 saat önce ve sonrası süt ürünü yok ve aç olacak dedi. Ne ara vereceksem.ben de 1 saat öncesi ve sonrası diye ayarlıyorum

Çok tatlısın😄eczacı 2 saat önce ve sonrası süt ürünü yok ve aç olacak dedi. Ne ara vereceksem.ben de 1 saat öncesi ve sonrası diye ayarlıyorum
O senin tatlılığın canım🥰 Ayarlaması çok zor oluyor bir de içmek istemediği için ağzını kaptıyor. Zorla veriyoruz ağlarken😒Daha 3 ay kullanılacak.

evet canım ben yokken o şekilde uyutuyorlar iyi oluyor. Bebek kendiliğinden uyusun bekleyim sabrı yok bende, tez canlıyım 😁
Gece 12’de kalktığında ne veriyorsun?
Devam sutu..ama birazcik sutle katistirmaya baslicm devam sutunu.doktor sut yerinr ayran onerdi sutun faydasi yok diye ama napayim ya arrtik 😂 azicik mama azicik sut yapmayi planliyorm

Devam sutu..ama birazcik sutle katistirmaya baslicm devam sutunu.doktor sut yerinr ayran onerdi sutun faydasi yok diye ama napayim ya arrtik 😂 azicik mama azicik sut yapmayi planliyorm
Yani
Bildiğimiz biberon maması di mi? Sıvı formda satılanlar değil. 2 yaşına kadar önermedi bizim doktor da, faydası yok aksine demir eksikliği yapar dedi. Gece gece ayran verilmez tabi çocuğa 😂
Valla bana aslında mamaya da gerek yok dedi emiyorsa ama bırakamadım, gece uyumadan önce arıyor çocuk o mamayı, bir senenin alışkanlığı var 😂

Kizlaar tesekkurler, biraz havanin azizligine ugradik, ruzgarliydi ama iyi ki kutladik. Ileride " anne ne baby shower yapmissin, ne hastane suslemissin, ne mevlut yapmissin, ne kirkimi ucurmussun..." diye bana kizmasindan cekindim 😜 yoksa sirf o balonlu elbisenin hatrina dogum gunu kutladigimi dusunmeniz beni uzer 🙈 hele konseptli partileri hic sevmem, pastanin balonlu olmasi filan tamamen tesaduf 🎈 saka bir yana bana kosturmaca oldu ama iyi ki kutladik. Yarin da Veracigin dogum gunu, cok kutlu olsun ♥️ T tuboz Bizden sonra dogum yapan oldu mu?

Eklentiler

• 20200919_165738.jpg
    20200919_165738.jpg
    121,6 KB · Görüntüleme: 53
  • 20200919_164416.jpg
    20200919_164416.jpg
    181,8 KB · Görüntüleme: 45
  • 20200919_164248.jpg
    20200919_164248.jpg
    186,6 KB · Görüntüleme: 49
tesadüf eseri sayfanızı gördüm, şubat 2019 annesiyim, oğlum 19 aylık ve çürük dişler kabusumuz oldu. Yaptığımız en büyük hata dişleri çıkıyor, ağzınıa yaklaştırmıyor ağlıyor diye dişlerini fırçalamamak oldu. Keşke 12. aya dönebilseydik de dişlerini fırçalasaydık. Çürükler tahminen 13. aydan sonra başlamış. Genel anestezi ile dolgu yapılabiliyor. Bu konudaki farkındalığınızı artırmak istedim. Bu çok önemli bir konu. Lütfen çocuklarınızın dişlerini rocks marka tarzı yumuşak uçlu diş fırçasıyla düzenli olarak fırçalayın. Bunu asla aksatmayın. Dişi çıkmayanlar ya da az dişi çıkanlar da damaklarını kaşımak için kullanabilir. Biz bu hatayı yaptık, siz yapmayın. Şu anda hepinizin çocuklarının dişleri sağlam, aman çürümesin, sonuçları çok ama çok zorlayıcı ve kötü

Bedeni tam oluyor mu yoksa büyük mü alıyorsun? Fotosunu koyar mısın😀
Magazada baktm 9 ayi anca olur gibi geldi bir kadin da almisti kasada ona aordum ici kucuk oyle gozuktgne bakma dedi ama yinede 1yas aldm...cekiyor diyenler var ama cuval gibide giydirmeyi sevmiyorm henuz gelmedi ama sunu aldim.. 1.5togmus sanirim ne kalim ne ince yani

Eklentiler

• Screenshot_20200919-235442_Chrome.jpg
    Screenshot_20200919-235442_Chrome.jpg
    79,5 KB · Görüntüleme: 41
Back