- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
Tavuk hormonlu olduğundan henüz vermedim köy tavuğu da geç piştiği için vermedim ama demir en çok kırmızı ette dediği için kırmızı ete yüklenicemEvet bazi bebeklerde de oyle oluyor verilse bile sanirim ama kan degerine bakmadan demir takviyesine karsiydi bizimki mesela..banada cok dogru geliyor..her sey iyiyse dissrdan ekstra vermmek simdi dusununce gereksiz ama o zaman endiselnmistim herkes kullaniyo sanki zorunluluk gibi dusundum o kadar ay kullanmayinca kesin eksiklik olur diye dusundum ama yedikleriyle de oluyormus cidden..o nedenle simdi yine devam etmicm kafama gore.. takviyeleri keselim dediysede vardir bildigi diyorum fazlasida zararli herhalde..
kiyma katiyorum sebzelerine bir de kemikli ilik suyu yapmistim(esasinda bunun pek de faydasi olmadginida soylemisti etin kendisini yedirin demisti ama bence var ) oglen et suyu koyuyorsam corbasina , aksam yemegndde etli bir seyler oluyor sebzeyle ❣ muhakkak haftada 1 2 kofte yapiyorum..tavuk suyuna corbalar yine ve tavuk suyuda hazirlamistim..nacizaneee tecrubelerimi yazayim Bir sabah kahvaltilari kotu yumurta peynir zeytin pek sevmiyoruz..saglikli olsun kuzular
Tecrübelerini aktarman süper olduEt suyunu buz kalıplarına mı koyuyorsun? Eğer öyleyse çorbaya nasıl katıyorsun eriterek mi, çorba kaynadıktan sonra mı?