Tavuk hormonlu olduğundan henüz vermedim köy tavuğu da geç piştiği için vermedim ama demir en çok kırmızı ette dediği için kırmızı ete yüklenicem
Tecrübelerini aktarman süper olduEt suyunu buz kalıplarına mı koyuyorsun? Eğer öyleyse çorbaya nasıl katıyorsun eriterek mi, çorba kaynadıktan sonra mı?

Buz kaliplarima koyuyorum canim pratik oluyor. Kaynadiktan sonra atiyorum genelde hatta yime bitti yapmam lazim

Paketler halinde 30 tane var 1 kutuda toz şeklinde yemeklerine katıyorsun ben meyvesine katıp veriyorum yemeklerle aramız pek iyi değil. Zaten çok az yiyeceği kadar meyve doğrayıp ekliyorum şaseyi yediriyorum. Şase olanların dişlerde boyama da yapmayacağını söylemişti doktorumuz. Henüz dişimiz yok ama yapmaz inşallah çıkıncada

Ya bizimki hem şurup hem de yiyeceğe katılamıyor, yemeklerden 1 saat önce vermem gerekiyor. Dişleri boyar mı bilemedim şimdi. Bize de toz verseydi keşke. Yemeklerle yemesi kolay olurdu böyle zor veriyorum. Sorsam mı ki doktora değiştirse diye. Bu sefer de işine karışmış gibi olurum bilemedim şimdi

Tadı kötüyse hiç kolay değildir onu vermek ben zorlanmıyorum kattığım şeyin tadını, rengini, kokusunu değiştirmediğinden 1 tatlı kaşığı kadar meyvesine koyunca yememe durumuda olmuyor. Bende süt süt ürünlerinden 1 saat önce veya sonra veriyorum şaseyi kattıktan sonra 30 dk içinde tüketmesi gerekiyor.
Şurup damlalar aslında ek gıda öncesi bebeklere veriliyor. Kafama göre değiştirmeyeyim derseniz bi sorun doktorunuza ama şurupta kalırsanız da ben olsam parmak silikon fırçalar var parmağıma takıp demiri verdikten sonra dişlerini fırçalar hemen su verirdim.

Doktora mesaj attım bugün dönecekmiş. Ferritin seviyesi kaç çıktı sizin?

Hellobabynin uyku tulumunu kullanan var mi kizlar ? Gecen sene aldim birtane hic giymedi uyumadi yani icinde..acaba nasil hellobabyninkiler lcwda da var..ustunu hic ortmuyor ya

Hellobabynin uyku tulumunu kullanan var mi kizlar ? Gecen sene aldim birtane hic giymedi uyumadi yani icinde..acaba nasil hellobabyninkiler lcwda da var..ustunu hic ortmuyor ya
Uyku tulumu almayı düşünüyorum ben de ama havalar biraz daha soğuyunca.. Tulum önerileri benim de işime yarayacak. Şu anda kısa kol zıbın ve atletle yatırıyorum ama Ankarada havalar soğuyor gibi. Sen nasıl yatırıyorsun gece?

Canim bizim demir 9. Ayda bakildi, hem saglik ocaginda hem doktorda. Saglik ocagina gore asiri yuksek cikti degeri. Hemsire damlayi birakin, 9. Ayda bu kadar yuksek deger hic gormedim dedi. Asirisi da zararliymis. Doktor devam edin dedi ama sonra baska nedenden biraktirdi. Biz 9. Aydan beri kullanmiyoruz. Newvit damla kullaniyorduk. +2 degerlikli. Bi de +3 olanlar varmis, ama +2 daha gucluymus. 1 yasinda kan testi istemedi. 15. Ayda bakariz dedi tekrar. Biz de pedia D kullaniyoruz d vitamini icin. Onu 5 damlaya cikardi, hatta sen de kullan dedi. Coronaya karsi koruyucu oldugu icin ben zaten birakmayi dusunmuyordum simdilik.

Demirin test yapilmadan verilmesinin nedeni bebeklerde gelisimsel demir eksikligi oluyormus hizli buyudukleri icin.

Evet canim baya sogudu bizim bu taraf esiyor bir de yuksekte oldugundn daha farkediyor (dikmen) ben de kisa kolluyla yatiriyordum bu gece uzun kollu zibinla pijama giydirdim ince tulumlar aldim bir de lcw kotondan donusumlu giydiririm ayakli cok guzel cikti pamuklu...ama kisa dogru alsammi diyorum bir yandan bizimki baya yanik sevmiyor sicagi dedigm gibi hic giyemedik gecen sene ama belkide o kalin geldi bakarak almak istiyormda malum ortalik..siz napiyosnz evdesnz dimi hep

Evet doktor da hızlı büyüdükleri için takviye yapılmış olsa da yeterli gelmeyebiliyor dedi. D vitamini iyi şükür ama demiri çok düşük çıktı. Yemeklere katabileceğim bir damla kullanamaz mıyız ağlat ağlata içiriyorum aç karnına dedim. Onlar bu kadar etkili değil bir kaç gün daha dene alışabilir dedi. Baya da çok içiriyorum, ölçtüm 2 tatlı kaşığı kadar. İlk kaşıktan sonra başlıyor ağlamaya.

Şimdi baktım yazdığıma kısa kol zıbın atlet demişim uyku sersemi kısa kol zıbın ve şortla yatırıyorum ama bugün soğuk geldi uzun bir pijama giydircem ayağına. Biz de evdeyiz canım ve ben de bakarak almak istesem de Ankara malum Wuhan olmuş alışveriş yapmaya gidemem. İnternetten alıcam ama geçen sene Lcw tulumları giydiremedim. Bizimki de yanık LCW zıbınlarını da beğenmedim H&M den sonra. Terletiyor. H&M de varsa uyku tulumu denemek istiyorum. Pijaması ve zıbınından çok memnunum.

Bizim çok düşük çıktı. Demir damlasının yoğunluğundan şüpheleniyorum. İlaç değiştirdik
Sınır 7 ama bizim 6,40 gibi bir şey çıktı çok düşük. Tırnakları kırılıyordu ordan anlamıştım eksik olduğunu. Her gün bir öğününe kırmızı et koyuyorum, doktor öyle söyledi. Bir de damlayı aç karnına vermemi söyledi ama sadece portakal suyuyla verebilirmişim. Onun da mevsimi değil bulamam.

Evettt hm de cok iyi bir iki indanda almistim nettrn baska care yok olmadi geri iade artk coronasiz atlatiriz umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…