Evde sivri de yok ben anlamadım. Bugün biraz pasifleşmiş bakalım geçer inşallah.
Dışarda ısırmış olabilir canım
Sineklik olduğu halde arada bir kaçıyorlar eve
Zor da olsa buluyorum
Aynısı benim çoçuklarda da oluyor ısırdığında

Rica ederim canım
Çok geçmiş olsun
Bu sıralar çok düşme kalkma oluyo dikkat et kuzuya
Bizim oğlan 10 buçuk aylıkken başladı yürümeye
Şuan her yeri fır dolanıyor

Rica ederim canım
Çok geçmiş olsun
Bu sıralar çok düşme kalkma oluyo dikkat et kuzuya
Bizim oğlan 10 buçuk aylıkken başladı yürümeye
Şuan her yeri fır dolanıyor
Maşallah canım , benim 3 yaşındaki oğlan 16 aylık yürüyünce Miraç çok erken yürüdü geliyor gözümüze artık pek emeklemiyor maşallah düşsede kalkıp yürüyo

Maşallah canım , benim 3 yaşındaki oğlan 16 aylık yürüyünce Miraç çok erken yürüdü geliyor gözümüze artık pek emeklemiyor maşallah düşsede kalkıp yürüyo
Oy
kendine Bi özgüven geldi ayaklanınca küçük adama belli ki
Kardeşlerin arasında bile fark oluyo gerçekten
Çocuklarımızın arası yakın seninle
Senin büyük oğlan, benim kızdan 3,5 ay büyükmüş

Gördüm şimdi mesajini çok teşekkürler canım deneyecem tarifi Oluyor bazen karışıklık

E yapiim o zaman ben ortada bir emek var

Bizde de çıktı ben öncesinde kullanmamıştım demir takviyesi kan verememiştik ferromixin şase kullanıyoruz biz 3 ay kullanım sonrası kan verip bakacağız değere dvit kullanmamıza rağmen dvit de düşük çıktı damla sayısını artırdık onda. Ocean kullanıyoruz dvit de de

Bize 9 aylıkken bakıldı değerimiz düşük çıkmıştı
1 yaş aşısın da söyledim bakmadılar
Risk çok olduğu için bende üstelemedim aşı olup çıktık
Tam kan sayımı için dr a gideceğiz inşallah
Şu ortalık biraz düzelirse

D vitamini pedia d kullanıyoruz, birene kadar kullanın dedi. Ferrozinc-g diye bir şurup verdi demir için ama tadı kötüymül, yemeklerle ve bir şeyle verme, sadece portakal suyuyla verebilirsin dedi. 5 ml günde yani 2 tatlı kaşığı oluyor ölçtüm. Siz nasıl veriyorsunuz, zor oluyor mu içirmek?

Hastanede mi bakmadılar söylediğin halde? Demire devam ediyor musun peki? 1 yıldır demir damlası kullandığımız için acaba kesmek gerekir mi diye kn tahlili yapsınlar diye gittim hastaneye. Demiri ilk verdiğinde tahlil yapılmadan vermişti o yüzden merak ettim demir değerini.

Gecmis olsun..ek gida nasil gidiyor ? Cunku bizde soyle gelisti surec biz 6.ayda kesmistik demiri kabizlik nedeniyle (gerci kanda degerr bakmadan aile hekimi falan veriyor ya da kesiyor kafalarina gore biz kan tahlinine bakmistik degerde iyidi..kestik)

sadece beslenmeyle aldiigi gidalarla eksiklik olmaz demisti doktor..her gun etini meyvesini sebzesini yiyorsa eksiklik olmaz bir cocukta dedi..ben baya da korkmustum acikcasi hatta kan sonuclarini bekledim baya baya degerler dusuk olsa direk degistirecektim ama cok sukur demiride d vit.de iyi cikti..simdi d vit.de kestik..tamda yeni almistm acmistim ustune basa basa hocam kullanymmi dedim gerek yok evde bulunsun dedi boylelikle kestik hepsini..

Bebegi uykuya direnen var mi yoksa benimkinin fıtratimi ziraaaaa cildiriiiciiiigiiiiimmmmmmm tek sorumumuz uyku uyku uykuuuuuu biraksam gunlerce uyumayacak birde uyumadan once aglamasi var ki asida falan bile sdsi cikmiyor o kadar

Bebegi uykuya direnen var mi yoksa benimkinin fıtratimi ziraaaaa cildiriiiciiiigiiiiimmmmmmm tek sorumumuz uyku uyku uykuuuuuu biraksam gunlerce uyumayacak birde uyumadan once aglamasi var ki asida falan bile sdsi cikmiyor o kadar
Var var. Ben sallamaya çalışıyorum o kendini oradan oraya atıyor yataktan sarkıyor, yatak başlığına tutunup ayağa kalkıyor. Mahvoluyorum, elim ayağım tutmuyordu Bugün.

Var var. Ben sallamaya çalışıyorum o kendini oradan oraya atıyor yataktan sarkıyor, yatak başlığına tutunup ayağa kalkıyor. Mahvoluyorum, elim ayağım tutmuyordu Bugün.
Aynen sallamayim artik alissim diyorm yanima aliyorm yatagn bir ucundn bir ucuna ayni sekilde basliga ziplamaaya basliyo ninni aciksa oynuyo son care yine ayagmda salliyorm resmen zaptedemiyorum cocugu

Sağol canım. Ben her gün et yedirmiyordum belki fazlası zarar olur diye, haftada 2-3 gün yediriyordum ondan düşmüş olabilir ya da kahve içiyorum en fazla 2 fincan ondan mı dicem ama doktor kahveden değil, bebekler hızlı büyüme çağındalar, hızlı büyüme çağında da vücudumuzun demir ihtiyacı fazladır dedi. O yüzden bütün bebeklere rutin olarak demir başlanıyor ama bazen dışardan versek de yeterli gelmeyebiliyor dedi. Bir de en çok kırmızı ette var dedi.

Evet bazi bebeklerde de oyle oluyor verilse bile sanirim ama kan degerine bakmadan demir takviyesine karsiydi bizimki mesela..banada cok dogru geliyor..her sey iyiyse dissrdan ekstra vermmek simdi dusununce gereksiz ama o zaman endiselnmistim herkes kullaniyo sanki zorunluluk gibi dusundum o kadar ay kullanmayinca kesin eksiklik olur diye dusundum ama yedikleriyle de oluyormus cidden..o nedenle simdi yine devam etmicm kafama gore.. takviyeleri keselim dediysede vardir bildigi diyorum fazlasida zararli herhalde..

kiyma katiyorum sebzelerine bir de kemikli ilik suyu yapmistim(esasinda bunun pek de faydasi olmadginida soylemisti etin kendisini yedirin demisti ama bence var ) oglen et suyu koyuyorsam corbasina , aksam yemegndde etli bir seyler oluyor sebzeyle ❣ muhakkak haftada 1 2 kofte yapiyorum..tavuk suyuna corbalar yine ve tavuk suyuda hazirlamistim..nacizaneee tecrubelerimi yazayim Bir sabah kahvaltilari kotu yumurta peynir zeytin pek sevmiyoruz..saglikli olsun kuzular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…