- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
Çok teşekkür ederiz
Bizimde oyle ama ben yinrde korkuyormnyani ayakta durdugunda sadeve kafasinin bir kismi gozukuyor ama yinede elleriyke tirmanmaya calisiyor naocagi hic belli olmaz diyerektennnnn gozumun onunde yatiricm yatak alana kdrBen de montessori alacaktım başta ama o dönem sallanan beşik almam gerekiyordu o yüzden böyle bir beşik aldım. Sonra yayı bozuldu sallanmadı ve bizimki sallanarak uyumayı bıraktıBu beşikten Allah korusun da şimdilik çıkamaz gibi çünkü belinin de yukarısında korkuluk çok yüksek. O yüzden içim rahat. Ama boyu uzuyor ve bu beşiğin de miladı dolduğunda yenisi gerekecek.
Vitmadan keçiboynuzu özü almıştım.Kizlar bebislere pekmezi nereden aliyorsunuz?
Keciboynuzunu bizde bitirdik canim uzum pkmezi falan istiyorum amaVitmadan keçiboynuzu özü almıştım.
Ay benimki oyle duruyor dolapta. Tarihi gec.istir kesin, atmam lazim. Pekmez yediremedim benimkine. Benim gibi oglum da. Ben de sevmem fazlaKeciboynuzunu bizde bitirdik canim uzum pkmezi falan istiyorum amaozu olarak var oralarda pekez gibimi oluyor bilmiyormki
Amin canımNice mutlu yaslarini gorelim
Nice mutlu yıllarınız olsunBugün bizim Doğum günümüz
Artık çocuk olduk teyzeleri☺
Dün aşımızı yaptırdık ilk kez ağladı uykulu olduğu için
Ben acele etmemeye karar verdim. Geçen iki dk mutfağa gittim, hemen kafasını çarpmış kapıya. Yerde olunca kalkıp dolaşıyor odada, montessorinin de o sıkıntısı var. Biz ikea kura yatağı montessori şeklinde monte ettik ama dediğim gibi çok da güvenli bulmuyorum. Park yatak çok güzel, eğilip düşme ihtimali yok şuan, keşke ben de bir geniş modelini alsaymışım, döne döne uyuyor çünkü, dönerken yanlara değince uyanıyor. İki gecedir uyandığında yerine yatırıyorum yine uyanıyor, ben de yanıma yatırmakta buldum çareyi gece kalktığında. Geniş geniş uyuyor. Bizim yatağın bir tarafına yatak bariyeri koyduk. Kalkıp eğilmezse sorun yok. Yavaş yavaş öğreniyor aşağı edilmemesi gerektiğini, ve şükür her hareketinde uyanıyorum.Bende ayirip yer yatagnda yatiriyordum montessori almadim henuz ya bizim besigimizde boyle sevmiyordu yatmayi dun gece (hala odamizda besik) besige aldim salliyordum ayagmda onuda kestim baya sinir harbi yasadik yine..yerde yatirmaya gonlum el vermiyor bizim besikte anlattgin gibi ama bende yinede bir dusecek korkusu ve uyuyana kadr yanindan ayrilamiyoum neyseki gece 1 kez uyandi enteresan sekilde demekki rahat etti onceden hic istemiyordu besigi odasina alsam kalkimi sarktimi diye korkarim galiba oysa cok istiyorum odasinda uyusun montessori alacagim ama bubesigi 5yasina kadar kullanir diye almistik ziya n olsunda istemiyoum alissin istiyorum hep masraf yani aslinda ilk montessori almayi dusunmustum besik fikri nerden esti bilmiyorm kullanmayinca ne kadar gereksiz kaliyo r ya da uyhun yollu park yatak alsaymisim onlarada bi isinanamamstmvelhasil ayirdgm odasindan geri yanima dondu bakalimmm
Aşçıanne’den alıyorum. Keçiboynuzu özü, üzüm pekmezi, dut pekmezi. Bir kez üzüm pekmezini Eda Çağdaş doğal ürünler’den aldım, çok güzeldi tadı. Aşçıannenin bütün ürünleri güzel. Tarhanası, irmiği, muhallebi unu. Tahin de aldım ama hafif yüzünde kızarıklık yaptı gibi geldi, ara verdim.Kizlar bebislere pekmezi nereden aliyorsunuz?
Muhallebiye, kahvaltısına kalabilirsiniz, benimki de pek sevmedi özellikle keçi boynuzu özünü, ama çaktırmadan bir çay kaşığı kadar verdim hep kahvaltısına karıştırıp. Direkt verirsen hiç sevmezler genelde. Çok faydalı olduğu söylenir, İlave şekersiz olacak tabi.Ay benimki oyle duruyor dolapta. Tarihi gec.istir kesin, atmam lazim. Pekmez yediremedim benimkine. Benim gibi oglum da. Ben de sevmem fazla
Denedim vallahi. En sevdigi seylere karistirdim, onlari da yemedi.Muhallebiye, kahvaltısına kalabilirsiniz, benimki de pek sevmedi özellikle keçi boynuzu özünü, ama çaktırmadan bir çay kaşığı kadar verdim hep kahvaltısına karıştırıp. Direkt verirsen hiç sevmezler genelde. Çok faydalı olduğu söylenir, İlave şekersiz olacak tabi.
Tsk ederim canim bir bakayim orayaAşçıanne’den alıyorum. Keçiboynuzu özü, üzüm pekmezi, dut pekmezi. Bir kez üzüm pekmezini Eda Çağdaş doğal ürünler’den aldım, çok güzeldi tadı. Aşçıannenin bütün ürünleri güzel. Tarhanası, irmiği, muhallebi unu. Tahin de aldım ama hafif yüzünde kızarıklık yaptı gibi geldi, ara verdim.
Bizim de korkuluksuz şuan, emekleyerek ayak ucundan inip kafasını çarptı işte. 2 yaş gibi daha sağlıklı olur. Korkuluksuz alma derim, bizim de bariyer gerekecek, gece dönüp yere iniyorlar 3 yaşında da olsalar :)Tsk ederim canim bir bakayim orayaya biizm oyun halisi var yumusak montessoriyide yere yakin aldgmda biraz ve bir de korkuluksuz dusunuyorm yuvarlansada sorun olmaz kafasini carpcak bir yer kalmiyo cunku :) simdilik besikte mucadele devam ediyo aldik bariii kullanalim kafasindayim yazik gunah ya o kdr para veriosn ziyan oluyo sozde 5yasa kadr yatardi
Seninki de gurme bizim oğlan gibi deseneDenedim vallahi. En sevdigi seylere karistirdim, onlari da yemedi.
Geçmiş olsun kuzuyaNice mutlu yıllarınız olsun
1 yaş aşıları oğlumu çok ağlattı, kafasını yana atarak iç çeke çeke ağladı, ilk kez böyle gördüm onu.
Ben ezme tarifini B Brcbrcbrc84 istedi sanıp ona gönderdimKayısı ve şeftaliyi nasil koydun ben şimdiye kadar meyve koymamistim dondurucuya bozulur mu ki diye korkuyorum☺ezme tarifini de yazar mısın☺
Amin canımNice mutlu yıllarınız olsun
1 yaş aşıları oğlumu çok ağlattı, kafasını yana atarak iç çeke çeke ağladı, ilk kez böyle gördüm onu.
Amin canım cümlemizin evlatlarına hayırlı ömürler nasip etsin MevlamMutlu, sağlıklı nice güzel yılları olsun kuzucuğun
Geçmiş olsun biz de yarın yaptıracağız. İnşallah acıtmaz aşılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?