- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
Benim de 36Valla canım yaş 36 oldu. Ben bir yol daha beklemek istiyorum ama oğluma hamile kalmam 1 yılımı aldı zaten. O yüzden kararımı hemen vermem lazım. Ha uğraşırım yine olmaz, orası belli olmaz, hayırlısı
Merhaba geçmiş olsun, sıkmamaya çalış canını, annesini mutsuz görürse kuzu da üzülür. İçini rahatlatır mı bilmiyorum ama şöyle düşün: en azından 1 sene emzirebildin, ama emzirmemek de çok büyük kayıp değil. Prof dr bana ben hiç anne sütü almamışım ama bak prof oldum demiştiHepinize merhaba arkadaşlar,
Nasılsınız?
Dün de Miraç'ın doğum günüydü, eşim ve oğullarımla kutladık. Güzel geçti.
Bu arada Miraç 15 gün önce el-ayak-ağız hastalığı oldu ve sütten kesildi, 2 gün ememedi ağız yaralarından ağzına koyuyor ama emememiyprdu öyle ki tükürüğünü bile yutamıyordu maalesef. Yaraları geçince de artık emmedi 1 hafta kadsr sağdım içirdim, artık onu da içmemeye başladı. Kısacası süt'ten kesildi üzüldüm çok . Ama yapacak birşey yok neyse hayırlı sı olsun.
Siz de durumlar nasıl, inşallah hepiniz iyisinizdir . Tekrar hamile olanlara hayırlı doğumlar dilerim . Benim ikisi de küçük daha o yüzden düşünmüyorum.
ben de oturup oturup ağlıyorum her yerim ağrıyor yetişemiyorum biri tutmaya korkuyorum kaynanam da dahil kimse yok ve kimseye ne hijyen ne ilgilenme noktasında guvenmiyorumCanım benim de farkım yok hiç anlattıklarından. Babaanne bu sene bizim evde bakıyor, ben bazı günler okula gidiyorum. O gelecek diye evi temiz toplu tutma stresi eklendi bir de. Dün akşam yemek tenceresini ve oğlumun Demir damlasını dışarda unutmuşum, buzdolabına koymadan uyuyakalmışım. Sabah ağlayacaktım neredeyse. Kayınvalide üstüne alınır diye tuttum kendimi. Okula geldim, donuk donuk oturuyorum. Yetiştiremiyorum sanırım dedim eşime, hayır çok güzel yetiştiriyorsun diyor ama bana hiç öyle gelmiyor, o da benim kadar ilgilenemiyor tabi.
hoşgeldin dünyamızaİki gün önce tırmanmayı öğrendik bir de çok hızlı emekliyor artık kertenkele gibi
aaa nerelerdesin senKızlar merhabaaaa
Çok çok uzun zaman oldu. Nasılsınız? Kimler yine hamile?
Ağustos 26 da yaşımızı doldurduk. Bu çocuk emeklemeden yürüyecek derken 1 yaşında emeklemeyi öğrendi
Kendi başına 5-6 adım atıyor ama sonra düşüyor. Aylardır böyle. Emeklemeyi öğrendik ama yürümeyi geliştiremedik
Bayram sonrası işe başladım. Gece emmelerimiz bağımlılık haline dönüştü. Maalesef neredeyse 45 dakikada bir kalkıyor. Bazen emerken uyuyakalıyoruz. Ruh gibi geziyorum haliylegece emmesini kessem mi diye düşünüyorum ama zor bir süreç sanki gözüm korkuyor ne yalan söyleyeyim.
Sizler nasılsınız bebişler nasıl?
Canım bu alerji filan değil endişe etmeKızlar oğlumun kol ve bacaklarının bazı yerlerinde kırmızı sivilce gibi benekler var. Kaşındığını düşünmüyorum çünkü rahatsız görünmüyor. Ara ara çıkıp kayboluyor. Alerji olabilir mi sizce?
Merhaba canım hoşgeldiniz?Kızlar merhabaaaa
Çok çok uzun zaman oldu. Nasılsınız? Kimler yine hamile?
Ağustos 26 da yaşımızı doldurduk. Bu çocuk emeklemeden yürüyecek derken 1 yaşında emeklemeyi öğrendi
Kendi başına 5-6 adım atıyor ama sonra düşüyor. Aylardır böyle. Emeklemeyi öğrendik ama yürümeyi geliştiremedik
Bayram sonrası işe başladım. Gece emmelerimiz bağımlılık haline dönüştü. Maalesef neredeyse 45 dakikada bir kalkıyor. Bazen emerken uyuyakalıyoruz. Ruh gibi geziyorum haliylegece emmesini kessem mi diye düşünüyorum ama zor bir süreç sanki gözüm korkuyor ne yalan söyleyeyim.
Sizler nasılsınız bebişler nasıl?
Merhaba canımHepinize merhaba arkadaşlar,
Nasılsınız?
Dün de Miraç'ın doğum günüydü, eşim ve oğullarımla kutladık. Güzel geçti.
Bu arada Miraç 15 gün önce el-ayak-ağız hastalığı oldu ve sütten kesildi, 2 gün ememedi ağız yaralarından ağzına koyuyor ama emememiyprdu öyle ki tükürüğünü bile yutamıyordu maalesef. Yaraları geçince de artık emmedi 1 hafta kadsr sağdım içirdim, artık onu da içmemeye başladı. Kısacası süt'ten kesildi üzüldüm çok . Ama yapacak birşey yok neyse hayırlı sı olsun.
Siz de durumlar nasıl, inşallah hepiniz iyisinizdir . Tekrar hamile olanlara hayırlı doğumlar dilerim . Benim ikisi de küçük daha o yüzden düşünmüyorum.
Bizde de aynı modeli varOoo bizimki bunu yemezElimdeki bir şeyi almak istediğinde saklıyorsam ve dikkatini başka bir şeye veriyorsam onu unutmayıp tekrar sakladığım yere bakıyor kandırmak zor
Seni gördüğüme çok sevindim canım ❤Herkese merhaba kızlar,eski Ateş Böceğiyim ben.Sizleri ziyaret etmek istedim.Hersey yolunda gibi görünüyor.Can 'ın doğumgünü de yaklaşıyor. Yoğun bakımda kutlayacagiz.Hepimizin güzel bebislerini opuyorum gozlerinden
Allah iyilik versin canım bizde iyiyizYaaaÇok sağol canım. İyi şükür yuvarlanıp gidiyoruz küçük beyle, sen nasılsın? Sizin ne zaman doğumgününüz? Bayaadır girip yazamıyordum, telefonu elimde görünce saldırıyor çünkü
Ay kıyamamOlabilir canım degistireyim temizleyiciyi halı da pek sevmiyorum evde boş alan da çok ondan da olabilir. Ağzını yere carptı çok agladi birkeresinde. Gel arada özledik seni
Nice mutlu yaslarini gorelimGüzel anneler merhabaDün oğlumun doğum gününü kutladık. Geçip giden bir yıl gözümün önünde film şeridi gibi. Ne uykusuz zor zamanlardan geçtik hepimiz. Şimdi hepsine çok şükür diyorum. Bugün bu sayfada hala sizinle konuşuyor dertleşiyor tecrübelerimizi paylaşıyor olmamız da ayrı güzel 2019 Eylül annelerini ve bebelerini çok seviyorum
Sizinde kutlu olsun dogum gununuz gecmis olsunBugün bizim Doğum günümüz
Artık çocuk olduk teyzeleri☺
Dün aşımızı yaptırdık ilk kez ağladı uykulu olduğu için
Bende ayirip yer yatagnda yatiriyordum montessori almadim henuz ya bizim besigimizde boyle sevmiyordu yatmayi dun gece (hala odamizda besik) besige aldim salliyordum ayagmda onuda kestim baya sinir harbi yasadik yine..yerde yatirmaya gonlum el vermiyor bizim besikte anlattgin gibi ama bende yinede bir dusecek korkusu ve uyuyana kadr yanindan ayrilamiyoum neyseki gece 1 kez uyandi enteresan sekilde demekki rahat etti onceden hic istemiyordu besigi odasina alsam kalkimi sarktimi diye korkarim galiba oysa cok istiyorum odasinda uyusun montessori alacagim ama bubesigi 5yasina kadar kullanir diye almistik ziya n olsunda istemiyoum alissin istiyorum hep masraf yani aslinda ilk montessori almayi dusunmustum besik fikri nerden esti bilmiyorm kullanmayinca ne kadar gereksiz kaliyo r ya da uyhun yollu park yatak alsaymisim onlarada bi isinanamamstmBizimki çok deli yatıyor o yüzden yatağının geniş olması işime yarıyor. Beşik alana kadar park yatağını odasına geçirebilirsin.5 aylıktı sanırım beşik almıştık 130-70 ölçülerinde onda yatıyordu zaten, odasına da aynı yatağı koyduk. Korkulukları yüksek bizimkinin. Beşikte ayağa çok kalkıyor, korkuluk belini geçiyor ama boyu uzayınca ek çözümler düşünürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?