- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutlu yıllar kuzuya Bizim uykusuz zamanlar pek azalmadı Bizim de 9 eylül doğum günü, zaman çabuk geçiyor. Mutlu, sağlıklı nice güzel yılları olsun kuzucuklarınGüzel anneler merhaba Dün oğlumun doğum gününü kutladık. Geçip giden bir yıl gözümün önünde film şeridi gibi. Ne uykusuz zor zamanlardan geçtik hepimiz. Şimdi hepsine çok şükür diyorum. Bugün bu sayfada hala sizinle konuşuyor dertleşiyor tecrübelerimizi paylaşıyor olmamız da ayrı güzel 2019 Eylül annelerini ve bebelerini çok seviyorum
Mutlu yıllar kuzucuğa Çocuklarınla çoook mutlu yıllar diliyorumHerkese merhaba kızlar,eski Ateş Böceğiyim ben.Sizleri ziyaret etmek istedim.Hersey yolunda gibi görünüyor.Can 'ın doğumgünü de yaklaşıyor. Yoğun bakımda kutlayacagiz.Hepimizin güzel bebislerini opuyorum gozlerinden
CHerkese merhaba kızlar,eski Ateş Böceğiyim ben.Sizleri ziyaret etmek istedim.Hersey yolunda gibi görünüyor.Can 'ın doğumgünü de yaklaşıyor. Yoğun bakımda kutlayacagiz.Hepimizin güzel bebislerini opuyorum gozlerinden
Canım hoşgeldin, nasılsın? Sitede aradım seni bulamadım. Biz de Can kuzusunu öpüyoruz, yeni yaşı ailenize güzellikler getirsin.Herkese merhaba kızlar,eski Ateş Böceğiyim ben.Sizleri ziyaret etmek istedim.Hersey yolunda gibi görünüyor.Can 'ın doğumgünü de yaklaşıyor. Yoğun bakımda kutlayacagiz.Hepimizin güzel bebislerini opuyorum gozlerinden
Daha iyi şükürsenin bebiş nasılX xxyyzztt canım hayırlı olsun erkek olmuş oğluşun
Nasıl düzeldi mi yarası?
Ben o yüzden şimdi herkese şiddetle tavsiye ediyorum
Bi aksilik olmadıkça yenidoğan sünnetini yaptırın diye.
Ben anestezi filan olayından tırsıyordum iyi dayanmışsın valla canım sen
Öpüyorum ikinizi de ❤
@Elwing6 Doğum gününüz kutlu olsun biraz geç oldu kusura bakma canım ☺❤
Uzaktan okuyorum da içeri giremiyorum çoğu zaman ☺
Koşturmaya devam herkese çok selam
nickimi değiştirdim,eski hesabımı kapattım canım.Değişiklik olsun dedimC
Canım hoşgeldin, nasılsın? Sitede aradım seni bulamadım. Biz de Can kuzusunu öpüyoruz, yeni yaşı ailenize güzellikler getirsin.
Yaaa Çok sağol canım. İyi şükür yuvarlanıp gidiyoruz küçük beyle, sen nasılsın? Sizin ne zaman doğumgününüz? Bayaadır girip yazamıyordum, telefonu elimde görünce saldırıyor çünküMerhaba canım nasılsın ❤
Maşallah küçük adama ☺
Artık onunda bi yaşı var
Bebekliğe elveda, çocukluğa merhaba
Bende seni Allah için seviyorum
Yenilikler güzeldir canım iyi ettinnickimi değiştirdim,eski hesabımı kapattım canım.Değişiklik olsun dedim
Aaaaa şimdi farkettim sen hamilesin Sağlıkla kucağına al canım benim. Bugün bizim Eylül annelerinden duyduğum ikinci hamilelik haberi bu. ShinSegi de hamileymiş, başka bir topiğe yazınca bildirim geldi.nickimi değiştirdim,eski hesabımı kapattım canım.Değişiklik olsun dedim
Olabilir canım degistireyim temizleyiciyi halı da pek sevmiyorum evde boş alan da çok ondan da olabilir. Ağzını yere carptı çok agladi birkeresinde. Gel arada özledik seniMerhaba canım bizimki artık emeklemiyor
Ama parkelerin kaygan olabilir
Temizlerken bazı yüzey temizleyiciler kayganlık yapıyo,
Birde elini ağzına sokup, ıslak eliyle emekliyorsa ondandır
Dikkat et Allah korusun ❤
Nice mutlu yıllara canım umarım kısa zamanda sağlığına kavuşur kuzumHerkese merhaba kızlar,eski Ateş Böceğiyim ben.Sizleri ziyaret etmek istedim.Hersey yolunda gibi görünüyor.Can 'ın doğumgünü de yaklaşıyor. Yoğun bakımda kutlayacagiz.Hepimizin güzel bebislerini opuyorum gozlerinden
Beşik almam bu saatten sonra, park yatağına tutunup kalkıyor baş hizasında boyu. Şimdiki aklım olsa geniş montessori yataklardan alırdım döne döne uyusun. İkea yatağı da ben istediğim için şuan başka alma şansım yok, eşim razı olmazBizimki çok deli yatıyor o yüzden yatağının geniş olması işime yarıyor. Beşik alana kadar park yatağını odasına geçirebilirsin.5 aylıktı sanırım beşik almıştık 130-70 ölçülerinde onda yatıyordu zaten, odasına da aynı yatağı koyduk. Korkulukları yüksek bizimkinin. Beşikte ayağa çok kalkıyor, korkuluk belini geçiyor ama boyu uzayınca ek çözümler düşünürüm.
Canım benim de farkım yok hiç anlattıklarından. Babaanne bu sene bizim evde bakıyor, ben bazı günler okula gidiyorum. O gelecek diye evi temiz toplu tutma stresi eklendi bir de. Dün akşam yemek tenceresini ve oğlumun Demir damlasını dışarda unutmuşum, buzdolabına koymadan uyuyakalmışım. Sabah ağlayacaktım neredeyse. Kayınvalide üstüne alınır diye tuttum kendimi. Okula geldim, donuk donuk oturuyorum. Yetiştiremiyorum sanırım dedim eşime, hayır çok güzel yetiştiriyorsun diyor ama bana hiç öyle gelmiyor, o da benim kadar ilgilenemiyor tabi.X xxyyzztt hayırlı olsun geçmiş olsun
ben çok yorgunum
vera hiç durmuyor ve bana sariyor
bakıcı tutmaya korkuyorum ve vicdan yapiyorum sanırım
eşim kendi havasında ikisi ile de ilgilenmiyor...
korona yüzünden her işim yarım işe gittiğim günler pert im
verayla verimli vakit geçirdiğimi düşünmüyorum
akşamları tv açık ben işteyken huysuzlaninca çocuk şarkısı açıyorlarmış
hiç bir yakin akraba yok yakın mesafede oturan
olsa da guvenemmm gözümün önünde surekli düşen kalkan bi tip vera,
günler geçiyor 36 oluyorum....
sevgiler...
Bu yetiştiremiyorum diye ağlama hissi herkeste var sanırım. Ne yaparsam yapayım ben de kendimi zaman zaman yetersiz hissediyorum. Üstelik yanımızda bir büyüğümüz de yok anneanne babaanne gibi. Eşimle ben bakıyoruz. Eşim öğretmen okula gidip geliyor, ben yalnız başına zorlanıyorum. Enerji versin diye 2 haftadır balık yağı kullanıyorum. Doğum yaptığımdan beri kendime hiç zaman ayırmadım, sanki kendimi nadasa bırakmış gibiyim. Evet bu tabir çok uydu bana. Zaman zaman tükenmişlik hissiyle depresyondan dönüyor gibiyim ama kendi kendime işi geyiğe vurup üstesinden geliyorum. Bu bir süreç, bebeklerimiz sağlıklı şekilde büyüsün her şey daha kolaylaşacak biliyorum. Ama çok yorgunum. Bir de salgın dönemi evden doğru düzgün çıkmıyorum..Canım benim de farkım yok hiç anlattıklarından. Babaanne bu sene bizim evde bakıyor, ben bazı günler okula gidiyorum. O gelecek diye evi temiz toplu tutma stresi eklendi bir de. Dün akşam yemek tenceresini ve oğlumun Demir damlasını dışarda unutmuşum, buzdolabına koymadan uyuyakalmışım. Sabah ağlayacaktım neredeyse. Kayınvalide üstüne alınır diye tuttum kendimi. Okula geldim, donuk donuk oturuyorum. Yetiştiremiyorum sanırım dedim eşime, hayır çok güzel yetiştiriyorsun diyor ama bana hiç öyle gelmiyor, o da benim kadar ilgilenemiyor tabi.
Onlar sağlıkla büyüsün de gerisi çok mühim değil. Yalnız bizim psikolojimiz de önemli. Eşim işten geç geliyor, o saate kadar ben helak oluyorum. Ailem çok uzakta. Kayınvalidem yakın sağolsun ben okula gidince bakıyor. Dikkat ettim de evde olduğum günler daha çok yoruluyorum, okulda dinleniyorum resmen. Tabi ki geçecek bu günler. Ancak kardeş olayını rafa kaldırıyoruz sanırım.Bu yetiştiremiyorum diye ağlama hissi herkeste var sanırım. Ne yaparsam yapayım ben de kendimi zaman zaman yetersiz hissediyorum. Üstelik yanımızda bir büyüğümüz de yok anneanne babaanne gibi. Eşimle ben bakıyoruz. Eşim öğretmen okula gidip geliyor, ben yalnız başına zorlanıyorum. Enerji versin diye 2 haftadır balık yağı kullanıyorum. Doğum yaptığımdan beri kendime hiç zaman ayırmadım, sanki kendimi nadasa bırakmış gibiyim. Evet bu tabir çok uydu bana. Zaman zaman tükenmişlik hissiyle depresyondan dönüyor gibiyim ama kendi kendime işi geyiğe vurup üstesinden geliyorum. Bu bir süreç, bebeklerimiz sağlıklı şekilde büyüsün her şey daha kolaylaşacak biliyorum. Ama çok yorgunum. Bir de salgın dönemi evden doğru düzgün çıkmıyorum..
Bu da benim iç dökmem olsun eylül anneleri❤
Bizim arkadaş ücretsiz izindem döndüğünde işte dinleniyorum demişti. Ben de ücretsiz izindeyim ama hiç yorulacağımı düşünmemiştim Kardeş mi? Oooo yooooo İkinci çocuğu hemen yapanların ilk çocuğunun kesin ek gıda ve uykuyla arası çok iyidirOnlar sağlıkla büyüsün de gerisi çok mühim değil. Yalnız bizim psikolojimiz de önemli. Eşim işten geç geliyor, o saate kadar ben helak oluyorum. Ailem çok uzakta. Kayınvalidem yakın sağolsun ben okula gidince bakıyor. Dikkat ettim de evde olduğum günler daha çok yoruluyorum, okulda dinleniyorum resmen. Tabi ki geçecek bu günler. Ancak kardeş olayını rafa kaldırıyoruz sanırım.
Evet canım sürpriz bir hamilelik oldu.Spiral kaymış 1 Ocak ta sc olacağım inşallahAaaaa şimdi farkettim sen hamilesin Sağlıkla kucağına al canım benim. Bugün bizim Eylül annelerinden duyduğum ikinci hamilelik haberi bu. ShinSegi de hamileymiş, başka bir topiğe yazınca bildirim geldi.
Bu dünyada nasibi varmış demek ki, hoşgelsin sefalar getirsin minnakEvet canım sürpriz bir hamilelik oldu.Spiral kaymış 1 Ocak ta sc olacağım inşallah
Valla canım yaş 36 oldu. Ben bir yol daha beklemek istiyorum ama oğluma hamile kalmam 1 yılımı aldı zaten. O yüzden kararımı hemen vermem lazım. Ha uğraşırım yine olmaz, orası belli olmaz, hayırlısıBizim arkadaş ücretsiz izindem döndüğünde işte dinleniyorum demişti. Ben de ücretsiz izindeyim ama hiç yorulacağımı düşünmemiştim Kardeş mi? Oooo yooooo İkinci çocuğu hemen yapanların ilk çocuğunun kesin ek gıda ve uykuyla arası çok iyidir