• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi insallah. Biz de bugun yarin ayiracagiz insallah. Daha once ayiracaktik, pandemi yuzunden eksikleri almaya gidemedik. Ama simdi baktik gec olacak bundan sonrasi. Daha da bilinclenmeden ayiralim diyoruz. Yavas yavas da eksikleri aliriz. Yoksa daha zor olacak sonra.
Valla pat diye karar verdik ayırdık, aynen öyle bilinçlendikçe ayırmak zor olur. Bizim de eksikler var halı perde vs alıcam ama yavaş yavaş alırım artık.

Merhaba kızlar emeklerken ağzını başını çarpıyor mu sizin bebisler? ya bugün 5 6 kez öyle oldu hızlı hızlı emekliyor eli ayağı kayıyor heralde laminant parke üzerinde. Uykusunu alamayınca sanki daha çok oluyor gibi.Yürümeye başlayınca çok düşecek belli bizimki

Merhaba kızlar emeklerken ağzını başını çarpıyor mu sizin bebisler? ya bugün 5 6 kez öyle oldu hızlı hızlı emekliyor eli ayağı kayıyor heralde laminant parke üzerinde. Uykusunu alamayınca sanki daha çok oluyor gibi.Yürümeye başlayınca çok düşecek belli bizimki
zaman zaman çok vuruyor kafayı acelecilikten
bizimki tam bir tirmanma aşığı
bi de tarihe not olsun
orta sehpanin kenarlarini dişlemiş komik çocuğum 🤗

zaman zaman çok vuruyor kafayı acelecilikten
bizimki tam bir tirmanma aşığı
bi de tarihe not olsun
orta sehpanin kenarlarini dişlemiş komik çocuğum 🤗
Herşeyi disleme ısırma bizde de var biz sehpaları hep kaldırdık kullanmadigimiz bir odaya. Çekmecelere kilit aldik yoksa fena bizimki de 😂

Güzel anneler merhaba 🌸 Dün oğlumun doğum gününü kutladık. Geçip giden bir yıl gözümün önünde film şeridi gibi. Ne uykusuz zor zamanlardan geçtik hepimiz. Şimdi hepsine çok şükür diyorum. Bugün bu sayfada hala sizinle konuşuyor dertleşiyor tecrübelerimizi paylaşıyor olmamız da ayrı güzel 🥰 2019 Eylül annelerini ve bebelerini çok seviyorum 😍

Bizim odamızda nasılsa aynı şekilde uyudu değişen bir şey yok. Yine sık uyanıyor ama 2-3 saatte bir uyanıyor gibi hadi bakalım inşallah uykular düzene girer.
Canım hayırlı olsun. Ben de oda ayırıcam, kışın yatak odası soğuk oluyor, uyku tulumu giydirsem de üstünü örtmeden ısınmıyor çocuk.
peki nasıl bir yatakta yatırdın odasında? Ben İkea kura yatağı montessorri gibi monte ettim ama güvenli gelmiyor, gece kalkıp emekleyebilir. Park yatağında yatırıyor şuan ama o da 60-120 ölçülerinde, dönerken uyandırıyor kendini. Ne yapsam bilemiyorum, park yatağımda odasına mı geçireyim.

Güzel anneler merhaba 🌸 Dün oğlumun doğum gününü kutladık. Geçip giden bir yıl gözümün önünde film şeridi gibi. Ne uykusuz zor zamanlardan geçtik hepimiz. Şimdi hepsine çok şükür diyorum. Bugün bu sayfada hala sizinle konuşuyor dertleşiyor tecrübelerimizi paylaşıyor olmamız da ayrı güzel 🥰 2019 Eylül annelerini ve bebelerini çok seviyorum 😍
Merhaba canım nasılsın ❤️
Maşallah küçük adama ☺️
Artık onunda bi yaşı var 🥇
Bebekliğe elveda, çocukluğa merhaba 😃
Bende seni Allah için seviyorum 😘

Merhaba canım bizimki artık emeklemiyor
Ama parkelerin kaygan olabilir
Temizlerken bazı yüzey temizleyiciler kayganlık yapıyo,
Birde elini ağzına sokup, ıslak eliyle emekliyorsa ondandır
Dikkat et Allah korusun ❤️

Günaydın😀 Yine 5-5:30 gibi uyanıp balkonda güneşi değil ayı selamladık😀 Artık rutin hale geldi sanırım ikidir aya bakalım mı dediğimde parmağıyla ayı gösterip ey diyor😀
Ay dede uyumuş annem hadi eee eee yapalım de 🙈

X xxyyzztt canım hayırlı olsun erkek olmuş oğluşun 😍
Nasıl düzeldi mi yarası?
Ben o yüzden şimdi herkese şiddetle tavsiye ediyorum
Bi aksilik olmadıkça yenidoğan sünnetini yaptırın diye.
Ben anestezi filan olayından tırsıyordum iyi dayanmışsın valla canım sen
Öpüyorum ikinizi de ❤😘

E Elwing6 Doğum gününüz kutlu olsun biraz geç oldu kusura bakma canım ☺🌸
Uzaktan okuyorum da içeri giremiyorum çoğu zaman ☺

Koşturmaya devam herkese çok selam 😁👐🏻

Canım hayırlı olsun. Ben de oda ayırıcam, kışın yatak odası soğuk oluyor, uyku tulumu giydirsem de üstünü örtmeden ısınmıyor çocuk.
peki nasıl bir yatakta yatırdın odasında? Ben İkea kura yatağı montessorri gibi monte ettim ama güvenli gelmiyor, gece kalkıp emekleyebilir. Park yatağında yatırıyor şuan ama o da 60-120 ölçülerinde, dönerken uyandırıyor kendini. Ne yapsam bilemiyorum, park yatağımda odasına mı geçireyim.
Bizimki çok deli yatıyor o yüzden yatağının geniş olması işime yarıyor. Beşik alana kadar park yatağını odasına geçirebilirsin.5 aylıktı sanırım beşik almıştık 130-70 ölçülerinde onda yatıyordu zaten, odasına da aynı yatağı koyduk. Korkulukları yüksek bizimkinin. Beşikte ayağa çok kalkıyor, korkuluk belini geçiyor ama boyu uzayınca ek çözümler düşünürüm.

Back