aaa nerelerdesin sen
bence hiç kesilcek dönem deil
sen ne iş yapiyordun kim bakiyor
bizde istahsizca mme emiyoruz hiç bişey yemek istemiyor
Annem bakıyor canım. Memurum ben. Bizimki özlüyor mu nedir o kadar çok emiyor ki başka birşey yiyemiyor hatta. Ben yediremiyorum diye üzülüyorum zaten bir de bu aşırı gece emmeleri yoruyor beni
Merhaba canım hoşgeldiniz?
Biz en son kaçıncı ayda bırakmıştık sizi
Maşallah nice güzel yaşları olsun küçük adamın ❤
Canım 3 ay falan oldu sanırım foruma bakmadığım. Hepsinin güzel yaşları olsun

Kızlar bebisler için kislik hazırlık yapıyor musunuz ben bu aralar onlarla uğraşıyorum☺Fasulye biber domates falan koydumdondurucuya.Şeftali puresi yapayim diyorum biraz da bir arkadaş tarif vermişti seviyo bizimki şeftaliyi☺

Seninki ağustosta doğmuştu dimi acele edip☺nice mutlu yıllar kuzulara Bizimki pipiye takmış. Alt değiştirmek çile oluyo kaka yaptıysa sizin de öyle mi
Evet, Eylul'u bekleyemedi, 31 Agustosta geldi kuzum. Daha dogrusu zorla getirildi Evet, aylardir altini acinca eli oraya gidiyor. normalmis ama bu donemde.

Çocuklar artı bizim için hazırlık yapıyorum
Ben biraz kayısı biraz şeftali koydum.
Fasülye yaptım
Menemen yaptım
Biber attım dolaba
Geçen Bi ezme denedim acısız süper olmuştu
Ondan yaparım kahvaltı için
Patlıcan koyarım severiz biz
Mısır alacağım birde

Başka aklıma gelmedi şuan

Seninki ağustosta doğmuştu dimi acele edip☺nice mutlu yıllar kuzulara Bizimki pipiye takmış. Alt değiştirmek çile oluyo kaka yaptıysa sizin de öyle mi
Eline ıslak mendil veriyorum ellerini siliyo
Ben o ara jet hızıyla değiştiyorum

Bebde fasulye ve domets suyu yaptim :) salca niyeine koyuyirm birde kirmizi biberden yapmak lazm.kayisi koydm 1paket bu kdr :)

Kayısı ve şeftaliyi nasil koydun ben şimdiye kadar meyve koymamistim dondurucuya bozulur mu ki diye korkuyorum☺ezme tarifini de yazar mısın☺

Teşekkür ederim güzel mesajın için.
Evet en azından uykuları düzene girdi çok şükür .

Kızlar bugün bahçemizde oynarken ayağa kalkmaya çalışırken yere değdi yüzü çok az ağladı ama elmacık kemiği 2 cm kadar çok az çizildi ama yuvarlak bir kırmızılık oluştu maalesef. Şimdi uyurken kantarın yağı sürdüm biraz. Bu arada 3 gündür maşallah diyeyim yürümeye başladı tabi öyle uzun değil 7-8 adım atıp oturuyor popo üstüne düşüyor sonra geri kalkıyor ya da hiç kalkmıyor emeklemeye devam ediyor. Öyle öyle geliştirecek kendini inşallah darısı sizlere kızlar bilmiyorum kimlerin bebeğinin yürüyüp yürümediğini de .

Canım bu alerji filan değil endişe etme
Sivrisinek bunu yapan
Bi iki kere bizimkini de ısırmıştı iri sivilce gibi duruyo sonra kabuklanıyor
Biraz geç kayboluyor
Evde sivri de yok ben anlamadım. Bugün biraz pasifleşmiş bakalım geçer inşallah.

Bugün bizim Doğum günümüz
Artık çocuk olduk teyzeleri
Dün aşımızı yaptırdık ilk kez ağladı uykulu olduğu için

Mutlu, sağlıklı nice güzel yılları olsun kuzucuğun
Geçmiş olsun biz de yarın yaptıracağız. İnşallah acıtmaz aşılar.

Ben de montessori alacaktım başta ama o dönem sallanan beşik almam gerekiyordu o yüzden böyle bir beşik aldım. Sonra yayı bozuldu sallanmadı ve bizimki sallanarak uyumayı bıraktı Bu beşikten Allah korusun da şimdilik çıkamaz gibi çünkü belinin de yukarısında korkuluk çok yüksek. O yüzden içim rahat. Ama boyu uzuyor ve bu beşiğin de miladı dolduğunda yenisi gerekecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…