Mutlu yıllar kuzuya Bizim uykusuz zamanlar pek azalmadı Bizim de 9 eylül doğum günü, zaman çabuk geçiyor. Mutlu, sağlıklı nice güzel yılları olsun kuzucukların

Mutlu yıllar kuzucuğa Çocuklarınla çoook mutlu yıllar diliyorum

C
Canım hoşgeldin, nasılsın? Sitede aradım seni bulamadım. Biz de Can kuzusunu öpüyoruz, yeni yaşı ailenize güzellikler getirsin.

Daha iyi şükürsenin bebiş nasıl

Merhaba canım nasılsın ❤
Maşallah küçük adama ☺
Artık onunda bi yaşı var
Bebekliğe elveda, çocukluğa merhaba
Bende seni Allah için seviyorum
Yaaa Çok sağol canım. İyi şükür yuvarlanıp gidiyoruz küçük beyle, sen nasılsın? Sizin ne zaman doğumgününüz? Bayaadır girip yazamıyordum, telefonu elimde görünce saldırıyor çünkü

nickimi değiştirdim,eski hesabımı kapattım canım.Değişiklik olsun dedim
Aaaaa şimdi farkettim sen hamilesin Sağlıkla kucağına al canım benim. Bugün bizim Eylül annelerinden duyduğum ikinci hamilelik haberi bu. ShinSegi de hamileymiş, başka bir topiğe yazınca bildirim geldi.

Merhaba canım bizimki artık emeklemiyor
Ama parkelerin kaygan olabilir
Temizlerken bazı yüzey temizleyiciler kayganlık yapıyo,
Birde elini ağzına sokup, ıslak eliyle emekliyorsa ondandır
Dikkat et Allah korusun ❤
Olabilir canım degistireyim temizleyiciyi halı da pek sevmiyorum evde boş alan da çok ondan da olabilir. Ağzını yere carptı çok agladi birkeresinde. Gel arada özledik seni

Nice mutlu yıllara canım umarım kısa zamanda sağlığına kavuşur kuzum

Beşik almam bu saatten sonra, park yatağına tutunup kalkıyor baş hizasında boyu. Şimdiki aklım olsa geniş montessori yataklardan alırdım döne döne uyusun. İkea yatağı da ben istediğim için şuan başka alma şansım yok, eşim razı olmaz

Canım benim de farkım yok hiç anlattıklarından. Babaanne bu sene bizim evde bakıyor, ben bazı günler okula gidiyorum. O gelecek diye evi temiz toplu tutma stresi eklendi bir de. Dün akşam yemek tenceresini ve oğlumun Demir damlasını dışarda unutmuşum, buzdolabına koymadan uyuyakalmışım. Sabah ağlayacaktım neredeyse. Kayınvalide üstüne alınır diye tuttum kendimi. Okula geldim, donuk donuk oturuyorum. Yetiştiremiyorum sanırım dedim eşime, hayır çok güzel yetiştiriyorsun diyor ama bana hiç öyle gelmiyor, o da benim kadar ilgilenemiyor tabi.

Bu yetiştiremiyorum diye ağlama hissi herkeste var sanırım. Ne yaparsam yapayım ben de kendimi zaman zaman yetersiz hissediyorum. Üstelik yanımızda bir büyüğümüz de yok anneanne babaanne gibi. Eşimle ben bakıyoruz. Eşim öğretmen okula gidip geliyor, ben yalnız başına zorlanıyorum. Enerji versin diye 2 haftadır balık yağı kullanıyorum. Doğum yaptığımdan beri kendime hiç zaman ayırmadım, sanki kendimi nadasa bırakmış gibiyim. Evet bu tabir çok uydu bana. Zaman zaman tükenmişlik hissiyle depresyondan dönüyor gibiyim ama kendi kendime işi geyiğe vurup üstesinden geliyorum. Bu bir süreç, bebeklerimiz sağlıklı şekilde büyüsün her şey daha kolaylaşacak biliyorum. Ama çok yorgunum. Bir de salgın dönemi evden doğru düzgün çıkmıyorum..
Bu da benim iç dökmem olsun eylül anneleri

Son düzenleme:
Onlar sağlıkla büyüsün de gerisi çok mühim değil. Yalnız bizim psikolojimiz de önemli. Eşim işten geç geliyor, o saate kadar ben helak oluyorum. Ailem çok uzakta. Kayınvalidem yakın sağolsun ben okula gidince bakıyor. Dikkat ettim de evde olduğum günler daha çok yoruluyorum, okulda dinleniyorum resmen. Tabi ki geçecek bu günler. Ancak kardeş olayını rafa kaldırıyoruz sanırım.

Bizim arkadaş ücretsiz izindem döndüğünde işte dinleniyorum demişti. Ben de ücretsiz izindeyim ama hiç yorulacağımı düşünmemiştim Kardeş mi? Oooo yooooo İkinci çocuğu hemen yapanların ilk çocuğunun kesin ek gıda ve uykuyla arası çok iyidir

Aaaaa şimdi farkettim sen hamilesin Sağlıkla kucağına al canım benim. Bugün bizim Eylül annelerinden duyduğum ikinci hamilelik haberi bu. ShinSegi de hamileymiş, başka bir topiğe yazınca bildirim geldi.
Evet canım sürpriz bir hamilelik oldu.Spiral kaymış 1 Ocak ta sc olacağım inşallah

Valla canım yaş 36 oldu. Ben bir yol daha beklemek istiyorum ama oğluma hamile kalmam 1 yılımı aldı zaten. O yüzden kararımı hemen vermem lazım. Ha uğraşırım yine olmaz, orası belli olmaz, hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…