Ne güzel bizim kız emmeden asla uyumuyor deli gibi uykusu olmasına rağmen hamakta bile uyumayan ama uykusuzluktan ağlayıp emerek uyuyan bebeğim var gece meme verme memmm diye bağırır

Bende çorbasını yemeğini taşıma amaçlı içerisinden yedirebileceğim geniş ağızlı küçük olmasını tercih ederek baby plus aldım termos memnunum

Mutlaka meyve veriyorum ya suyu ya rendesi ya kesip
Salatalık domates doğruyorum herşeyi ayrı veriyorum zeytin peynir tuzsuz şekilde kaşara bayılıyor bazen veriyorum çok az. Peynir labne yapıyordum şu ara lor şeklinde veriyorum. Yumurta yediriyorum mutlaka nadir ara veriyorum pek severek yemesede yumurtasını değişik yapıyorum kimi zaman.Tarhana yoğurt yulaf ezmesi soğan peynir zeytin biber domatesten değişmeli olarak içine katıyorum tarhanalı yoğurtlu güzel oluyor mesela omlet şeklinde. Domates kapya biberli bazen yeşil biberli menemen şeklinde yapıyorum.
Yumurta sarısı, yoğurt, yulaf unu ya da buğday unu ve parmak ucuyla toz şeklinde karbonatla pankek yapıyorum içerisine bazen ceviz muz size kalmış koyup güzel oluyor yumuşacık tavsiye ederim
Yumurtaya ara verirsem bol kuruyemişli irmikli mama gibi şeyler yapıyorum

canm benim ya senin güzel yüzünun naif liginin farkına varmıştır

bizimki kitap aşığı
aglarken karşısında test kitabı bile açsak susup
oooo
diyor

inşaallah bundan sonrası sükunetle
kahkaha çığlıkları olur

neden helallik falan canım tabiki dönerler ben bu tarz konuların kitlesel olmaması kişiler arası kalması taraftariyim
tüm arkadaşlarımızla çıktık yola hep birlikte kalmalıyız umarım sesimi duyar okurlar
herkesin bi şekilde yorulan kırılan hayatları var bu nokta bir ferahlama noktası olsun paylaşım lar olsun beğenmediğim kabul etmediğimi yapmayabilirim
her kişi bir zenginlik ve kiymettir
ben hepiminizi seviyorum
burada kimse kimsenin hocası değil amiri memuru değil isteyen istediğini paylaşır kanaatindeyim
karşılıklı atışmalar
zarardan gönül kirmadan öteye gitmiyor
iki satir muhabbet etsek bilgi alış veriş
hoş muhabbet zor değil
ben kiymetli arkadaşlarımızın uğrak mekani olacagina gönülden inaniyorum

Ne güzel bizim kız emmeden asla uyumuyor deli gibi uykusu olmasına rağmen hamakta bile uyumayan ama uykusuzluktan ağlayıp emerek uyuyan bebeğim var gece meme verme memmm diye bağırır
Gece saat başı uyanmıyorsa sıkıntı yapma bence Benimki şöyle 4 saate bir uyansa her uyandığında meme istese hiç problem değil

Evet bizimki pembe baykuslu olan e bebekten 17 tlye aldim
BEn de biraz araştırma yaptım, az önce hareketli gün kitabını aldım iş bankası yayınlarının Aldığın şeyleri nasıl temizliyorsun? Şu covid kafa bırakmadı bende Kitap gelince nasıl temizlerim dezenfektan mı sıksam bilemedim

Hadi hayirli olsun sever insallah..temizleme pamuguna dezenfektan sıkıp siliyorum

Kızlar şu el arabası tarzındaki yürüteçlerden alıcam hala karar veremedim, tavsiye ettiğiniz var mi?

Şuan 29 TL trendyolda
Ben bunları aldım hepsiburada dan tanesi 20 lira youtube dan tanıtımını yapanlar olmuş ordan baktım içeriğine. Sen de bak istersen çok hoş Hareketli gün hoşuma gitti. Uzay yolculuğu alacaktım yanına ama artık basılmıyor sanırım bulamadım.

Eklentiler

• 309B5583-8A08-404C-99F2-668E7020B712.jpeg
    128,9 KB · Görüntüleme: 18
  • 40F69EA1-B273-43CC-BE57-33C9D7E836AB.jpeg
    85,9 KB · Görüntüleme: 19
Kızlar şu el arabası tarzındaki yürüteçlerden alıcam hala karar veremedim, tavsiye ettiğiniz var mi?
Bize hediye gelmişti ama bizimki öndeki aksesuarlara bakmak istediği için ayaktayken eğiliyor onları görmek için. Yani çok işlevsel olmadı bizim için.

Eklentiler

• 5BD62449-52C4-4DA6-B50A-CACB82703940.jpeg
    50,7 KB · Görüntüleme: 17
Bize hediye gelmişti ama bizimki öndeki aksesuarlara bakmak istediği için ayaktayken eğiliyor onları görmek için. Yani çok işlevsel olmadı bizim için.
Arkadaşımda gördüm kızı kullanıyordu yapbozları çıkarmışlardı onlarla ayrı oynuyordu.
Kitaplara da bakıcam canım sağol

Kızlar selamm
Çok aktif yazamıyorum okuyamıyorum ama arada uğruyorum
Buranın yeri ayrı
Geçen gün aklıma geldi kızıma kek yaptım
Allahım nasıl mutlu oldum böyle bir alternatif bulduğuma , analık delilik misali
Düşündüm ki yumurta yoğurt pekmez ana malzemelerin hepsini verebiliyorum , o zaman meyve vs ekleyerek bi deneyeyim dedim
Bir de 1yumurtadan yaptığım için fırına koymay üşendim az diye
Tencerede su kaynatıp fincan kek şeklinde yaptım
İyi ki öyle yapmışım buharla piştiği için pamuk gibi oldu yumuşacık
Ceviz havuç rendeledim, başka seferde yumuşamış muz vardı ikisi de çok güzel oldu
Tam buğday unu ile yaptım bir de
Tavsiye ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…