Kızlar bir şey sorcam, bizimki memeyi bırakmaya mı çalışıyor anlamadım. Emerek uyuyor normalde ama şimdi ne zaman uyutmak için emzirmeye çalışsam memeyle uyku arasında bir bağlantı kurduğu için yaygarayı koparıyor kucağımdan inmeye çalışıyor. Ben kendi yatağıma oturup emziriyorum. Önceden emmesi bitince kendini kucağımdan yatağa atıp döne döne uyurdu kendi kendine. Şimdi uyurken emmek istemiyor.Az önce yine aynısı oldu ben de ayağa kalktım kucağımda uyudu. Emmeden uyudu yani. Bir de geceleri uyandığında her zaman meme istemiyor bazen kucağıma alıp sarılıyorum tekrar uyuyor.
kizlar selamlar, daha once yazmistim benim kizim bardaktan su icerken tam ayarlayamiyor ve bogazina kaciyor. philips aventin alistirma bardaginin da isira isira slikon ucunu yirtti, pipetli sizdirmaz bir sey ariyorum. siz ne kullaniyorsunuz? memnun musunuz? bir de corbasini filan saklamak icin termosa ihtiyacim var. kullandiginiz ve memnun oldugunuz urunler var ise paylasirsaniz sevinirim
Mutlaka meyve veriyorum ya suyu ya rendesi ya kesipKahvaltida cok tıkaniyorum yaaa ne veriyorsunuz bugun artik siparis vericem makarnalutfenden al dediginiz bir sey varmi pankek karisimi amcam pratik olsun bebe biskuvisi yaparim bugun belki ya da onu da alirim emeklemeyr basladgndn beri hayat cok zor
canm benim ya senin güzel yüzünun naif liginin farkına varmıştırT tuboz valla benim hamileligim asiri asiri stresli gecti. Bilge'nin hayata adapte olma yetenegi cok yuksek, hic bir seyi yadirgamadi simdiye kadar ama biraz agresif galibaistemedigi bir sey olunca aaaaaaaa diye nara atiyor, korkup ne istiyosa yapiyorum bu konuda daha kararli olmam lazim yoksa beni elinde oyuncak edecek.
bizimki kitap aşığıKızlar bebeğinize kitap okuyor musunuz? Çocuk kitabı hikaye falan olması gerekmez, kendi okuduğunuz bir kitabı okuyor musunuz? Bu çok faydalı bir şeymiş ama benimki sayfaları yırtmaya çalıştığı ve kitabı almaya çalıştığı için başaramadım bunu
belko de uykusuzluk olarak yansımıştirHamilelik stresli geçtiyse bebek stresli oluyor. Annem çok stresliymiş ben de stresli bir bebekmişim, doktor çok stresli demiş benim için. Benim hamileliğim huzurlu geçti çok şükür bebeğim de gergin değil
ben çoktandır veriyorum karistripYumurta beyazı veriyor musunuz?
inşaallah bundan sonrası sükunetleBu konu ben cok uzuyor..8.ayima kadar cok mutlu bir hamilelik yasadim ama son 2 ayda kendimi banyolara kitledimde agladim nasil bu cocuk saglikli hala sukrederim..dogdu baktim baktim agladimmm :) annem o donemde konusamadigindan ve olayin depresyonundan cigliklar atiyordu gulce de direk ciglikla dogdu doktor sen mi sinirlisin esin mi demisti.. ve inan icine duduk kacmis gibi bagiriyor bazrn gelisimsel diye kendimi avutuyorum ama cok stresli bi bebek meselaaa hic bilmem aglamadan uyudugunu illaki direnecek var gucuyla aglayacak(bebeklerin stres atma yontemiymis) dusunuyorum evde cok huzurlu ortam var tamam ben stresliyim bazen ama sakiniz ama kizim stresli..o nedeenle yasadiklarim son 2 ayda olumsuz etkiledi diye dusunuyorum..ona ragmen guler yuzlu yavrucum sadece asiri cadoloz bir kiz oldu
neden helallik falan canım tabiki dönerler ben bu tarz konuların kitlesel olmaması kişiler arası kalması taraftariyimBan yüzünden Şimdi burda olmayan arkadaşlar.
Uzaktan okuyorsanız eğer ki Sizleri merak ediyorum ve özledim.
Hiç kimseyi reelde tanımıyorum, isminizi dahi bilmiyorum.
Buna rağmen birşeyleri paylaştık.
Hakkım varsa helal olsun
Sizlerde helal edin lütfen
Allah’a emanet olun
Dua ile
Onu ben de takip ediyorum YouTube dan, çok güzel bilgiler veriyor ama yumurtayla ilgili söylediklerini dinlemedim. Ben de geçen verdim biraz yumurta akı.ben çoktandır veriyorum karistrip
osman gönülal miydi o dr dinledigimden beri
Ama benimki niye uyumuyor ben stresli değildim hamileykenbelko de uykusuzluk olarak yansımıştir
Gece saat başı uyanmıyorsa sıkıntı yapma benceNe güzel bizim kız emmeden asla uyumuyor deli gibi uykusu olmasına rağmen hamakta bile uyumayan ama uykusuzluktan ağlayıp emerek uyuyan bebeğim vargece meme verme memmm diye bağırır
BEn de biraz araştırma yaptım, az önce hareketli gün kitabını aldım iş bankası yayınlarınınEvet bizimki pembe baykuslu olane bebekten 17 tlye aldim
Hadi hayirli olsunBEn de biraz araştırma yaptım, az önce hareketli gün kitabını aldım iş bankası yayınlarınınAldığın şeyleri nasıl temizliyorsun? Şu covid kafa bırakmadı bende Kitap gelince nasıl temizlerim dezenfektan mı sıksam bilemedim
Şuan 29 TL trendyoldaAldığın şey bu mu?
Ben bunları aldım hepsiburada dan tanesi 20 liraŞuan 29 TL trendyolda
Bize hediye gelmişti ama bizimki öndeki aksesuarlara bakmak istediği için ayaktayken eğiliyor onları görmek için. Yani çok işlevsel olmadı bizim için.Kızlar şu el arabası tarzındaki yürüteçlerden alıcam hala karar veremedim, tavsiye ettiğiniz var mi?
Arkadaşımda gördüm kızı kullanıyordu yapbozları çıkarmışlardı onlarla ayrı oynuyordu.Bize hediye gelmişti ama bizimki öndeki aksesuarlara bakmak istediği için ayaktayken eğiliyor onları görmek için. Yani çok işlevsel olmadı bizim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?