- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
Gündüz ne zaman isterse o zaman uyuyor hatta 3-4 saatte bir uykusu geliyor iki kez uyuyor. Ara sıra uykusu geldiği halde direniyor o ayrı. Ama gece çok sık uyanıyoray cinnet☺ben sabah insani olamadım çocukluğumdan beri saat 12 de yatar 8de kalkarım 6 5 ne ya uyuduğum uykuyu da uykudan sayamıyorum öyle olunca hani bi bilgi vardır ya amma gercek ama şehir efsanesi neyekaç kişilik deneye gozleme dayaniyor bilmem
saat 22 ile 02 arası uyku... bla bla ne kendim ne bebelerim yok yani bizim bünye 11den aşağısıni kabul etmiyor
demem o ki herkes kendine göre hareket etsin
bak seninki ne zaman yatırırsan yatir 6 ise uyuduğu yerde bırak
gündüz uykusunu iyi alsın diye sakın uğraşma
misal benim eşime kaldiysa vera (o da memlekette en fazla 3 4 )
gündüz ben varken hep uyusun mantığıyla kuzuyu sürekli uyutmak için ortam hazırlar hik dese sallar mık dese piş piş lar odayı karartır v.s. adam bu işin kompedani
takip ettim öyle olunca geceye uykuya isteksizlik sık uyanma kalitede bozulma oluyor
bu sebeple ben gündüz ne zaman isterse uyutup uyanmak istediği zaman da uykuyu özendirmiyorum oynuyoruz
Hamilelik stresli geçtiyse bebek stresli oluyor. Annem çok stresliymiş ben de stresli bir bebekmişim, doktor çok stresli demiş benim için. Benim hamileliğim huzurlu geçti çok şükür bebeğim de gergin değilhamilelik dönemi ve bebek karakteri hakkında fikriniz nedir dostlar ??
Bu konu ben cok uzuyor..8.ayima kadar cok mutlu bir hamilelik yasadim ama son 2 ayda kendimi banyolara kitledimde agladim nasil bu cocuk saglikli hala sukrederim..dogdu baktim baktim agladimmm :) annem o donemde konusamadigindan ve olayin depresyonundan cigliklar atiyordu gulce de direk ciglikla dogdu doktor sen mi sinirlisin esin mi demisti.. ve inan icine duduk kacmis gibi bagiriyor bazrn gelisimsel diye kendimi avutuyorum ama cok stresli bi bebek meselaaa hic bilmem aglamadan uyudugunu illaki direnecek var gucuyla aglayacak(bebeklerin stres atma yontemiymis) dusunuyorum evde cok huzurlu ortam var tamam ben stresliyim bazen ama sakiniz ama kizim stresli..o nedeenle yasadiklarim son 2 ayda olumsuz etkiledi diye dusunuyorum..ona ragmen guler yuzlu yavrucum sadece asiri cadoloz bir kiz olduhamilelik dönemi ve bebek karakteri hakkında fikriniz nedir dostlar ??
Faydali olmazmi.papagan gibi tekrar ediyorlar her seyi bugun ayakkabisina karar veremedim ayakkabi demisim konusurken ayak ka bbb falan bisiler dedi babasida bende soka giriyoruz bazen boyle huyu varKızlar bebeğinize kitap okuyor musunuz? Çocuk kitabı hikaye falan olması gerekmez, kendi okuduğunuz bir kitabı okuyor musunuz? Bu çok faydalı bir şeymiş ama benimki sayfaları yırtmaya çalıştığı ve kitabı almaya çalıştığı için başaramadım bunu
Nasıl okuyorsun peki ya yırtmıyor mu sayfalarıFaydali olmazmi.papagan gibi tekrar ediyorlar her seyi bugun ayakkabisina karar veremedim ayakkabi demisim konusurken ayak ka bbb falan bisiler dedi babasida bende soka giriyoruz bazen boyle huyu varaninda tekrarliyor
Bizimki yırtıyor. Bir de sayfayı çevirmeye çalışmalarNasıl okuyorsun peki ya yırtmıyor mu sayfaları
Ben genelde cocuk kitabi okuyorum kalin kapakli hem cok seviyor kendi kitabini babasi okuyor gecenlerde oblomov okuyordu cocugaNasıl okuyorsun peki ya yırtmıyor mu sayfaları
Hahahahha ayniMama sandalyesinde eline oyuncak verdiğimde ya da koltukta otururken elindeki oyuncağı yere atıp arkasından bakıyor ya son durumu ne diyeBayılıyorum bu hareketine her ne kadar eğil kalk jimnastiği yaptırsa da bana
Yok canim bizim beyazinda fazla tepkime oluyor deneme bile denemedimYumurta beyazı veriyor musunuz?
Aldığın şey bu mu?Ben genelde cocuk kitabi okuyorum kalin kapakli hem cok seviyor kendi kitabini babasi okuyor gecenlerde oblomov okuyordu cocugahareketli kitaplari cok seviyor dun e bebekten ceee aldik :) delikli gozlerini koyuyorshn fln bayildi :)
Evet bizimki pembe baykuslu olanAldığın şey bu mu?
helal olsun canım, sende helal etBan yüzünden Şimdi burda olmayan arkadaşlar.
Uzaktan okuyorsanız eğer ki Sizleri merak ediyorum ve özledim.
Hiç kimseyi reelde tanımıyorum, isminizi dahi bilmiyorum.
Buna rağmen birşeyleri paylaştık.
Hakkım varsa helal olsun
Sizlerde helal edin lütfen
Allah’a emanet olun
Dua ile
Oldukça yorucu lohusalık meğer bu işin balayıymışKızlar nasıl gidiyor gelişimler biz sanki bi duraksadık mi ne sadece herseye anne
acıktı anne
uyuycak anne
bunaldı anne
daraldı anne
ver anne
al anne
kocama gün doğdu seni istiyor al...
Yürümüyoruz ama koşar adım emekliyoruztakip eden dostlar yürüyen var mı aranızda ya da anlamlı kelime edinen
ya da başka extrem durumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?