• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

selamlar, pil bitmez mi yaa biz yazliga geldik, annem, teyzem, babam, erkek kardesim, ablam hepsi ayri ayri ilgileniyor ama benim pil yine de bitik 🙈 gunduz 2,5-3 saat uyuyor demissin, acaba gunduz cok uyudugu icin mi gece uykusu kaciyor? ya mesela ben uykusunu erkene cekmeye calistikca, gece daha sik uyanir oluyor ama gece 11 gibi uyursa deliksiz bir 4-5 saat uyuyor, uyaninca emziriyorum uyumaya devam ediyor. gecen hafta dis cikarirken, sik uyaniyordu. bir de gece uyaninca napiosun? ben hic konusmuyorum, direk memeye aliyorum hatta esniyorum filan 🙈
Onu da denedim geç yatırdım ama istikrarlı olduğu tek şey sabah 6 da kalkmak 🤦‍♀️Kaçta yatarsa yatsın saat gibi sabah 6 da kalkıyor. Tabi daha erken de kalkıyor. ama daha geç değil. Gündüz çok da uyutmuyorum zaten uyuması gereken iki uyku toplam 3 saat olmalıymış gece de 11 saat olmalıymış ama bizim gece 8-9 saat anca o da deliksiz değil. Gündüz uykusunu kısalmayı denedim gece daha fena oldu yorgunluktan hiç uyumadı.

Gece kalkınca hiç konuşmuyorum muhattap olmuyormuş gibi😂 Tabi o şebeklik yapınca zor oluyor. Önceleri işe yarıyor tekrar yatıyordu ama şimdi memeye almaya çalıştığım an bağırıp kendini benim yatağıma atıyor ve başlıyor emeklemeye. Emince uyuyacağını biliyor uykusu gelse de direniyor.

Kızlar bir şey sorcam saçma mı düşünüyorum fikir almak istiyorum. Normalde böyle şeyleri yazmam buraya. Kayınvalidemi çok severim, oğlumla ilgili şeylerde de fikir verir tecrübeli olduğundan. Çoğu zaman dediğini de uygularım. Mesela oynarken altına çarşaf ser halı yakmasın dedi geçen serdim bunun gibi şeyler. Ama bugün uykusuzluktan Mıdır sinirlerim mi bozuk ondan mı yoksa takılmakta haklı mıyım bilmiyorum. Doğayla iç içe bir yere geldik ben çok bunaldığım için. Hamak kurduk oğlumu yatırdım oraya çok sevdi. Görüntülü aradık kayınvalidemleri güneş görmesin yakar dedi tamam görmüyor dedik. Aradan bir saat geçti eşimi aradı güneşe çıkarmayın die üst üste bir kaç kez söyledi ona. Ben de ben düşünüyorum zaten dedim eşime. Emanet almadım ki benim oğlum ben de zaten gerekeni düşünür yaparım dedim. Bunu eşime söyledim ama bir kere söylese takılmazdım da hem görüntülü aramada söyleyip hem de özel olarak arayıp söyleyince takıldım. Abartıyor muyum? Bu arada gerçekten kayınvalidemi severim.

Kızlar bir şey sorcam saçma mı düşünüyorum fikir almak istiyorum. Normalde böyle şeyleri yazmam buraya. Kayınvalidemi çok severim, oğlumla ilgili şeylerde de fikir verir tecrübeli olduğundan. Çoğu zaman dediğini de uygularım. Mesela oynarken altına çarşaf ser halı yakmasın dedi geçen serdim bunun gibi şeyler. Ama bugün uykusuzluktan Mıdır sinirlerim mi bozuk ondan mı yoksa takılmakta haklı mıyım bilmiyorum. Doğayla iç içe bir yere geldik ben çok bunaldığım için. Hamak kurduk oğlumu yatırdım oraya çok sevdi. Görüntülü aradık kayınvalidemleri güneş görmesin yakar dedi tamam görmüyor dedik. Aradan bir saat geçti eşimi aradı güneşe çıkarmayın die üst üste bir kaç kez söyledi ona. Ben de ben düşünüyorum zaten dedim eşime. Emanet almadım ki benim oğlum ben de zaten gerekeni düşünür yaparım dedim. Bunu eşime söyledim ama bir kere söylese takılmazdım da hem görüntülü aramada söyleyip hem de özel olarak arayıp söyleyince takıldım. Abartıyor muyum? Bu arada gerçekten kayınvalidemi severim.
O sadece düşünceli olduğu için bunu söylemiş canım, kadın belli ki torununu seviyor önemsiyor ☺️

Sen takılmışsın sadece
Bence senin bi anlık sinirine denk gelmiş
Uykusuzluk etkilemiş seni belli ki
Kadın azıcık nasibini almış 🙃

Onu da denedim geç yatırdım ama istikrarlı olduğu tek şey sabah 6 da kalkmak 🤦‍♀️Kaçta yatarsa yatsın saat gibi sabah 6 da kalkıyor. Tabi daha erken de kalkıyor. ama daha geç değil. Gündüz çok da uyutmuyorum zaten uyuması gereken iki uyku toplam 3 saat olmalıymış gece de 11 saat olmalıymış ama bizim gece 8-9 saat anca o da deliksiz değil. Gündüz uykusunu kısalmayı denedim gece daha fena oldu yorgunluktan hiç uyumadı.

Gece kalkınca hiç konuşmuyorum muhattap olmuyormuş gibi😂 Tabi o şebeklik yapınca zor oluyor. Önceleri işe yarıyor tekrar yatıyordu ama şimdi memeye almaya çalıştığım an bağırıp kendini benim yatağıma atıyor ve başlıyor emeklemeye. Emince uyuyacağını biliyor uykusu gelse de direniyor.
ben iki kiziminda 11 saat gece uyuduğunu hiç bilmiyorum

Bizim öğlen uykuları başlayacak gibi kısa kısa uykuları saymaysak

Öğlen 2 saatten fazla uyuyabiliyor
2 kere filan da kısa uykumuz var şekerleme tarzında 💤

Bugün 10 Aylık olduk Elhamdulillah adım adım 1 yaşa doğru 💙

O sadece düşünceli olduğu için bunu söylemiş canım, kadın belli ki torununu seviyor önemsiyor ☺

Sen takılmışsın sadece
Bence senin bi anlık sinirine denk gelmiş
Uykusuzluk etkilemiş seni belli ki
Kadın azıcık nasibini almış 🙃
Haklısın ya aslında bu ab hiç yansıtmadım takıldığımı iyi ki de yansıtmamışım çok düşünceli ve naif biridir aslında. Benim kafa gidik bu ara😂

Bu ara çok su içiyor oğlum, kızıma a101 den pembe pipetli bardak aldım. Hafif olduğu için taşıması kolay ve kullanışlı diye. Eve geldik oğlum heveslendi.
Kendi biberonunu yere fırlatıp kırdı. Denedim içebildi. Ona da mavisini aldık
İkisi birden lıkır lıkır içiyo şimdi

evet ya isler gittikce zorlasiyor, yuruyunce rahatlarsin diyenler de var, esas zorluk o zaman basliyor diyenler de... ben kolaylasacagina inanmak istiyorum 😁
Ev suan salon yaniiii curcunaaa bir gorsen her seyi talan ediyor yurudugunde de etraf toplamakla gececek omrumuz 😂

Ev suan salon yaniiii curcunaaa bir gorsen her seyi talan ediyor yurudugunde de etraf toplamakla gececek omrumuz 😂
Bizim salonun sekli degisti 😄 koltuklar birlesti, orta sehpa tv unitesi onunde. Kucuk sehpalar ara yollari kapatmak icin kullaniliyor 😅

bizim oyuncak kutuları var ona ait kitabı flütü laması v.s. duruyor ben toplarken patır kütür (adeta koşarak geliyor)
hemen deviriyor
çamaşır katladigimda gelip tek tek atıyor 🤣😁

bizim oyuncak kutuları var ona ait kitabı flütü laması v.s. duruyor ben toplarken patır kütür (adeta koşarak geliyor)
hemen deviriyor
çamaşır katladigimda gelip tek tek atıyor 🤣😁
Aynen katladgm camasirlari bugun tek tek yere serdi :))) oyunck sepetini karistirmk cok hosuna gidiyo:)

Bizim salonun sekli degisti 😄 koltuklar birlesti, orta sehpa tv unitesi onunde. Kucuk sehpalar ara yollari kapatmak icin kullaniliyor 😅
Bende yorgan serdim somineye sivri yerleri var diye hahahaha inadina oraya gidip yastiklari deviriyo cunku oda degistirecegim artik 2kat yorgunluuk :)

öğlen tek uyudu diye 9da yattı 3e kadar en az 4 kez kalkti saat 3ten 5e kadar kakaydı vız vız sallama ağlama emme geldik ama şuan aktif oyun oynuyor
saat 9da yatıp sabahı bulamiyoz biz😑
bulanlar şükretsin biz de tebrik edelim☺️

öğlen tek uyudu diye 9da yattı 3e kadar en az 4 kez kalkti saat 3ten 5e kadar kakaydı vız vız sallama ağlama emme geldik ama şuan aktif oyun oynuyor
saat 9da yatıp sabahı bulamiyoz biz😑
bulanlar şükretsin biz de tebrik edelim☺
Benimki de en geç 9 da yatıyor ve 6-7 kez uyanıyor. Saat başı ya da 2 saatte blr uyanıyor. 10 aydır böyle.10 ayın içinde çok çok nadirdir kesintisiz 5 saat uyuduğu. Topladan farklı farklı zamanlarda 2 haftayı geçmez.
Aynen şükretsinler. Ben kesintisiz 4-5 saate de razıyım😕

Kaçta yatarsa yatsın 5-6 gibi kalkıyor. Kalkma saati 6 dan 5 e kaydı bir kaç gündür.
ay cinnet☺🤪 ben sabah insani olamadım çocukluğumdan beri saat 12 de yatar 8de kalkarım 6 5 ne ya uyuduğum uykuyu da uykudan sayamıyorum öyle olunca hani bi bilgi vardır ya amma gercek ama şehir efsanesi neyekaç kişilik deneye gozleme dayaniyor bilmem
saat 22 ile 02 arası uyku... bla bla ne kendim ne bebelerim yok yani bizim bünye 11den aşağısıni kabul etmiyor
demem o ki herkes kendine göre hareket etsin
bak seninki ne zaman yatırırsan yatir 6 ise uyuduğu yerde bırak
gündüz uykusunu iyi alsın diye sakın uğraşma
misal benim eşime kaldiysa vera (o da memlekette en fazla 3 4 )
gündüz ben varken hep uyusun mantığıyla kuzuyu sürekli uyutmak için ortam hazırlar hik dese sallar mık dese piş piş lar odayı karartır v.s. adam bu işin kompedani🤪🤣😁
takip ettim öyle olunca geceye uykuya isteksizlik sık uyanma kalitede bozulma oluyor
bu sebeple ben gündüz ne zaman isterse uyutup uyanmak istediği zaman da uykuyu özendirmiyorum oynuyoruz

Back