- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
Onu da denedim geç yatırdım ama istikrarlı olduğu tek şey sabah 6 da kalkmak Kaçta yatarsa yatsın saat gibi sabah 6 da kalkıyor. Tabi daha erken de kalkıyor. ama daha geç değil. Gündüz çok da uyutmuyorum zaten uyuması gereken iki uyku toplam 3 saat olmalıymış gece de 11 saat olmalıymış ama bizim gece 8-9 saat anca o da deliksiz değil. Gündüz uykusunu kısalmayı denedim gece daha fena oldu yorgunluktan hiç uyumadı.selamlar, pil bitmez mi yaa biz yazliga geldik, annem, teyzem, babam, erkek kardesim, ablam hepsi ayri ayri ilgileniyor ama benim pil yine de bitik gunduz 2,5-3 saat uyuyor demissin, acaba gunduz cok uyudugu icin mi gece uykusu kaciyor? ya mesela ben uykusunu erkene cekmeye calistikca, gece daha sik uyanir oluyor ama gece 11 gibi uyursa deliksiz bir 4-5 saat uyuyor, uyaninca emziriyorum uyumaya devam ediyor. gecen hafta dis cikarirken, sik uyaniyordu. bir de gece uyaninca napiosun? ben hic konusmuyorum, direk memeye aliyorum hatta esniyorum filan
Gece kalkınca hiç konuşmuyorum muhattap olmuyormuş gibi Tabi o şebeklik yapınca zor oluyor. Önceleri işe yarıyor tekrar yatıyordu ama şimdi memeye almaya çalıştığım an bağırıp kendini benim yatağıma atıyor ve başlıyor emeklemeye. Emince uyuyacağını biliyor uykusu gelse de direniyor.