• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ay cinnet☺🤪 ben sabah insani olamadım çocukluğumdan beri saat 12 de yatar 8de kalkarım 6 5 ne ya uyuduğum uykuyu da uykudan sayamıyorum öyle olunca hani bi bilgi vardır ya amma gercek ama şehir efsanesi neyekaç kişilik deneye gozleme dayaniyor bilmem
saat 22 ile 02 arası uyku... bla bla ne kendim ne bebelerim yok yani bizim bünye 11den aşağısıni kabul etmiyor
demem o ki herkes kendine göre hareket etsin
bak seninki ne zaman yatırırsan yatir 6 ise uyuduğu yerde bırak
gündüz uykusunu iyi alsın diye sakın uğraşma
misal benim eşime kaldiysa vera (o da memlekette en fazla 3 4 )
gündüz ben varken hep uyusun mantığıyla kuzuyu sürekli uyutmak için ortam hazırlar hik dese sallar mık dese piş piş lar odayı karartır v.s. adam bu işin kompedani🤪🤣😁
takip ettim öyle olunca geceye uykuya isteksizlik sık uyanma kalitede bozulma oluyor
bu sebeple ben gündüz ne zaman isterse uyutup uyanmak istediği zaman da uykuyu özendirmiyorum oynuyoruz
Gündüz ne zaman isterse o zaman uyuyor hatta 3-4 saatte bir uykusu geliyor iki kez uyuyor. Ara sıra uykusu geldiği halde direniyor o ayrı. Ama gece çok sık uyanıyor☹️ Ben de uykuya çok düşkündüm 😂 Ama 6 da kalkmasına razıyım, gece yine sık uyanıp 3 te kalkıp 1-2 saat uyumadığı da oluyor o saha zor😅
Benim daha da sinirimi bozan şey alt kattakiler çocuğu çok gürültücü, bir kaç zamandır yoklardı gelmişler ☹️ Şimdi gündüz uykularında yalan olacak😒 Valla taşınmayı bile düşündüm bunların yüzünden. Sinir sistemim harap😒

hamilelik dönemi ve bebek karakteri hakkında fikriniz nedir dostlar ??
Hamilelik stresli geçtiyse bebek stresli oluyor. Annem çok stresliymiş ben de stresli bir bebekmişim, doktor çok stresli demiş benim için. Benim hamileliğim huzurlu geçti çok şükür bebeğim de gergin değil 🧿

T tuboz valla benim hamileligim asiri asiri stresli gecti. Bilge'nin hayata adapte olma yetenegi cok yuksek, hic bir seyi yadirgamadi simdiye kadar ama biraz agresif galiba 🙈 istemedigi bir sey olunca aaaaaaaa diye nara atiyor, korkup ne istiyosa yapiyorum 🙈 bu konuda daha kararli olmam lazim yoksa beni elinde oyuncak edecek.

Kızlar bebeğinize kitap okuyor musunuz? Çocuk kitabı hikaye falan olması gerekmez, kendi okuduğunuz bir kitabı okuyor musunuz? Bu çok faydalı bir şeymiş ama benimki sayfaları yırtmaya çalıştığı ve kitabı almaya çalıştığı için başaramadım bunu😀

hamilelik dönemi ve bebek karakteri hakkında fikriniz nedir dostlar ??
Bu konu ben cok uzuyor..8.ayima kadar cok mutlu bir hamilelik yasadim ama son 2 ayda kendimi banyolara kitledimde agladim nasil bu cocuk saglikli hala sukrederim..dogdu baktim baktim agladimmm :) annem o donemde konusamadigindan ve olayin depresyonundan cigliklar atiyordu gulce de direk ciglikla dogdu doktor sen mi sinirlisin esin mi demisti.. ve inan icine duduk kacmis gibi bagiriyor bazrn gelisimsel diye kendimi avutuyorum ama cok stresli bi bebek meselaaa hic bilmem aglamadan uyudugunu illaki direnecek var gucuyla aglayacak(bebeklerin stres atma yontemiymis) dusunuyorum evde cok huzurlu ortam var tamam ben stresliyim bazen ama sakiniz ama kizim stresli..o nedeenle yasadiklarim son 2 ayda olumsuz etkiledi diye dusunuyorum..ona ragmen guler yuzlu yavrucum sadece asiri cadoloz bir kiz oldu🤪

Kızlar bebeğinize kitap okuyor musunuz? Çocuk kitabı hikaye falan olması gerekmez, kendi okuduğunuz bir kitabı okuyor musunuz? Bu çok faydalı bir şeymiş ama benimki sayfaları yırtmaya çalıştığı ve kitabı almaya çalıştığı için başaramadım bunu😀
Faydali olmazmi.papagan gibi tekrar ediyorlar her seyi bugun ayakkabisina karar veremedim ayakkabi demisim konusurken ayak ka bbb falan bisiler dedi babasida bende soka giriyoruz bazen boyle huyu var 😂 aninda tekrarliyor

Faydali olmazmi.papagan gibi tekrar ediyorlar her seyi bugun ayakkabisina karar veremedim ayakkabi demisim konusurken ayak ka bbb falan bisiler dedi babasida bende soka giriyoruz bazen boyle huyu var 😂 aninda tekrarliyor
Nasıl okuyorsun peki ya yırtmıyor mu sayfaları😀

Ban yüzünden Şimdi burda olmayan arkadaşlar.

Uzaktan okuyorsanız eğer ki Sizleri merak ediyorum ve özledim.

Hiç kimseyi reelde tanımıyorum, isminizi dahi bilmiyorum.
Buna rağmen birşeyleri paylaştık.
Hakkım varsa helal olsun
Sizlerde helal edin lütfen

Allah’a emanet olun
Dua ile 💕

Mama sandalyesinde eline oyuncak verdiğimde ya da koltukta otururken elindeki oyuncağı yere atıp arkasından bakıyor ya son durumu ne diye😂 Bayılıyorum bu hareketine her ne kadar eğil kalk jimnastiği yaptırsa da bana😂

Nasıl okuyorsun peki ya yırtmıyor mu sayfaları😀
Ben genelde cocuk kitabi okuyorum kalin kapakli hem cok seviyor kendi kitabini babasi okuyor gecenlerde oblomov okuyordu cocuga 😂😂🤦‍♀️ hareketli kitaplari cok seviyor dun e bebekten ceee aldik :) delikli gozlerini koyuyorshn fln bayildi :)

Mama sandalyesinde eline oyuncak verdiğimde ya da koltukta otururken elindeki oyuncağı yere atıp arkasından bakıyor ya son durumu ne diye😂 Bayılıyorum bu hareketine her ne kadar eğil kalk jimnastiği yaptırsa da bana😂
Hahahahha ayni 🤦‍♀️😂 kesfediyorlar yer cekimi dusus hizi 😁 felsefeci olacaklar basimiza :)))))

Ben genelde cocuk kitabi okuyorum kalin kapakli hem cok seviyor kendi kitabini babasi okuyor gecenlerde oblomov okuyordu cocuga 😂😂🤦‍♀️ hareketli kitaplari cok seviyor dun e bebekten ceee aldik :) delikli gozlerini koyuyorshn fln bayildi :)
Aldığın şey bu mu?

Eklentiler

• 88D82A16-2862-4832-A194-755E5082F075.jpeg
    88D82A16-2862-4832-A194-755E5082F075.jpeg
    61,6 KB · Görüntüleme: 19
Ban yüzünden Şimdi burda olmayan arkadaşlar.

Uzaktan okuyorsanız eğer ki Sizleri merak ediyorum ve özledim.

Hiç kimseyi reelde tanımıyorum, isminizi dahi bilmiyorum.
Buna rağmen birşeyleri paylaştık.
Hakkım varsa helal olsun
Sizlerde helal edin lütfen

Allah’a emanet olun
Dua ile 💕
helal olsun canım, sende helal et♥️ iyi kötü bircok sey paylastık, çok saçma sebeplerden bir sürü arkadasımız yıllardır paylastıgı hesabını kaybetti. neyse canım biz iyiyiz. sağlam neferlerden ben kaldım😄 tosbağayı öp bizim için🥰

Kızlar nasıl gidiyor gelişimler biz sanki bi duraksadık mi ne sadece herseye anne
acıktı anne
uyuycak anne
bunaldı anne
daraldı anne
ver anne
al anne
kocama gün doğdu seni istiyor al...🤣
Oldukça yorucu lohusalık meğer bu işin balayıymış 😁 babasına bile gitmiyor koşar adım emekliyor yürüme öncesi hazırlık yaptırıyor bize adeta evde heryer heryerde zaten düzen oturmuş değildi yeni taşındığım için iyice karıştı tehlike gördüğümün önünde bir barikat 😁 meme bağımlısı adeta geceleri uykuya emzikle suyuyla döndüreyim diyorum bazen çok kısa sürede uyandığında ama nafile ağzını asla açmıyor ısrar edince sinirlenip memmmmm diye bağırıyor 🙄 verince sakinliyor 😅 babası yoğun çalışıyor ailemize uzağız bu ara oldukça yorgunum enerjisine bakımına yetişmeye çalışıyorum bir başıma ama her geçen gün birşeyler öğrenmesi yok mu ah o tatlılıklar beni benden alıyor işte 😍 muhtemelen herkes aynı durumdadır hepimize başarılar diliyorum bu tatlı yorucu süreçte 🥰

takip eden dostlar yürüyen var mı aranızda ya da anlamlı kelime edinen
ya da başka extrem durumlar😊
Yürümüyoruz ama koşar adım emekliyoruz 😁 Ellerini bırakıp belli süre ayakta kalıyor yandaki koltuğa bırakıyor kendini bir adım atıp. Ellerini bırakıp alkış yapıyor sandalyelere tutunup ayakta kalmaya etraflarında dolanmaya bayılıyor. Oyuncak kutusunun içine girip çıkıyor,üzerine basıp koltuğa çıkıyor 🤯 yürüteç almıştı babaannesi içinden çıkıyor üzerine çıkıyor 🥴 İlk çıktığı gün babası çıkardı sandım sen mi çıkardın dedim mutfaktaydım ara ara kontrol ediyorum babası odada en son yürüteçteydi ses falan duymadım bi baktım oyuncak kutusunun başında yürüteçtn epey ilerde yürütecin oturma yeri havada falan eşim ben çıkarmadım dedikçe kandırdığını düşündüm o da nasıl çıkar diyor falan beni ölçtüğünü düşünüyorum dalga geçiyorsun biliyorum diyorum tamam koyalım bakalım tekrar dedik koyduk ve bizim kız içinden yere uzanıp bacaklarını çekip süzüldü gitti 😵 yemeklerini bizimle yediriyorum daha istekli olur yer diye güzelde yiyor bazen ama her yemekte aynı şey sıkılınca avazı çıktığı kadar çığlık atıyor bağırma annecim babacım dedikçe daha çok bağırıyor 😑 böyle bebek görmedim valla bi değişik çıktı benimki

Back