- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
Gündüz ne zaman isterse o zaman uyuyor hatta 3-4 saatte bir uykusu geliyor iki kez uyuyor. Ara sıra uykusu geldiği halde direniyor o ayrı. Ama gece çok sık uyanıyor Ben de uykuya çok düşkündüm Ama 6 da kalkmasına razıyım, gece yine sık uyanıp 3 te kalkıp 1-2 saat uyumadığı da oluyor o saha zoray cinnet☺ ben sabah insani olamadım çocukluğumdan beri saat 12 de yatar 8de kalkarım 6 5 ne ya uyuduğum uykuyu da uykudan sayamıyorum öyle olunca hani bi bilgi vardır ya amma gercek ama şehir efsanesi neyekaç kişilik deneye gozleme dayaniyor bilmem
saat 22 ile 02 arası uyku... bla bla ne kendim ne bebelerim yok yani bizim bünye 11den aşağısıni kabul etmiyor
demem o ki herkes kendine göre hareket etsin
bak seninki ne zaman yatırırsan yatir 6 ise uyuduğu yerde bırak
gündüz uykusunu iyi alsın diye sakın uğraşma
misal benim eşime kaldiysa vera (o da memlekette en fazla 3 4 )
gündüz ben varken hep uyusun mantığıyla kuzuyu sürekli uyutmak için ortam hazırlar hik dese sallar mık dese piş piş lar odayı karartır v.s. adam bu işin kompedani
takip ettim öyle olunca geceye uykuya isteksizlik sık uyanma kalitede bozulma oluyor
bu sebeple ben gündüz ne zaman isterse uyutup uyanmak istediği zaman da uykuyu özendirmiyorum oynuyoruz
Benim daha da sinirimi bozan şey alt kattakiler çocuğu çok gürültücü, bir kaç zamandır yoklardı gelmişler Şimdi gündüz uykularında yalan olacak Valla taşınmayı bile düşündüm bunların yüzünden. Sinir sistemim harap