Kabak corbasi(un kavuruyorum lezzetli oluyor) mercimek tarhana seviyor misirunlu patates corbasi yaptim gecen kirmizi biber corbasida denedim benimki sevmedi. cerkes tavugu yedi memlekette misirunlu falan aklima gelenler..

A bir de eksili kofteyi cok sevmisti yogurtcorbasi seviyorsa deneyebilirsin..tarifi ciseerenvesaire sayfasinda var ek gida hikayelerinde

Malum havalar çok ısındı biz izmirdeyiz evin sıcaklığı gece 28 derece oğlum uyuyamıyor sıcaktan. Siz nasıl yapıyorsunuz. Beşiği salona taşıyıp klimayı mı açsam diyorum.

Köfteyi nasıl yiyor.

Malum havalar çok ısındı biz izmirdeyiz evin sıcaklığı gece 28 derece oğlum uyuyamıyor sıcaktan. Siz nasıl yapıyorsunuz. Beşiği salona taşıyıp klimayı mı açsam diyorum.
Bizim sen dün oda sıcaklığı 28 dereceydi. Üstüne kısa kollu zıbın altına çok ince bir pijama giydirdim üstünü örtmedim. İlerleyen saatlerde belden aşağısına müslin örttüm sadece.

Köfteyi nasıl yiyor.
Püre olmayacak şekilde rondodan geçiriyorum hepsini ama köftenin tanıda tek baktıracaksam elimle minik minik parçalyıp veriyorum. Köfte buharda piştiği için sert olmuyor. Geçen balık verdim mesela elimle minik mimik verdim yedi.

Balığı nasıl pişirdin fırın mı?

Balığı nasıl pişirdin fırın mı?
Ya aslında o biraz değişik oldu Şöyle ki yedirmeyeceğim şekilde yedirmiş oldum O gün oğluma balık yedirecek olsam buharda pişirirdim ama onun yemeği farklıydı. Eşim de kendimize Mısır ununa bulayıp yağda Çupra kızarttı. Aile sofrası olsun o kendi yemeğini yesin dedim baktım bizim yediğimizden yemek istiyor. Tuz atmamıştı ver bi deneyelim dedim, çok çok sevdi. Bir iki derken baya yedi Mısır unlu tarafından değil iç tarafından yedirdim. Şu an vicdanımı rahatlatıyorum sanırım Yağda kızartıp yedirmek sağlıklı değil elbet ama bi kerelik böyle oldu artık. Çok uzun yazdım

Bir seycik olmaz.afiyet olsun

Köye gittiğimizde kayınbabamlar balığı denizden tuttu geldi yağda kızarttık. ben de ondan yedirdim cok sevdi.

Kizlar kilolar ne alemde yaaa ben diyetisyene gidecegim sanirim..aslinda kendisi kuzenim de olur .60lardan 80leri gormenin uzuntusu icindeyim :) ama anca anca ameliyat yerim kendine geldi..sporuda evimde yapacagim diyetle insallah 60lari 55leri gorurum

Kendi kedime bir şeyler yapmaya çalışıyorum 70 hatta 71 i görmüştüm, 59 la hamile kaldım, 2,5 kilo vermişim Ayda 2-3 kilo süper olurdu

Ben yakinda ayiracagim. Dedigin gibi yatakta donemiyorum bile. Neredeyse nefes alsam uyanacak. Bazen oksuruk geliyor, icime icime oksuruyorum. odasi cok yakin bize zaten, sorun olacagini sanmiyorum.

Klimada yatiyoruz birkac gundur. Saat basi uyanmalar bitti. Sicaktan uyuyamiyormus. Kisa kollu body ustune sort tulum pijamasini giydiriyorum. Uzerini ortturmedigi icin ince bir uyku tulumu var onu giydiriyorum klimada, kollari acikta kaliyor. Cok sicaklar baslamadan once sadece sort tulum pijamasini giydiriyordum. Sicaklar baslayinca body ile yatirdim sadece, uzerini hic ortturmuyor. Klimaya gecince de body, kisa kollu sort tulum pijama ustune uyku tulumu.

Belki oto koltugu sonrasi öne oturan vardir dedim belki benide yureklendirir dedim
Hala arka koltuktayim. Ama gecen hafta esim olmadan ciktim. Arkada yalniz kaldi kisa sure arkadasimi alana kadar. Soylemedigim sarki kalmadi oyalamak icin. Zor oldu acikcasi. Benim konsantrasyonumu da bozdu. Donuste de mizmizlandi agladi. Kisa mesefede bile tek zor oldu.

Evet bir sure daha arka koltuk devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…