- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
Şimdi?Göremedim ama ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi?Göremedim ama ya![]()
Maşallah subhanallah yaŞimdi?![]()
Aynı gün doğduğu için olabilirMaşallah subhanallah ya
Gerçekten benim tosbağama benziyor
Aynı gün doğdular diye mi acaba ha ha
İkiside tosbik
Biz bigün aynı pozu yakalayalım valla ya
Bir de o altta giydirdiğinle rahat edebiliyor mu? Dar gibi geldi bana
Biz giyemiyoruz ya
İnce altlar oluyor biraz bol olanlar ondan giyiyor
Yoksa terliyor daralıp ağlıyor
Anlaştık canımAynı gün doğduğu için olabilirOlur aynı pozu yakalayalım bir ara
Altındaki çok ince, efil efil bir şey. Oturunca dar gibi görünmüş ama göründüğü gibi bacağa yapışmıyor aslındaSadece akşamları giydiriyorum gündüz şort
![]()
Yok almadık canım diş için mi hanii kehribar taşı falan?Anlaştık canım
Ha iyiymiş o zaman
Bişey soracağım ya bileklik filan aldınız mı hiç?
Ben almayı düşünüyorum ama bi fırsat bulup alamadık şu durumlar yüzünden
Hayır canım koluna takılan bileklikYok almadık canım diş için mi hanii kehribar taşı falan?
Bazıları kehribardan bileklik yapıyor ya ondan dedimHayır canım koluna takılan bileklik
Oo beyefendi bencede takamaz onu şimdiBazıları kehribardan bileklik yapıyor ya ondan dedimBizimki çok uğraşır bileklik alsam, çeker falan bileğini acıtır. Sürekli baş parmağıyla işaret parmağının tırnak kenarını soyuyor, beni çimdikliyor
Parmaklarıyla çok uğraşıyor yani
Bileklik alsam tutmaz onu bilekte
![]()
Belki oto koltugu sonrasi öne oturan vardir dedim belki benide yureklendirir dedimÖn koltuk neydi sahi![]()
Kısa yolculukta belki o ihtimal gerçekleşir canımBelki oto koltugu sonrasi öne oturan vardir dedim belki benide yureklendirir dedim![]()
ben az tuzlu yemeye alışık bi ailede büyüdümYemekleri tuzsuz mu yapıyorsun ya da salçayı falan tuzsuz mu alıyorsun ? Ben de yediğimizden tattırmak istiyorum ama tuzsuz yapsam bile genelde salçalı yapıyorum, salça tuzlu.
Bizim de en çok sevdiğimiz şehriye ve yoğurt. Yoğurt çorbasına tavuk da katıyorum. Bir de tavuk suyu yoksa hiç yemezKızlar benimki baya yemek seçer oldu. Yeni bir yemek denemeye korkuyorum. Yemeyecekse yemiyor. Sonra tekrar vermeyi denesem de yemiyor. En sevdiği yemek şehrine çorba ve yoğurt çorbası. Var mı öğle ye da akşam yemeği önerisi olan![]()
9 Eylül bebeleri bunlarBizim de en çok sevdiğimiz şehriye ve yoğurt. Yoğurt çorbasına tavuk da katıyorum. Bir de tavuk suyu yoksa hiç yemez![]()
Bizimki bulguru çok seviyor dün sehriyeli ince bulgurlu kiymali havuclu çorba yaptim severek yemişti.Bezelyeli patates, sebzeli mercimek, kıymalı semizotu, Şehriyeyi dönüşümlü yapıyorum evde çok çorba pismez bizde o yüzden farklı tariflerim yok maalesefKızlar benimki baya yemek seçer oldu. Yeni bir yemek denemeye korkuyorum. Yemeyecekse yemiyor. Sonra tekrar vermeyi denesem de yemiyor. En sevdiği yemek şehrine çorba ve yoğurt çorbası. Var mı öğle ye da akşam yemeği önerisi olan![]()
Bizimki bir gün çok güzel yediğini başka biri gün pişirdiğimde yemiyor. Sadece şehriye ve yoğurt çorbasında istikrarlıBizimki bulguru çok seviyor dün sehriyeli ince bulgurlu kiymali havuclu çorba yaptim severek yemişti.Bezelyeli patates, sebzeli mercimek, kıymalı semizotu, Şehriyeyi dönüşümlü yapıyorum evde çok çorba pismez bizde o yüzden farklı tariflerim yok maalesef![]()
Bizimki bir gün çok güzel yediğini başka biri gün pişirdiğimde yemiyor. Sadece şehriye ve yoğurt çorbasında istikrarlıMesela geçen patates, kapya biber, sarımsak, soğan ve önceden hazırlayıp buzluğa attığım iki minik köfteyi buharda pişirdim. Önceden ıslattığım ince bulguru içine kattım bir güzel yedi. Yanına da yoğurt
Başka bir gün aynısını hevesle yaptım yüzüne bakmadı.
Dene şu an yediriyorumTarifin güzelmiş bir ara deneyim bende.
Biz kullanıyoruz 2,5 aylıktan beri bileziğimizde var babaannesinin hevesiAnlaştık canım
Ha iyiymiş o zaman
Bişey soracağım ya bileklik filan aldınız mı hiç?
Ben almayı düşünüyorum ama bi fırsat bulup alamadık şu durumlar yüzünden