• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aminnn cok sagol cok dusuncelisin ❣ kimseler sevdikleriyle sınanmasin insallah..masallah baya yol kat etmissiniz.bizim 2sincikti ama bugun kuzenini disliyordu 😂 hala kasinti huysuzluk devam..is icinde allah yardimcin olsun cok zor.var mi bakacak yakinin?
Amin.. Annem bakacak. Eşim de Eylül’e kadar ara ara idare edecek. Şükür ki büyüdüler daha erken bırakmak durumunda kalanları düşününce içim acıyor.

Eskiler her şeyi veriyormuş. Ona bakarsan emziğe alışsın diye emziği bala batırıp, şekere batırıp vermeler😀Yani yaptıkları her şey doğru diye bir şey değil. Ha biz de belki abartıyoruzdur çoğu zaman ama hamileyken tuzun Benim böbreklerdeki etkisini görünce miniklere zararını düşünemiyorum bile. Bende protein kaçağı vardı hamileyken ve nefrolog bence bebek doğunca da turzsuza alıştır, sebzelerin kendi tuzu var zaten dedi ama onu beceremem. İlerde tuzlu veririm. Aile sofrasındaki yemekler tuzlu çünkü🙂
Aynen canim bende annemin akcigerleri tuz yuzunden 1gecede su topladiinda anlamistim ne illet bir sey oldugunu doktorda bize o zaman ayni aeyi demisti tamamen tuzsuz cunku sebzelerim tuzu var demisti..varsin damak tatlari da eksik olsun kendileri gibi zannediyorlar minicik bebekleri 😑😑

Biz bir hafta oldu üstte zıbın altta pijama ile yatiyoruz 12 den sonra kollarına dokunuyorum üşümuş gibi oluyo cok ince uzun kollu tişörtü var onu giydiriyorum sabah 4 gibi battaniye de örtuyorum serin oluyo
Şimdi baktım kolları ve göğsü soğuktu inşallah üşütmez😕

Kızlar havalar sıcak, gece nasıl yatırıyorsunuz ya bu yaz ayı benim kafamı karıştırdı 😕 Eşimin aklına uyup kısa kol t-shirt giydirip yatırdım. Altına ince uzun pijama. Normalde uzun kol tek zıbın alta da ince pijamayla yatırırdım üstüne de müslin ama zaten üstünü açıyor. Şimdi üşür mü diye düşünüyorum gece gece😐
Bizimkisi hic sevmiyor sicagi gunduz hep kisa kollu ya da askili zibinla.gecede tek kisa kollu alt pijama.ustune cok ince muslin.Ankara sogugunda her gece banyo yapiyorduk hic derece flnda kullanmadim 😃 bir kez uyku tulumu giydirdim cocuk sabaha kadr uyumadi onuda bir kenara attim incecik tulumlardan aldim.cartersten hem pamuklu hem incecik..simdilik cibildak cibildak geziyoruz 😃

Kızlar havalar sıcak, gece nasıl yatırıyorsunuz ya bu yaz ayı benim kafamı karıştırdı 😕 Eşimin aklına uyup kısa kol t-shirt giydirip yatırdım. Altına ince uzun pijama. Normalde uzun kol tek zıbın alta da ince pijamayla yatırırdım üstüne de müslin ama zaten üstünü açıyor. Şimdi üşür mü diye düşünüyorum gece gece😐
Canım bizimki zıbından başka bişey giyemiyor hemen terliyor

Yani bildiğin kamyoncu gibi geziyoruz 🤣

Maşallah kuzuya aman hasta olmasınlar☺.yorgunluktan bitiyorum ben canım 😧uyuduğunda yemeklerini yapıyorum evi toplamaya çalışıyorum uyanınca onun peşindeyim tutunup kalkıyor.Düşmelerimiz başladı bide bu aralar bana aşırı düşkün gözünün önünden kaybolunca ağlıyo üst dişlerini kaşıyor onlar mı çıkacak ki bugün çok kötüydü pertim çıktı resmen.Rahatlasın diye dışarı çıktık banyo yaptık nafile yarın da böyle olmaz umarım😚
Annelik hiç kolay değil valla
Hayırlısıyla çıkar canım
Değişik ortam istiyorlar cidden

Bizimkisi hic sevmiyor sicagi gunduz hep kisa kollu ya da askili zibinla.gecede tek kisa kollu alt pijama.ustune cok ince muslin.Ankara sogugunda her gece banyo yapiyorduk hic derece flnda kullanmadim 😃 bir kez uyku tulumu giydirdim cocuk sabaha kadr uyumadi onuda bir kenara attim incecik tulumlardan aldim.cartersten hem pamuklu hem incecik..simdilik cibildak cibildak geziyoruz 😃
Ya biz de Ankaradayız, bizimki de sıcağı hiç sevmiyor. Banyoda suyun derecesini baya düşürdük artık öyle ağlamıyor. Dün kusa kollu yatırdım rahat uyudu şükür ama gece emzirirken baktım kolları, göğsü, boynu soğuktu. Ben mi pimpirikleniyorum ki😕

Yatarken kısa kollu da değil o zaman atlet gibi zıbın dimi?😀 Kamyoncu deyince aklıma öyle geldi😂 üstüne bir şey örtüyor musun peki?
Profilimi senin için değiştirdim 🤣
Evet canım kolsuz zıbın
Üstüne ince pike bazen ince yorganı var onu örtüyorum ama yine açıyor o tosbağam 🙆

Profilimi senin için değiştirdim 🤣
Evet canım kolsuz zıbın
Üstüne ince pike bazen ince yorganı var onu örtüyorum ama yine açıyor o tosbağam 🙆
Yaaaaa ben bunu yerim binnn kere maşallah 🧿 🧿😍 Benim tosbikime benziyor kollar yanaklar😍😍
Gece böyle yatırıyorsa ben abartıyorum o zaman ya. Benimki kısa kollu zıbınla yattı diye göğsünü, boynunu falan yokladım uyandıracaktım çocuğu😂 Ama soğuktu kollar, göğsü falan😕 Sen hangi şehirdeydin, Ankaradan daha sıcak bir yer mi diye merak ettim😀

Yaaaaa ben bunu yerim binnn kere maşallah 🧿 🧿😍 Benim tosbikime benziyor kollar yanaklar😍😍
Gece böyle yatırıyorsa ben abartıyorum o zaman ya. Benimki kısa kollu zıbınla yattı diye göğsünü, boynunu falan yokladım uyandıracaktım çocuğu😂 Ama soğuktu kollar, göğsü falan😕 Sen hangi şehirdeydin, Ankaradan daha sıcak bir yer mi diye merak ettim😀
Sağol canım 😍🌸🌸
Kayseri canım bizde çok bi fark yok 🙆
Sıcak artık ya rahat bırak oğlanı 😚🤣

Bizim de kollar soğuk ama ben üstüm açık yatıyorum onun da kısa kollu zıbın ve pijamayla uyuması normal
Valla az önce 1 saati doldurmadan uyandı baya terlemiş. Artık aldım ya burdan gazı😂 atlet zıbını giydirdim altına da şort öyle uyuttum bakalım inşallah uyur😂

Kizlar arka koltukta mi yolculuk ediyorsunuz hala ? :)

Ya biz de Ankaradayız, bizimki de sıcağı hiç sevmiyor. Banyoda suyun derecesini baya düşürdük artık öyle ağlamıyor. Dün kusa kollu yatırdım rahat uyudu şükür ama gece emzirirken baktım kolları, göğsü, boynu soğuktu. Ben mi pimpirikleniyorum ki😕
Baktin hasta olmuyor hic takilma :)

Back