ben bir kez ağzından aldım bir gün de banyo filesine takildi o gün bugün takamiyorum
iki ayrı bileklikte bunlar yasanınca ben de pes ettim
2 haftanın sonunda ins. ist. a dönüyorum evi taniyacak mı sevecek mi v.s. tepkilerini merak ediyorum

dışarda old. süre zarfında birkaç kavanoz maması denedim
vera asla meyve püresi yemedi ben de artık almam
tek beğendiği bebelac ın sütlacı oldu
diğersutlaclari da mirin kırın ederek yedi
denizi havuzu sevmedi maalesef
denizden kurtulmak için tepe tırmandı her defasinda
ama havuz müziklerine bayıldı
göbecik atmamak için zor duruyordu
araba yolculuklari uzun ve yorucu old. için tepemde geçti
çocuklar arabada uyumuyor muydu
benimkiler uyumuyor 2 de 2 anladim
ağız yaralarimiza çözüm aramaya devam mikostatin in pek yaradığı soylenemez herşeyi ağzına alma durumu bi nebze hafifledi ama normale inmedi
yine anormal bi şekilde saldıray abilige devam

Tatile mi gittiniz? Nasıl geçiyor? Ben cesaret edemiyorum

Tatile mi gittiniz? Nasıl geçiyor? Ben cesaret edemiyorum
gittik valla
önce ailemizin yanina ardindan antalyaya baya baya boştu bazı oteller kapalıydı
denizde deniz yıldızı balık v.s. vardı
40 sezlongdan ancak 5 i doluydu çok sakindi önlemleri otelin hat safhadaydi ve çok güzeldi ya normalde görüp nefret ettiğim hiç bişey yoktu

İptal ettik biz. Sen böyle söyleyince etmese miydik dedim bak şimdi

Ahh bizimkiside oyle 6saatlik yolda uyanikti dag havasi iyi gelir dedik ormanin icine getirdik ters tepti hic uyumadi neyseki denizi cok cok sevdi gun icinde hep denizdeydik sakin yerlerse girdik.yarin donuyoruz arrtik ama cok eglenceli gecti memlekette tatilimizi yapmis olduk burada cilek denedik dag cilegi :) ilk kez tavuk balik denedik sorun yasmaadik sukur.bolbol isilik olduk denize girdik gecti anladimki benim kiz neme ve sicaga hic gelemiyor.gunde 2kes yikiyoruz evde daha sonra.cubbaa denize

Kizlar otokoltugu ne aldiniz britaxla besafe baktim.. hep yollardayiz malum ama kraftin genisligi koltuklarin deri olusu falan cok hosuma gidiyor (ama malzemesi hicbir ise yaramazmis) almisken uzun olsun 18kga kadr olmasn diyorum bir de maxicosileri begenmistim daha bakacagimmm ama onerilerinizi alirim :)

Ağız yarasına karadut iyi geliyomus bir arkadaşımın 1 buçuk aylık bebeğinde geçirdi bu aylarda verilebiliyorsa dene istersen.Ne güzel tatile gitmisiniz ben annenlere gitmeye bile korkuyorum uykusu yemesi bozulur diye .

aynen onu deniyorum canım demende iyi oldu
ben diycektim dün yoldan aldım ve dün başladım bugün bile farketti keşke kuzum bu kadar çekmeden farketseydim

P Pink85 canım tabi herkesin kendi karari ve bakışı çıkarken ve ailelerde kalırken baya bi tedirgindim tatilde gayet gergin başladım ama bu kadar temiz ve dikkatli karsilanacagimi bilmiyordum
normalde de onlarca kişinin kaldığı otellerde self servis yemekte milyonlarca mikrop bakteri ve virüs le insanlar yemeklerin etrafını dolanmsini uygun bulmuyorum böylesi her zaman olsa fena olmaz yani...

ailelerle kalirken de dışarda çok bulunmadık market avm v.s. den sonra duş aldik alamiyorsak yanimizda dezenfektanla sildik
uyku düzeni az biraz sapıttı ama genel cizgisindeydi
ankarada gece iyiydi ama antalya biraz tozuttu
tabi klima deniz havuz gibi yeniliklerin payı büyük

Oteltatili düşünmüyoruz balıkesirde kayinvalidemler in yazılıgi var denize de yakın ama gidersem de ben yine tatil yapamayacam sanırım bari evimde oturayim diyorum ayrıca yolda lavobo kullanacaz, arabada bizimki de huysuzlanir,8 saatlik yol vs birçok şey geliyo insanın aklina

Kızlar nasıl gidiyor gelişimler biz sanki bi duraksadık mi ne sadece herseye anne
acıktı anne
uyuycak anne
bunaldı anne
daraldı anne
ver anne
al anne
kocama gün doğdu seni istiyor al...
Biizmkide me meeeee em meeee versiyonlu.gece yarisi me meeeee diye kalkiyior emzir emzirrrr sabaha karsi em meeee diye kolumu tutuyo hala yenidogan zannediyor kendini duzen sapittti bizimde memlekette deniz gunes kuzenleriyle oynama derkrn 2 gce hic uyumadik..ama gelisimi icin akranlariyla olmak muthis faydali oldu.yeni heceler eklendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…