Maşallah subhanallah ya
Gerçekten benim tosbağama benziyor
Aynı gün doğdular diye mi acaba ha ha
İkiside tosbik
Biz bigün aynı pozu yakalayalım valla ya

Bir de o altta giydirdiğinle rahat edebiliyor mu? Dar gibi geldi bana
Biz giyemiyoruz ya
İnce altlar oluyor biraz bol olanlar ondan giyiyor
Yoksa terliyor daralıp ağlıyor

Aynı gün doğduğu için olabilir Olur aynı pozu yakalayalım bir ara

Altındaki çok ince, efil efil bir şey. Oturunca dar gibi görünmüş ama göründüğü gibi bacağa yapışmıyor aslında Sadece akşamları giydiriyorum gündüz şort

Anlaştık canım

Ha iyiymiş o zaman
Bişey soracağım ya bileklik filan aldınız mı hiç?
Ben almayı düşünüyorum ama bi fırsat bulup alamadık şu durumlar yüzünden

Hayır canım koluna takılan bileklik
Bazıları kehribardan bileklik yapıyor ya ondan dedim Bizimki çok uğraşır bileklik alsam, çeker falan bileğini acıtır. Sürekli baş parmağıyla işaret parmağının tırnak kenarını soyuyor, beni çimdikliyor Parmaklarıyla çok uğraşıyor yani Bileklik alsam tutmaz onu bilekte

Oo beyefendi bencede takamaz onu şimdi

Yemekleri tuzsuz mu yapıyorsun ya da salçayı falan tuzsuz mu alıyorsun ? Ben de yediğimizden tattırmak istiyorum ama tuzsuz yapsam bile genelde salçalı yapıyorum, salça tuzlu.
ben az tuzlu yemeye alışık bi ailede büyüdüm
o yüzden normalden az kullanırım tuzu
salça çok kullanmiyorum hele yaz ayı yemekleri son derce az
marka "ipek" cam kavanoz
bazen "tat" cam kavanoz
nadiren de "burcu" cam kavanoz
kullanıyorum

zeytin de geldi aklima
marmara birlik silindir kutuda "gold"
az tuzlu bilginiz olsun
bu sebeple de buzdolabında saklanmali

Kızlar benimki baya yemek seçer oldu. Yeni bir yemek denemeye korkuyorum. Yemeyecekse yemiyor. Sonra tekrar vermeyi denesem de yemiyor. En sevdiği yemek şehrine çorba ve yoğurt çorbası. Var mı öğle ye da akşam yemeği önerisi olan

Bizim de en çok sevdiğimiz şehriye ve yoğurt. Yoğurt çorbasına tavuk da katıyorum. Bir de tavuk suyu yoksa hiç yemez

Bizimki bulguru çok seviyor dün sehriyeli ince bulgurlu kiymali havuclu çorba yaptim severek yemişti.Bezelyeli patates, sebzeli mercimek, kıymalı semizotu, Şehriyeyi dönüşümlü yapıyorum evde çok çorba pismez bizde o yüzden farklı tariflerim yok maalesef

Bizimki bir gün çok güzel yediğini başka biri gün pişirdiğimde yemiyor. Sadece şehriye ve yoğurt çorbasında istikrarlı Mesela geçen patates, kapya biber, sarımsak, soğan ve önceden hazırlayıp buzluğa attığım iki minik köfteyi buharda pişirdim. Önceden ıslattığım ince bulguru içine kattım bir güzel yedi. Yanına da yoğurt Başka bir gün aynısını hevesle yaptım yüzüne bakmadı.

Tarifin güzelmiş bir ara deneyim bende.

Anlaştık canım

Ha iyiymiş o zaman
Bişey soracağım ya bileklik filan aldınız mı hiç?
Ben almayı düşünüyorum ama bi fırsat bulup alamadık şu durumlar yüzünden
Biz kullanıyoruz 2,5 aylıktan beri bileziğimizde var babaannesinin hevesi bebeğe bilezik takmam ben ama çok ısrar edince bugün denedim oldu artık herşeyin farkında olduğu için bileziği kabullenemedi çıkarmaya çalışıyor ama bilekliğin sapını sadece yalar arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…