• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aaaaadddeeee diye çığlıklar, elimi ısırıp bağırmamı bekliyor ben yapmazsam o yapıyor 😁 Ek gıda fena gitmiyor.. devam sütü, anne sütü bir şekilde büyüdü:) Kumanda ve kavanoz kapağı delisi 😁

Günaydın ❤️

Benim tosbağam ilk kez ishal oldu 🙄

Diş çıkarmada ishal olmayan çocuk karpuzdan oldu 🤦🏻‍♀️

Selam:) 2019 Eylül annesiyim. Bebeğimle aynı gün doğumlu sanırım konu sahibinin minik kızı T tuboz vardı:) Hamilelik döneminde takip ediyordum fakat yazmak kısmet olmadı demek ki:) Üyelik şifresini unutunca da geri almaya üşendim 😁 Umarım herkes iyidir, şaka gibi 9 buçuk ay geçmiş 😱
Aleyküm selam canım hoşgeldin 😍

şu sıra hiçbirşeye fırsatım yok evden uzaktayız
vera ile ek gida ve dış karmaşası ile günler geçiyor
hala hayır tam olarak kavranamadi
terlik hala favori
her yedigimizden ağzına veriyorum..
ek gıda sürecimiz evden uzakta baltalandi
hipp akdeniz sebzeleri ağır kokuyo bir yemek kaşığı zor yedi...
hero baby sütlaç begendi evde olsak kendim yapiyordum
son günlerde peynir begendi yiyor...
digil dıgıl diyor 🤣😁
atta yi biliyor
tay tay duruyoruz azar azar olur olmaz her deliğe girip çıkamazsa yaygara🤣😁

Maşallah minik kuşuna 💕☺️

Hoş bulduk:) 20 Eylül evet erkek. Ankara. Valla adam napsın 7 aylıkken emekliyor gibi yapıp bıraktı döne döne ileri geri her işini hallediyor.
Hosgeldin.Ne kadar da bir gülce 😃 geri geri ya da toto uzerinde nerelere gidiyor şasiriyoruz 😀 biz de Ankara🥰

*bizimkide baba memleketinde sinopta ilk denizle tanisti cok sevdik..dede nene favoriimiz bu ara nenn neerr diye agliyo..hala uykuya direniyoruz uykudan olsede once bir aglama seansi sonrasinda uyku😂 ek gida da aynen devam 2disimiz cikti cok tatli duruyor 🤩

Selam:) 2019 Eylül annesiyim. Bebeğimle aynı gün doğumlu sanırım konu sahibinin minik kızı T tuboz vardı:) Hamilelik döneminde takip ediyordum fakat yazmak kısmet olmadı demek ki:) Üyelik şifresini unutunca da geri almaya üşendim 😁 Umarım herkes iyidir, şaka gibi 9 buçuk ay geçmiş 😱
Hoşgeldin bir gün büyüğüz sizden ☺💕

Geçmiş olsun kıyamam ya :KK43: Karpuzu bizimki de çok seviyor alerjisi olabilir canım
Sağol canım 🌺
Süzme yoğurt yedirmiştim o biraz soğuk geldi sanırım karpuz da yiyince ishal yaptı.

Yoksa alerjiden değil canım
Daha önce verdiğimde bi sorun olmamıştı
Ama öncesinde çok korktum üşütüp hasta oldu diye

Sağol canım 🌺
Süzme yoğurt yedirmiştim o biraz soğuk geldi sanırım karpuz da yiyince ishal yaptı.

Yoksa alerjiden değil canım
Daha önce verdiğimde bi sorun olmamıştı
Ama öncesinde çok korktum üşütüp hasta oldu diye
Soğuk şeyler tehlikeli ben 1 saat önce çıkarıyorum yoğurt vereceksem iyilesir inşallah kuzucuk bir an evvel 🐣

Soğuk şeyler tehlikeli ben 1 saat önce çıkarıyorum yoğurt vereceksem iyilesir inşallah kuzucuk bir an evvel 🐣
Sağol teyzesi ☺️
Yok iyi şükür hali keyfi yerinde
Ablayla oyun oynuyorlar
Sen nasılsın minik adamın nasıl 😊🐥

Hosgeldin.Ne kadar da bir gülce 😃 geri geri ya da toto uzerinde nerelere gidiyor şasiriyoruz 😀 biz de Ankara🥰

*bizimkide baba memleketinde sinopta ilk denizle tanisti cok sevdik..dede nene favoriimiz bu ara nenn neerr diye agliyo..hala uykuya direniyoruz uykudan olsede once bir aglama seansi sonrasinda uyku😂 ek gida da aynen devam 2disimiz cikti cok tatli duruyor 🤩

Alıntı yapamıyorum resmen 👹 Hoş bulduk:) Annen için bol şifa dilerim Allah korktuğuna uğratmasın hamileyken çok zorluk yaşadığını hatırlıyorum. Minik adamın iştahı da Gülce gibi maşallah erken hazır etmezsem kızılca kıyamet 😂 6.diş yolda bizim ağlama krizleri, ataklar.. En fenası da bu hafta iş başı yapmam gerek 😐

şu sıra hiçbirşeye fırsatım yok evden uzaktayız
vera ile ek gida ve dış karmaşası ile günler geçiyor
hala hayır tam olarak kavranamadi
terlik hala favori
her yedigimizden ağzına veriyorum..
ek gıda sürecimiz evden uzakta baltalandi
hipp akdeniz sebzeleri ağır kokuyo bir yemek kaşığı zor yedi...
hero baby sütlaç begendi evde olsak kendim yapiyordum
son günlerde peynir begendi yiyor...
digil dıgıl diyor 🤣😁
atta yi biliyor
tay tay duruyoruz azar azar olur olmaz her deliğe girip çıkamazsa yaygara🤣😁
Yemekleri tuzsuz mu yapıyorsun ya da salçayı falan tuzsuz mu alıyorsun ? Ben de yediğimizden tattırmak istiyorum ama tuzsuz yapsam bile genelde salçalı yapıyorum, salça tuzlu.

Hoş geldin🥰

Alıntı yapamıyorum resmen 👹 Hoş bulduk:) Annen için bol şifa dilerim Allah korktuğuna uğratmasın hamileyken çok zorluk yaşadığını hatırlıyorum. Minik adamın iştahı da Gülce gibi maşallah erken hazır etmezsem kızılca kıyamet 😂 6.diş yolda bizim ağlama krizleri, ataklar.. En fenası da bu hafta iş başı yapmam gerek 😐
Aminnn cok sagol cok dusuncelisin ❣ kimseler sevdikleriyle sınanmasin insallah..masallah baya yol kat etmissiniz.bizim 2sincikti ama bugun kuzenini disliyordu 😂 hala kasinti huysuzluk devam..is icinde allah yardimcin olsun cok zor.var mi bakacak yakinin?

Yemekleri tuzsuz mu yapıyorsun ya da salçayı falan tuzsuz mu alıyorsun ? Ben de yediğimizden tattırmak istiyorum ama tuzsuz yapsam bile genelde salçalı yapıyorum, salça tuzlu.
Kv ile bugun onun cebellesmesini yasadik memlekete geldik surekli bana sen artk tuzlu ver yasina gelcek biz veriyorduk falan diyo😂 yani arada tamamda surekli tuzlu vermekte ne bileyim 🙄 salcayida biberden kendim yapacagim simdi gulceye ayri ama ev salcasi beceremem mi diye duusunuyorm oylr olsa koyardik bence 😂

Kv ile bugun onun cebellesmesini yasadik memlekete geldik surekli bana sen artk tuzlu ver yasina gelcek biz veriyorduk falan diyo😂 yani arada tamamda surekli tuzlu vermekte ne bileyim 🙄 salcayida biberden kendim yapacagim simdi gulceye ayri ama ev salcasi beceremem mi diye duusunuyorm oylr olsa koyardik bence 😂
Eskiler her şeyi veriyormuş. Ona bakarsan emziğe alışsın diye emziği bala batırıp, şekere batırıp vermeler😀Yani yaptıkları her şey doğru diye bir şey değil. Ha biz de belki abartıyoruzdur çoğu zaman ama hamileyken tuzun Benim böbreklerdeki etkisini görünce miniklere zararını düşünemiyorum bile. Bende protein kaçağı vardı hamileyken ve nefrolog bence bebek doğunca da turzsuza alıştır, sebzelerin kendi tuzu var zaten dedi ama onu beceremem. İlerde tuzlu veririm. Aile sofrasındaki yemekler tuzlu çünkü🙂

Kızlar havalar sıcak, gece nasıl yatırıyorsunuz ya bu yaz ayı benim kafamı karıştırdı 😕 Eşimin aklına uyup kısa kol t-shirt giydirip yatırdım. Altına ince uzun pijama. Normalde uzun kol tek zıbın alta da ince pijamayla yatırırdım üstüne de müslin ama zaten üstünü açıyor. Şimdi üşür mü diye düşünüyorum gece gece😐

Sağol teyzesi ☺
Yok iyi şükür hali keyfi yerinde
Ablayla oyun oynuyorlar
Sen nasılsın minik adamın nasıl 😊🐥
Maşallah kuzuya aman hasta olmasınlar☺.yorgunluktan bitiyorum ben canım 😧uyuduğunda yemeklerini yapıyorum evi toplamaya çalışıyorum uyanınca onun peşindeyim tutunup kalkıyor.Düşmelerimiz başladı bide bu aralar bana aşırı düşkün gözünün önünden kaybolunca ağlıyo üst dişlerini kaşıyor onlar mı çıkacak ki bugün çok kötüydü pertim çıktı resmen.Rahatlasın diye dışarı çıktık banyo yaptık nafile yarın da böyle olmaz umarım😚

Kızlar havalar sıcak, gece nasıl yatırıyorsunuz ya bu yaz ayı benim kafamı karıştırdı 😕 Eşimin aklına uyup kısa kol t-shirt giydirip yatırdım. Altına ince uzun pijama. Normalde uzun kol tek zıbın alta da ince pijamayla yatırırdım üstüne de müslin ama zaten üstünü açıyor. Şimdi üşür mü diye düşünüyorum gece gece😐
Biz bir hafta oldu üstte zıbın altta pijama ile yatiyoruz 12 den sonra kollarına dokunuyorum üşümuş gibi oluyo cok ince uzun kollu tişörtü var onu giydiriyorum sabah 4 gibi battaniye de örtuyorum serin oluyo

Back