• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam kızlarr
Ben de kışın çok mu giydirdim bu çocuğu da vücut ısısını dengesiz yaptım diye üzülüyordum ama hepimizin bebişler bi terleme atağı geçiriyorlar demek
Gece hakikaten zor oluyor
Tek zıbına ve müslin battaniyeye geçtik biz de üç dört gündür
Terli kalıp hasta etmeden bu geçiş sürecini atlatırız inşallah 🤗
Ben hic cok giydirmedim, kisa kollu ya da kolsuz body ustune tek kat giydi kisin hep ama anladim ki benimki sicaga hic gelemiyor. Ne yemek yiyor ne uyuyabiliyor sicakta.

Ben hic cok giydirmedim, kisa kollu ya da kolsuz body ustune tek kat giydi kisin hep ama anladim ki benimki sicaga hic gelemiyor. Ne yemek yiyor ne uyuyabiliyor sicakta.
Aynı. Dün yemek yedirmeye calıstım ağlamaktan yemedi. Vantilatörü açtım kendine geldi yedi yemeğini. İlk defa sıcakların gelmesini istemiyorum bu yaz bize çok zor geçecek.

-EarthLing- -EarthLing- kısa kolluyken kolları soğuk mu? Sırtı sıcak diye kolunu umursamadım da
Gunduz mu? Hayir, imkansiz soguk olmasi. Bir hamamda yasiyoruz. 😅 iki gecedir de klimada yatiyor. Body ve ince alt pijama ile yatiyor uzerine pike ortuyorum. Kollari hafif soguk oluyor.

-EarthLing- -EarthLing- kısa kolluyken kolları soğuk mu? Sırtı sıcak diye kolunu umursamadım da
Canim evin ici iyiyse sadece beziyle bile yatabilir yazin dedi doktor gunduz hep asliliylayiz gece alt giydiriyorum..tek kisa kolluyls yatiyor.ankara cok sicak isilik olmasin usutmez merak etme.aliskin degilse sen daha iyi bilirsin tabiii yinede 😊

Canim evin ici iyiyse sadece beziyle bile yatabilir yazin dedi doktor gunduz hep asliliylayiz gece alt giydiriyorum..tek kisa kolluyls yatiyor.ankara cok sicak isilik olmasin usutmez merak etme.aliskin degilse sen daha iyi bilirsin tabiii yinede 😊
Ben bu kadar terlerken kıyamam. Biz de yaklaşık 3 gündür kısa zıbın ve altlayız

Kıyamam kuzuya klimayı açtık uyudu demişsin ya demek çok etkiledi yavruyu
Rabbim kolaylıklar versin yaz içim canım

Kıyamam kuzuya klimayı açtık uyudu demişsin ya demek çok etkiledi yavruyu
Rabbim kolaylıklar versin yaz içim canım
Amin canim, neyse ki havalar duzeliyor yakinda. Dun klimasiz yattik ama bir kere ustunu degistirdim sirilsiklamdi.

Park yatağı aşsğı alınca beşik özelliği gidiyor değil mi? Belim de gitti😩
Besik ozelligi ne? Sallanmasi mi? Bizimki sallanmayanlardan, o yuzden bilmiyorum ama gercekten cok zor asagidan alip kaldirmak. Altina kalin bir kat battaniye koydum ama pek ise yaramadi. Egiil kalk sakat olucam artik.

Besik ozelligi ne? Sallanmasi mi? Bizimki sallanmayanlardan, o yuzden bilmiyorum ama gercekten cok zor asagidan alip kaldirmak. Altina kalin bir kat battaniye koydum ama pek ise yaramadi. Egiil kalk sakat olucam artik.
Bazen sallıyordum uyumayınca. O aparat kalkınca kucağımda sallıyorum

Bizim dr karpuz meyve suyu yerine gecmez diye not dusmus. Soguk kavun gaz yapabilirmis 😁 yani benim anladigim tadimlik verilebilir ama meyve ogunu yerine gecmez. Zaten cok sekerli.
Ben her gun meyve vermiyorum. 3 ogun verdigim gunler kahvalti, yogurt ve sebze puresi oluyor. Bazen kahvaltiya meyve ekliyorum ama zaten kahvalti yemiyor benimki. 🤪 Her seye nasil sira geliyor sizde? Her gun 4 ogun verecek zamanimiz olmuyor bizim. Karpuzu sadece tadimlik vermek istiyorum. Tam bir ogun veremem zaten. Bugun babasi yerken cok istedi, hevesi kalmasin diye versem mi diye dusundum. 😊

Ben her gun meyve vermiyorum. 3 ogun verdigim gunler kahvalti, yogurt ve sebze puresi oluyor. Bazen kahvaltiya meyve ekliyorum ama zaten kahvalti yemiyor benimki. 🤪 Her seye nasil sira geliyor sizde? Her gun 4 ogun verecek zamanimiz olmuyor bizim. Karpuzu sadece tadimlik vermek istiyorum. Tam bir ogun veremem zaten. Bugun babasi yerken cok istedi, hevesi kalmasin diye versem mi diye dusundum. 😊
geçen yıl o kadar erken başladım ki yemeye bu yıl hiç alasim yok
ama ben yesem verirdim kesin
kiraz denedim
iyi gelmedi
erik kompostusu da iyi gelmedi
biz bazen 1 meyve öğünü bir de aksam yemekten yedirme şeklinde gidiyoruz
bebege özel yemek yapmiuorum
makarna denedik
bir öğün muz yediyorum
ne yersek hepsinden veriyorum
pestil, güllaç bile yedi😊

geçen yıl o kadar erken başladım ki yemeye bu yıl hiç alasim yok
ama ben yesem verirdim kesin
kiraz denedim
iyi gelmedi
erik kompostusu da iyi gelmedi
biz bazen 1 meyve öğünü bir de aksam yemekten yedirme şeklinde gidiyoruz
bebege özel yemek yapmiuorum
makarna denedik
bir öğün muz yediyorum
ne yersek hepsinden veriyorum
pestil, güllaç bile yedi😊
Ya ben de deneyebilecegi seyleri denetmek istiyorum. Mesela ben erik yerken cok istiyor. Elimden almaya calisiyor. Ben de agzina tutuyorum biraz. Dislemeye calisiyor, somuruyor, galiba disine de iyi geldigi icin seviyor.
Makarnayi yiyebildi mi? Nasil verdin? Onune birakip yemesini mi bekledin?

Ya ben de deneyebilecegi seyleri denetmek istiyorum. Mesela ben erik yerken cok istiyor. Elimden almaya calisiyor. Ben de agzina tutuyorum biraz. Dislemeye calisiyor, somuruyor, galiba disine de iyi geldigi icin seviyor.
Makarnayi yiyebildi mi? Nasil verdin? Onune birakip yemesini mi bekledin?
yok bırakmıyorum canm
onu kaldirabilecek bi tip deilim hiç girmeyim o toplara
makarnayı hatta sarımsaklı yoğurda banıp verdim baya sevdi
tarsus lahmacun vardı sen bilirsin adanali🤗
onun da ortasından verdim beğendi
ayva elma hoşafı yaptım sevmedi
gaziantepten organik bilmem...
pestile bayıldı nedir anlamadım pek vermek de istemiyorum çıldırıyor atlıyor
dün sekiz aylık olduk
kilo güzeldi geçen ay bu ay sanırım iştahsızlık onu etkiledi
pek iyi almamış bir de baş çevresi hep aklımda
takık
ben de nispeten küçük kafa yapısına sahibim ama yine de korkuyorum endokrin doktoruna mesajla ulaştım normal aralıkta olması yeterli dedi
zaten ne kilo ne baş kendi percentile n da deil
sen naptın ölçtün mü evde

kızlar malum Vera çok guduruk bir kız 🤣
bu durum yani kafaya aldığı darbeler beni ürkütüyor zeka gelişimine etki eder mi okudunuz mu hiç bu tip bi çalışma araştırma

yok bırakmıyorum canm
onu kaldirabilecek bi tip deilim hiç girmeyim o toplara
makarnayı hatta sarımsaklı yoğurda banıp verdim baya sevdi
tarsus lahmacun vardı sen bilirsin adanali🤗
onun da ortasından verdim beğendi
ayva elma hoşafı yaptım sevmedi
gaziantepten organik bilmem...
pestile bayıldı nedir anlamadım pek vermek de istemiyorum çıldırıyor atlıyor
dün sekiz aylık olduk
kilo güzeldi geçen ay bu ay sanırım iştahsızlık onu etkiledi
pek iyi almamış bir de baş çevresi hep aklımda
takık
ben de nispeten küçük kafa yapısına sahibim ama yine de korkuyorum endokrin doktoruna mesajla ulaştım normal aralıkta olması yeterli dedi
zaten ne kilo ne baş kendi percentile n da deil
sen naptın ölçtün mü evde
Benimkinin kilosu dusuk. Yani bakinca ortalama icinde ama 3 ayda 1 kilo bile almamis. Ek gidayi tam oturtamadik. Her zaman yemiyor. Emme konusunda problem yok neyse ki. Haziran basinda doktora gidecegiz. O zaman net ogrenirim boyunu kilosunu.

Verdim dedigin yiyeceklerden ne kadar verdin? Sadece tadina mi baktirdin?

Back