• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emzik almadı ki hiç😣 bu saat oldu yine memede sabaha kadar 4 kez daha kalkarız heralde 😕
Ya nacizane tavsiyem cok ustunde durma. Oyle boyle gececek bu gunler. Ben artik otomatige bagladim. Kalkip emzirip yatiriyorum. Bir uyaniyoruz daha 10 dk olmus, yine emzirip yatiriyorum. Gun icinde babasina paslayip dinlenmeye calisiyorum. Dis cikariyordur, ayrilik anksiyetesi yasiyordur vs. Kabullenince daha kolaylasiyor isler.

Ya nacizane tavsiyem cok ustunde durma. Oyle boyle gececek bu gunler. Ben artik otomatige bagladim. Kalkip emzirip yatiriyorum. Bir uyaniyoruz daha 10 dk olmus, yine emzirip yatiriyorum. Gun icinde babasina paslayip dinlenmeye calisiyorum. Dis cikariyordur, ayrilik anksiyetesi yasiyordur vs. Kabullenince daha kolaylasiyor isler.
kabullendim bende mecbur 😊 acıkıyor mu diye takıyorum bende mama da veriyorum aslında acaba gece bu kadar çok kalkması derin uykuya dalamaması acıktığında mı 🙄

Evde kısa kollu giydiren var mı? Eşim kısa kollu zıbınıyla gezdiriyor ben ana yüreği üstüne ince uzun kollu giydiriyorum 😀 Çocuğu yakıyorsun diyor, haklı olabilir ama kolları soğuk geliyor bana, Ankara’da da sıcaklar bastı.
Bir de kafası çok terliyor uyurken, emerken sizde de oluyor mu terleme?

Evde kısa kollu giydiren var mı? Eşim kısa kollu zıbınıyla gezdiriyor ben ana yüreği üstüne ince uzun kollu giydiriyorum 😀 Çocuğu yakıyorsun diyor, haklı olabilir ama kolları soğuk geliyor bana, Ankara’da da sıcaklar bastı.
Ben bugün kısa kollu zıbın giydirdim. Kollar soğuk ama isilik de var. Terleme zaten deli gibi. Sen de mi ankara😄

Ben bugün kısa kollu zıbın giydirdim. Kollar soğuk ama isilik de var. Terleme zaten deli gibi. Sen de mi ankara😄
Evet senin de Ankara’da olduğunu bilmiyordum 😀 Bu da benziyor 😀
Özellikle kafası terliyor, kısa kollu zıbını içine hep giydiriyordum ama eşim kısa kol zıbının da üstüne bir şey giydirmeden gezdiriyor evde. Analık böyle bir şeymiş kendim kısa kol gezerken oğlum kısa kollu üşür diyorum😂

Özellikle kafası terliyor, kısa kollu zıbını içine hep giydiriyordum ama eşim kısa kol zıbının da üstüne bir şey giydirmeden gezdiriyor evde. Analık böyle bir şeymiş kendim kısa kol gezerken oğlum kısa kollu üşür diyorum😂
Oğlum tek zibinla duruyor.
Terleme çok fazla emerken ve özellikle gece aşırı terliyor yattığı yer ve sırtı su içinde kalıyor

Bizim de kafa su içinde emerken. Yastığının üzerini sürekli başka örtüyle değiştiriyorum

Biz ince atletle dolasiyoruz 😀😂

ben düzenli vermiyorum ki🙈 düdüklüde et pişiridiğimde dibinde kalanlar yada bize kıymalı yemek yapacağım zaman onun yemeğine de katıyorum.. ama artık düzene geçmem lazım
Biz de bu hafta başladık hergün verilmesi gerekiyo diyodu arkadaşlar ama sıkılır mı ki bilemedim

Ah ah yese neler yediricem de...seninkinin istahi nasil duzeldi mi? Benimki her ogun beni maymun ediyor. Parca parca iki saatte yiyor yedigini. Kahvalti en fenasi, hic yemiyor.
Canım bizimki yemeyince şu şişesi , renkli tabaklar mutfaktaki meyveleri falan gösterip oyalıyorum öyle yiyor denedin mi hiç

Canım bizimki yemeyince şu şişesi , renkli tabaklar mutfaktaki meyveleri falan gösterip oyalıyorum öyle yiyor denedin mi hiç
Her yolu deniyorum canim. Yapmadigim sebeklik kalmiyor. Kahvaltiyi sevmiyor. Erken saatte yemek hosuna gitmiyor galiba.

Benim sehrim 41 derece su an. Kolsuz body ustune kisa kollu tshirtle kaldi tum gun. Altini giydirmedim. Yattigi yer su icinde kapi pencere acik oldugu halde. Emerken kafasi hep sirilsiklam. Su anda sicaktan uyuyamiyor. Senin yasadigin yer nasil bilmiyorum ama saniyorum su an tum Turkiye asiri sicak. Bence esini dinle. Bu sicakta uzun kolluyla piser cocuk. Asiri terlerse daha cok hasta olur.

Benim sehrim 41 derece su an. Kolsuz body ustune kisa kollu tshirtle kaldi tum gun. Altini giydirmedim. Yattigi yer su icinde kapi pencere acik oldugu halde. Emerken kafasi hep sirilsiklam. Su anda sicaktan uyuyamiyor. Senin yasadigin yer nasil bilmiyorum ama saniyorum su an tum Turkiye asiri sicak. Bence esini dinle. Bu sicakta uzun kolluyla piser cocuk. Asiri terlerse daha cok hasta olur.
Bizimki de sıcaktan uyuyamadı emzirme üstüne su verdim 30 cc icmistir çok susamış geceleri de su vermek gerekecek artık.Uzun kollu ile yatırdım üstüne ince bişey attım ama kafası ter içinde kalmıştı

Back