Bence de fazla pahali. Bir de gercekten deger mi emin degilim...
Daha uygun fiyatlı olsa değer. Çok süper ötesi anneler onların aynısını kendileri de yapıyor, ben beceremem, zaman ve malzeme yaratamam elimden geldiğince, evde olanlarla bi şeyler yapıyorum.
Şu an sadece mete mi öyle bilmiyorum ama oyundan çok dişlemeyi seviyor, kitap okuyorum gösteriyorum heyecanlanıyo bi dişliyo bence en zor dönemdeyiz, hem sürekli ilgi oyun bekliyorlar hem de henüz bizi anlayamadıkları için tam bir iletişim kuramıyoruz

ben de düşündüm kaldım alsam mi almasam mi
bizimki de öyle sıkıldım alin beni seklinde sürekli bi kendini atma halinde
her dakika yeni bişey bulup ona kosuyoruz
kaza olmazsa sıkıntı yok
Allah korusun meleklerimizi

yarın okurum dediklerini şimdi uyuyacsm inşallah teşekkür ederim saat 4 buçuk

Makarna, eriste tarzi seyler vermeye baslayan var mi? Kendi kendilerine yiyebilirler mi onlerine koysak acaba. Bir suru aldim makarnalutfenden, ama henuz cesaret edemedim.
Ben de instagramda makarna yiyen bebek görünce heveslendim ama vermedim henüz muzu parmak parmak yapıp verenleri de gördüm.Bizimkinin şimdilik en taneli yediği şey sehriye çorbası ☺Diğer şeyleri çatalla ezerek veriyorum.

Bu sayfalardan nefret etmeye basladim zaten. Tarif sayfalarini bile takibi birakasim var. Insan ister istemez bir kiyaslamaya giriyor benim cocugum niye yemiyor diye. O sayfalara gore nereeydse 8 aylik bebek catal bicakla biftek yiyecek.

4.2sinde emziriyprum
Hmm ne desem bilemedim ki canım. Diyorum ya hepsinin huyu suyu farklı. Bir de biz başından beri uyku düzenini şaşırtmadık. Hep aynı seviyor uykuyu demekki. Kimi çocuk sevmez. Kardeşim 3 yaşına kadar gece uykusu uyumamış. Hala da gece 3 4 de yatar 7de kalkar ise gider. Öyle bir çocuk işte..

Isilik icin ne kullanmak gerek? Bugun daha fena olmus yavrum. E Elwing6
Canım elwing ne yapıyor bilmiyorum ama sen çok sıcak bir bolgedesin. En etkili şey yavru kuşu sabah akşam duş aldırmak. Kimyasal bir şey önermem ben şahsen. Krem jel formları iyileştirme özelliğinin yani sıra gözenekleri daha çok tıkayıp fena noktaya getirebilir. İsilik sıcaktan, terden oluyor. 3 5 gün günde 2 kere yıkamayı denesen?

Evet biz de ona karar verdik bugun. Simdi dus aldirdik. Aksam da yatmadan yapacagiz. Sicak birden fena vurdu. Cis de yapmiyor dogru durust iki gundur. Elimizde sulukla geziyoruz.

Isilik icin ne kullanmak gerek? Bugun daha fena olmus yavrum. E Elwing6
Bizde biioderma atoderm baume var biraz atopik dermatit oldugundn ondn surdum..hava alsin ilik dus aldir istersen.. ciplak gezdir bir de camasirlari sivi deterjanla yikamani oneririm granulle4r cikmiyormus tam.siveno incia gibi dogal icerikli bilmiyorum ne kullaniyosnda bizi granul sabun perisan etti :)

Ne kadar yiyo ben öğlen corbasina 1 çay kaşığı kadar kıyma koyuyorum
ben düzenli vermiyorum ki düdüklüde et pişiridiğimde dibinde kalanlar yada bize kıymalı yemek yapacağım zaman onun yemeğine de katıyorum.. ama artık düzene geçmem lazım

Benimki de oyle. Eline ne versem agzina goturuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…