Makarna, eriste tarzi seyler vermeye baslayan var mi? Kendi kendilerine yiyebilirler mi onlerine koysak acaba. Bir suru aldim makarnalutfenden, ama henuz cesaret edemedim.

Yuruteclerle ilgili uzamnlar pek olumlu konusmuyorlar. Yurutecten duserek yaralanmalar cok oluyormus, oyle okumustum

Makarna, eriste tarzi seyler vermeye baslayan var mi? Kendi kendilerine yiyebilirler mi onlerine koysak acaba. Bir suru aldim makarnalutfenden, ama henuz cesaret edemedim.
Bizimki bugün zor yemek yedi. Minnacık tane istemiyor delircem ya. Sabah kustu afedersin.. Akşam enginar pisirdim onu da zar zor yedi ogurdu hep. Öğlen armut ve yeni dünya püresi yaptım. Yarısını zar zor yedi. Anlamadım bu çocuk ne zaman katı, puturlu yiyecek bilmiyorum. Biz tost yerken bön bön bakıyor yüzümüze. Ağzına kuru ekmek verdim. Löp löp ekmeği yiyor. Ama purede minicik tane olsun hemen oguruyor makarna yapsam da blend etmem gerekexek

Dolapta deney amaçlı yeşil elma 4 ay boyunca bozulmadı. Bazı şeyleri deniyorum. Bozulmayan ve 4 ay sebzelikte tuttuğum yeşil elma buzusmedi bile. Pazardaki ürünlerin de güvenilir olduğunu düşünmüyorum.
Elmalar buzhanede bekletilir. Biz dolabo da buzhane gibi oldugundan birismamistir. Disarida beklettin mi hoc.

Evet hala kaynatıyorum aslında Nestle sudan kullanıyorum . Değerleri falan iyi ama vermeye cesaret edemiyorum bir türlü
Bizim dr bebek sularina filan pazarlama, bosuna para vermeyin dedi. Ben normal ikendimize aldigimiz 5 litrelik icme suyundan veriyorum, kaynatmadan.

Akilli cocuk ya aslinda her sey yeni onlar icin, benimki de kumanda sever. Telefonumu alip dislemeyi de cok seviyor. Oyuncaklardan henuz pek anlamiyorlar haklisin.

Bence de fazla pahali. Bir de gercekten deger mi emin degilim...

Akilli cocuk ya aslinda her sey yeni onlar icin, benimki de kumanda sever. Telefonumu alip dislemeyi de cok seviyor. Oyuncaklardan henuz pek anlamiyorlar haklisin.
Telefon onun için '' cici''. Zamane çocukları, teknoloji çağı maalesef genetik aktarimlar yoluyla ne işe yaradıkları i biliyorlar herhalde. Programlanmış gibiler. İstediğin kadar sakin. Telefon görünce cici diyor

Cici hayir bir de telefonda bir sey acip izletmisligim filan da yok ama elinden alinca agliyor. Benim elimde cok gordu belki de o yuzden...

Cici hayir bir de telefonda bir sey acip izletmisligim filan da yok ama elinden alinca agliyor. Benim elimde cok gordu belki de o yuzden...
Evet evet kesinlikle maalesef artık maalesef demem yanlış aslında da farkındalıkla tavan şu an. Ne işe yaradığını biliyor bizimki. Anneanne, babaanne görüntülü konuşma yaptığımız için. Ekran kapalı olunca cici cici diye vuruyor eliyle. Aç der gibi

Alisacak annesi. Ben de en basta daha puturlu veriyordum. Puturlu verin, blender kullanmayin yoksa alismaz diyen sayfalari okudukca. Cocuk zor alisti ek gidaya, belki o yuzden. Simdi blenedera gectik. Ben de korkuyorum, basa doner miyiz diye. Versem cigner ama sıkılıyor bir sure sonra fazla yemiyor oyle.

Oguza aldığım küçük Amasya elmaları hemen bozuluyor ama.
Ben yaz bitimi komşu köyden elma bahcesinden 3 kasa elma aldim (3-5 ay dayanır demişlerdi.)
2 kasa kırmızı 1 kasa yeşil elma
Hepsini önce buzdolabı,sonra havalar soğuyunca köyde kerpiç evin en soğuk odasına(buz gibidir)koyduk
Kırmızı olanlar 1 ay geçince yumuşayıp buruşmaya basladi.
Yeşil elmalar ekşi iken bir süre sonra sararıp tatlı ve daha sulu hale geldi ama hiç yumuşama olmadi 4 ay kadar dayandı yeşiller.
Cinsi de farkeder
Kırmızılara böcek gelmesin diye ilaç yapılıyor diye biliyorum
Ama aldığımız yeşiller ilaçsız kendi evlerinin önündeki ağaçtan idi.
Ben de şaşırdım ilaclinin erken yumuşamasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…