Ne heyecanlı günler kızlar kıymetini bilin :) ben 27 aralıkta öğrendim gebeligimi regl olmama 7 gün kala hemde, şimdi küçük kızım yatağında uyuyor❤ ne günlerdi Rabbim isteyen herkese nasip etsin☺
Ne heyecanlı günler kızlar kıymetini bilin :) ben 27 aralıkta öğrendim gebeligimi regl olmama 7 gün kala hemde, şimdi küçük kızım yatağında uyuyor❤ ne günlerdi Rabbim isteyen herkese nasip etsin☺
Merhaba kızlar konuyu açan olarak,
2 yılım dolmak üzere
bugun ilk kez cif cizgi 5dk icinde cikti fakat
Aksam ki testte cikmadi bakalim yarin verecegim testte neler çıkacak Rabbim hayırlısını nasib etsin... amin
2 yılım dolmak üzere
Aksam ki testte cikmadi bakalim yarin verecegim testte neler çıkacak Rabbim hayırlısını nasib etsin... amin
Ne kadar heyecanlı bi durum canım. Dualarım seninle ve tüm isteyen arkadaşlarımla. İnşallah çok bekletmeden gelir bebişlerimiz. İlk testte hemen çıkması bile bence büyük ihtimalle var olduğunu gösteriyo. Adete kaç gün var canım?
2 yılım dolmak üzere
Ayrıca akşam yapmış olduğun test ilk idrarla olmadığı için çıkmamıştır bence canım. Böyle ilk zamanlar beta hcg düşük olduğu için ilk idrarda çıkıyo ancak
2 yılım dolmak üzere
merhaba arkadaşlar
bende eğer gebe isem (ki içimde öyle bir ses var) eylülde doğacağı tahminindeyim
elbette belli olmaz hayırlısı olsun
ama eylül ayını çok severim benim için anlamlı bir ay hem doğum günüm içinde hemde eşimle aşkımızın başlayışı...
hayırlı haberlerle görüşmek üzere...
2 yılım dolmak üzere
merhaba arkadaşlar
bende eğer gebe isem (ki içimde öyle bir ses var) eylülde doğacağı tahminindeyim
elbette belli olmaz hayırlısı olsun
ama eylül ayını çok severim benim için anlamlı bir ay hem doğum günüm içinde hemde eşimle aşkımızın başlayışı...
hayırlı haberlerle görüşmek üzere...
2 yılım dolmak üzere