ayni durumdayiz
H honey bunch
ay kızlar yazın yazın içimi ferahlattiniz
hergün düşmeler oluyor ve acayip moral bozukluğu yapıyor bu bende
inanin ablasi neredeyse hiç dusmedi tabi erken emeklemesi geç yurumesi etkili oldu ama biraz da karakter
çok çabuk anlayıp geri dönüyordu
bu delican
cesaret timsali sıralıyor iniyor kalkiyor yerede oralarda sorun yok
ama
oto b.k a saldırıyor
Öykü de 6 aylıkken basladı emeklemeyeayni durumdayiz
H honey bunch
ay kızlar yazın yazın içimi ferahlattiniz
hergün düşmeler oluyor ve acayip moral bozukluğu yapıyor bu bende
inanin ablasi neredeyse hiç dusmedi tabi erken emeklemesi geç yurumesi etkili oldu ama biraz da karakter
çok çabuk anlayıp geri dönüyordu
bu delican
cesaret timsali sıralıyor iniyor kalkiyor yerede oralarda sorun yok
ama
oto b.k a saldırıyor
Ayakları kayiyor olabilir mi? Kaydırmaz çorap veya patik tarzı şeyler belki biraz engelleyebilir bizde çok düştük başta ama şuan daha iyi şükür.biximki banyoya takmış durumda,kapatamiyorum abla acamiyor,hemen oraya hızla gidiyor
Aaa bizlede paylas biz de alalim siparis aliyorsaa :)Herkes enginar deyince eksik hizsettim. Arkadaşım tarımla uğraşıyor. Organik ürün satıyoe ben de taa İzmir e sipariş verdim
H honey bunchAyakları kayiyor olabilir mi? Kaydırmaz çorap veya patik tarzı şeyler belki biraz engelleyebilir bizde çok düştük başta ama şuan daha iyi şükür.biximki banyoya takmış durumda,kapatamiyorum abla acamiyor,hemen oraya hızla gidiyor
Ona bi cözüm yok ki büyüdükce veya zarar gördükce anlıyorlarH honey bunch
o patiği de deneyim de benimki denge gibi değil ayaktan ziyade
burnunu her seye sokma meraki ile toslama gibi
inşaallah haberleşelim bu bağlamda faydalı gördüğünüz seyleri eşyaları v.s.
paylasirsaniz sevinirm
Ben de sevdigim insanlarla gorusuyorum canim ozelden de sagol karsilikliE Elwing6 ya ben @yesilus ve H honey bunch ı da merak ediyorum, İnstagramda eklenenler var dediler, bena da haber edin dedim ses çıkmadı. Ben çok seviyorum ya burayı, hepinizi. Ama bebekler küçükken olduğu kadar giremiyoruz işte, o zamanlar sürekli emzirirken hem daha fazla zamanımız vardı hem de desteğe ihtiyacımız vardı sanırım.
aynısı 3 kez olduOna bi cözüm yok ki büyüdükce veya zarar gördükce anlıyorlar
Mutfakta masa altına emekleyerek girip sandalyeye tutunarak cıkmak istiyor tabi bosluk tam boyu kadar kafasını vurup duruyor cıkmaya calısırken cıkamıyor bu sefer al beni diye aglıyor
Safmısın kızım diyorum ama yavas yavas yürüyerek ordan cıkamayacagınıda anladı mesela
Bi kere bi düştü eşim dibindeyken hemde yüzünün tüm sag tarafı kızardı bi saate yakın üc bes dk arayla buz tuttum sismesin diye eşime sövdüm falan ama yani adam dibinde bile olsa düşebiliyor yapacak bişey yok bari düşünce kafayı vurmamayı ögrensin veya kendini bi tarafa atmaya calıssın diye yumusak yerlerde müdahele etmiyorum kendisine
Kıyamam ya nasıl canı yanmıstıraynısı 3 kez oldu
ben de bol bol sovuyorm
çocuğu yürüme arabasından kendi tutuyor diye koymuş sürüyor
agzida tv ye ayrık
vera tabi sıkıldı
arabadan atti kendini güm
ondan önce
koltuğun kenarindan yere eğilmiş yine babasi tv izliyor
tepetaklak
güm
ay yok bunun 1. si 2.si hem bu çok daha yaramaz hem de arası çok unutmuşumKıyamam ya nasıl canı yanmıstır
İcimiz gidiyor biliyorum ama düşmeyide ögreniyorlar buda bi süreç öyle düşünüyorum
Tüm güvenlik önlemlerini aldın evde değil mi hoş senin ikinci cocuk daha iyi bilirsin benden :)
Tv yi astık duvara sabitledik ilk bunu yaptık tvye ekran koruyucu alıcaz bişi fırlatmalara baslamadı henüz ondan yavas davranıyoruz ama bu yramazlıkla kesin fırlatıray yok bunun 1. si 2.si hem bu çok daha yaramaz hem de arası çok unutmuşum
ne önlem aldinjz
Aa bir yasına kadar değilmiydi oKızlar bu sabah 1 parmak bogumum kadar yumurta beyazı verdim. Herhangi bir alerjik reaksiyon göstermedi. 3 gün vereceğim. Bir tepkime olmazsa yumurta beyazına merhaba diyeceğiz.
Normal çocuk doktoruna gittik. İlk gittiğimiz farklı bir doktordu. Bu kendi doktorumuz. Bağırsaklarda ki enfeksiyonunun nedenini birşeye bağlayamayız dedi. Bir şurup verdi. Şimdi onu almaya gitti eşim. 1 hafta kullanın geçmezse diyete giricez dedi. Mikrobik gibi görünüyor dedi. Ama şimdilik süt ürünleri vermeyin dedi. Çok teşekkür ederim. Daha da geçmezse Gastrolojiye gitmeli. Belki doktor oraya yönlendirir.Hangi doktorla gorustunuz? Ishal cok ciddi bir durum. Cocuk gastroya mi goturseniz acaba? Hic ihmale gelecek bir sey degil. Kendi cocuk doktorunuz ne diyor?
Çok sağolun. Kendiside net bir şey diyemedi. Mikrobik gibi görünüyor dedi. Bir şurup verdi. Şurubun tedaviye etkisene göre takip edelim dedi.Çok geçmiş olsun ya kıyamam miniğe, ama neden olurmuş bunu söylemiyor mu?
Size de geçmiş olsun. İnşallah bir daha tekrarlamaz. Acaba bağırsak yolumu iltihaplandı diye düşünüyorum ama doktorda net birşey söyleyemiyor henüz.Büyük ihtimalle öyledir.. Enfeksiyon vardır.. Eymen de hastaneye idrar yolu enfeksiyonu yattgi zaman lokosit degeri yüksekti.. Ama enfeksiyon değilmiş.. Eğitim arastrma hastanesi olunca cocugu maymuna cevirmislerdi antibiyotikler vsvs.. Lokosit artışı eymenin beslenme yetersizliginden olmuş sonra umraniye hastanesinde doktorlarla anlasildi durum.. O sira meme reddi yapinca ictgi cc miktarlarini düşürmüştük galiba o etkili oldu bu duruma.. Ama lokosit sanrm enfeksion için önemli bir bulgu.. Doktor 5 olmasi gereken değer sizde 25 demişti.. Bagirsak enfeksiyonunda durum nedir bilmiyorum.. Insallah düzelir.. Cok geçmiş olsun
Şimdilik süt ürünleri vermeyin dedi. Yumurtada dahil. Uzun zamandır vermiyorum ama bakalım... Baby Goat içiyor doğduğundan beri. Ama son 1,5 aydır böyleGıda alerji olabilir
Evet görüştüm. Kesin bir şey söyleyemedi. Mikrobik gibi duruyor dedi. Çocuğu öptürmeyin ve el hijyenine önem verin dedi. Şurup verdi. Şurup işe yararsa bir de süt ürünlerini sırayla deneyelim dedi. Şimdilik sebze püreleri vermeye devam dedi. Kızımda hiç dikkat etmiyor hijyenine o kadar anlatmama rağmen. Ellerini yalandan yıkıyor. 9 yaşında ama ne söylesem dinlemiyor. Sonra geliyor çocuğu öpüyor, elliyor. Çok teşekkür ederim.Geçmiş olsun en doğru bilgiyi doktor verir, doktorla görüştünüz mü ne diyor?
Yok değilmiş yapılan son araştırmalarda sarı ve beyazı birlikte verin. Alerjik reaksiyon olursa sarıya devam edin ona da çıkarsa kesin yedirmeyibdeniliyor. Ben de uzun zamandır korkumdan veremedim bir şey olursa diye. Neyse ki sorun yaşamadık. İnşallah da yaşamayız. Bunca saat çıkardı. Tabi 3 gün aynı ölçüde küçük parça vereceğim. Cok kuvvetli protein olarak. İhtiyaçları olacak şu dönem.Aa bir yasına kadar değilmiydi o
Çok geçmiş olsun. Umarım verilen tedaviye hemen cevap verir ve normale döner kuzucuk.Normal çocuk doktoruna gittik. İlk gittiğimiz farklı bir doktordu. Bu kendi doktorumuz. Bağırsaklarda ki enfeksiyonunun nedenini birşeye bağlayamayız dedi. Bir şurup verdi. Şimdi onu almaya gitti eşim. 1 hafta kullanın geçmezse diyete giricez dedi. Mikrobik gibi görünüyor dedi. Ama şimdilik süt ürünleri vermeyin dedi. Çok teşekkür ederim. Daha da geçmezse Gastrolojiye gitmeli. Belki doktor oraya yönlendirir.
Çok sağolun. Kendiside net bir şey diyemedi. Mikrobik gibi görünüyor dedi. Bir şurup verdi. Şurubun tedaviye etkisene göre takip edelim dedi.
Size de geçmiş olsun. İnşallah bir daha tekrarlamaz. Acaba bağırsak yolumu iltihaplandı diye düşünüyorum ama doktorda net birşey söyleyemiyor henüz.
Şimdilik süt ürünleri vermeyin dedi. Yumurtada dahil. Uzun zamandır vermiyorum ama bakalım... Baby Goat içiyor doğduğundan beri. Ama son 1,5 aydır böyle
Evet görüştüm. Kesin bir şey söyleyemedi. Mikrobik gibi duruyor dedi. Çocuğu öptürmeyin ve el hijyenine önem verin dedi. Şurup verdi. Şurup işe yararsa bir de süt ürünlerini sırayla deneyelim dedi. Şimdilik sebze püreleri vermeye devam dedi. Kızımda hiç dikkat etmiyor hijyenine o kadar anlatmama rağmen. Ellerini yalandan yıkıyor. 9 yaşında ama ne söylesem dinlemiyor. Sonra geliyor çocuğu öpüyor, elliyor. Çok teşekkür ederim.
ben patatesli peynirli yumurtalardan minnak minnak veriyordumYok değilmiş yapılan son araştırmalarda sarı ve beyazı birlikte verin. Alerjik reaksiyon olursa sarıya devam edin ona da çıkarsa kesin yedirmeyibdeniliyor. Ben de uzun zamandır korkumdan veremedim bir şey olursa diye. Neyse ki sorun yaşamadık. İnşallah da yaşamayız. Bunca saat çıkardı. Tabi 3 gün aynı ölçüde küçük parça vereceğim. Cok kuvvetli protein olarak. İhtiyaçları olacak şu dönem.
Senin su arastırmalarına hayranım :)Yok değilmiş yapılan son araştırmalarda sarı ve beyazı birlikte verin. Alerjik reaksiyon olursa sarıya devam edin ona da çıkarsa kesin yedirmeyibdeniliyor. Ben de uzun zamandır korkumdan veremedim bir şey olursa diye. Neyse ki sorun yaşamadık. İnşallah da yaşamayız. Bunca saat çıkardı. Tabi 3 gün aynı ölçüde küçük parça vereceğim. Cok kuvvetli protein olarak. İhtiyaçları olacak şu dönem.
Canim siz diyette degilmiydiniz sadece sut urunu muydu? Bizimki de beyazi sanki :) ama bu da benim hayal urunum olabilir tipki yumurta sarisinda sut urununde var var deyip foss ciktigi gibi denemek lazim ama henuz cesaret edemicemKızlar bu sabah 1 parmak bogumum kadar yumurta beyazı verdim. Herhangi bir alerjik reaksiyon göstermedi. 3 gün vereceğim. Bir tepkime olmazsa yumurta beyazına merhaba diyeceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?