- 8 Kasım 2018
- 5.735
- 13.829
- 248
Gecmis olsun. Ben de acilde calisan bir doktordan bu aralar ishalin cok yaygin oldugunu duydum. Bicok kisi ishal yuzunden geliyormus acile. Beni de uyardi dikkat et diye.Normal çocuk doktoruna gittik. İlk gittiğimiz farklı bir doktordu. Bu kendi doktorumuz. Bağırsaklarda ki enfeksiyonunun nedenini birşeye bağlayamayız dedi. Bir şurup verdi. Şimdi onu almaya gitti eşim. 1 hafta kullanın geçmezse diyete giricez dedi. Mikrobik gibi görünüyor dedi. Ama şimdilik süt ürünleri vermeyin dedi. Çok teşekkür ederim. Daha da geçmezse Gastrolojiye gitmeli. Belki doktor oraya yönlendirir.
Çok sağolun. Kendiside net bir şey diyemedi. Mikrobik gibi görünüyor dedi. Bir şurup verdi. Şurubun tedaviye etkisene göre takip edelim dedi.
Size de geçmiş olsun. İnşallah bir daha tekrarlamaz. Acaba bağırsak yolumu iltihaplandı diye düşünüyorum ama doktorda net birşey söyleyemiyor henüz.
Şimdilik süt ürünleri vermeyin dedi. Yumurtada dahil. Uzun zamandır vermiyorum ama bakalım... Baby Goat içiyor doğduğundan beri. Ama son 1,5 aydır böyle
Evet görüştüm. Kesin bir şey söyleyemedi. Mikrobik gibi duruyor dedi. Çocuğu öptürmeyin ve el hijyenine önem verin dedi. Şurup verdi. Şurup işe yararsa bir de süt ürünlerini sırayla deneyelim dedi. Şimdilik sebze püreleri vermeye devam dedi. Kızımda hiç dikkat etmiyor hijyenine o kadar anlatmama rağmen. Ellerini yalandan yıkıyor. 9 yaşında ama ne söylesem dinlemiyor. Sonra geliyor çocuğu öpüyor, elliyor. Çok teşekkür ederim.
Son düzenleme: