• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz de hareketliyiz çok. Koltuğun kalın minderlerinden barikat yapıyoruz ama. Aşıyor artık. Sürekli yerdeyiz oglusumla. Bütün günüm onunla geçiyor. Ev de iş güç hiç bir şey yapamaz oldum. Sinirden ağlıyorum artık. Ev kalk gidelim diyor. Akşamları da yorgunluktan yığılıp kalıyorum. Oyuncaklarla da pek oynadığı yok. Bozuk kumanda priz falan onlarla vakit geçirmeyi seviyor. Dayımız da öyleydi bebekken ona benzemiş. Kucakta da durmuyor ama yerde bile zapt etmeye çalışırken yoruluyorum. Ayaklandiklarinda da böyle yorulacak miyiz? Sen tecrubelisin...? Bizde 2 e kere kafamızı sandalyeye vurduk 😪
canim ayaga kalkip koltuk sehpa kenarlarından sıralamıyorsa henüz bunlar iyi gunlerin
bence fiziki gelisimin onden gitmesi kaza açısından büyük sıkıntı oluyor
su an asla farkında değil acı ağrı ya da
"hayır" demem onu asla engellemiyor
kendini atıyor resmen
şimdi bi de kalorifer yalama cıktı basıma

Kizlar goon külot bez denedim 3numara 7 12 kg 4bile olabilrmis cok rahat :)

Ay delirecem 😂 uyutmaya calisirken besikte ters donuyo sonra kafasini besige vuruyo tabii..kenarliklari koysam kedi gibi uzanip indiriyo hepsini cozuyo 😂🤦‍♀️ tam uyuturken oglen uykularinda altina 💩 yo sirf kaldirayim diyeee ama ayaktaysada uykudan oluyo agliyo yatiriyorum yine agliyooo 😁 normalde bu kdr uysal olan cocuk uyku saatleri geldginde uyuyacaksa canavara donusuyo..bu kadar uykuya dusman ama bir o kadarda uyudugunda uyuyan dengesiz bi cocuk olabilir ki😃

Arkadaşlar 6 aylık bebeğim 1,5 aydır ishal. Ha geçti derken yine başlıyor. İlk kaka tahlili temiz çıktı. Dün yaptırdık yine bolca lökosit çıkmış. Bu neden olur ki? Yediği mi dokundu yoksa üşüttü mü acaba? Bağırsak enfeksiyonu demiş doktor.

Arkadaşlar 6 aylık bebeğim 1,5 aydır ishal. Ha geçti derken yine başlıyor. İlk kaka tahlili temiz çıktı. Dün yaptırdık yine bolca lökosit çıkmış. Bu neden olur ki? Yediği mi dokundu yoksa üşüttü mü acaba? Bağırsak enfeksiyonu demiş doktor.
Hangi doktorla gorustunuz? Ishal cok ciddi bir durum. Cocuk gastroya mi goturseniz acaba? Hic ihmale gelecek bir sey degil. Kendi cocuk doktorunuz ne diyor?

Herkes enginar deyince eksik hizsettim. Arkadaşım tarımla uğraşıyor. Organik ürün satıyoe ben de taa İzmir e sipariş verdim

E Elwing6 ya ben @yesilus ve H honey bunch ı da merak ediyorum, İnstagramda eklenenler var dediler, bena da haber edin dedim ses çıkmadı. Ben çok seviyorum ya burayı, hepinizi. Ama bebekler küçükken olduğu kadar giremiyoruz işte, o zamanlar sürekli emzirirken hem daha fazla zamanımız vardı hem de desteğe ihtiyacımız vardı sanırım.
Selam canım :)
İnstagramdan kişisel olarak ekleşmeler hatta silinip engellenmeler bile oldu
Ben sana kendi hesabımı göndereyim istersen ekle beni 😊
Dedigin gibi full emzirirken daha cok vakit vardı veya dogumu beklerken bostaydık sıksık giriyorduk ancak emeklemeler yürümeler konusmalar taklitler vs vs basladıkca bebeklerimizle daha etkili vakit gecirir olduk telefonlar ele alınmaz oldu dogru düzgün:)
Sen nasılsın ögretmendin sanırım tatil iyi geldi mi :)

arkadaşlar çocuğu cok hareketli olanlar beni etiketlesin ne yapiyorsunuz
nasıl yapiyorsunuz
ben kafayı yeme noktasindayim babasina da guvenemiyorum
başka birine asla güvenemem ve artık sanırım iyi deilim
yürütec abla da kullanmadim
o sakin ve macera sevmeyen bir tipti ve sanırım daha mi akıllıydı diyecem şimdi buraya 🤣
bakarmış kızım 🤪
zapt edemiyom aslında severim böyle çocuk ama
kaza lari napcaz bilmiyorm
Dibinde dururken bile düşüyor vuruyor kafasını
Yapacak bişey yok birlikte yerlerde sürünüyoruz 😂
Ailem yürütec almıs onlara gittigimde terasta kullandırtıyorum ipini koparmıs gibi kosturuyor deliriyor cok seviyor eve getirsem icinden cıkaramam diye cesaret edemiyorum :)

Selam canım :)
İnstagramdan kişisel olarak ekleşmeler hatta silinip engellenmeler bile oldu
Ben sana kendi hesabımı göndereyim istersen ekle beni 😊
Dedigin gibi full emzirirken daha cok vakit vardı veya dogumu beklerken bostaydık sıksık giriyorduk ancak emeklemeler yürümeler konusmalar taklitler vs vs basladıkca bebeklerimizle daha etkili vakit gecirir olduk telefonlar ele alınmaz oldu dogru düzgün:)
Sen nasılsın ögretmendin sanırım tatil iyi geldi mi :)
aaa engelleme mi üzüldüm
watsp devam ediyo mu peki

Dibinde dururken bile düşüyor vuruyor kafasını
Yapacak bişey yok birlikte yerlerde sürünüyoruz 😂
Ailem yürütec almıs onlara gittigimde terasta kullandırtıyorum ipini koparmıs gibi kosturuyor deliriyor cok seviyor eve getirsem icinden cıkaramam diye cesaret edemiyorum :)
ay alıyım mi ne dersin valla vakit geçirecek bişey lazim
koca salon vera nin
mama sandalyesi
salıncak
yürüme arabasi
sallanan kuzusu
çadır
oyuncaklar
yürüteç eksik gibi🤪🤣

ay alıyım mi ne dersin valla vakit geçirecek bişey lazim
koca salon vera nin
mama sandalyesi
salıncak
yürüme arabasi
sallanan kuzusu
çadır
oyuncaklar
yürüteç eksik gibi🤪🤣
Salonda yerin varsa ve yürütec boyunca uzanıp devirecegi cok sey yoksa kesinlikle al derim
İlk iki gün korktu gibi 3.gün inmek istemedi artık onuda uyurken saklayarak cözüm buldul 😬
En azından tek basına vakit gecirebiliyor diger türlü ikimiz birden yerde sürünüyoruz

Geçmiş olsun en doğru bilgiyi doktor verir, doktorla görüştünüz mü ne diyor?

Salonda yerin varsa ve yürütec boyunca uzanıp devirecegi cok sey yoksa kesinlikle al derim
İlk iki gün korktu gibi 3.gün inmek istemedi artık onuda uyurken saklayarak cözüm buldul 😬
En azından tek basına vakit gecirebiliyor diger türlü ikimiz birden yerde sürünüyoruz
ya yerim yaa öyküye bak sen
valla çok harektli inşaallah kazasiz büyüturuz💆‍♀️

watsp 25 kişi iyiymiş
ama ben fazla zaman ayiramiyrm herkese selamlar

ya yerim yaa öyküye bak sen
valla çok harektli inşaallah kazasiz büyüturuz💆‍♀️

watsp 25 kişi iyiymiş
ama ben fazla zaman ayiramiyrm herkese selamlar
Kazalar cok sık oluyor babası ve ben dibindeylen bile diger tarafa dogru düşüp vurabiliyor kafasını
Eger oyun matı üstündeyse ve pofidik koltuk etrafında yürüyorsa bilerek cok dibine gitmiyorum düşerse vurup acıtabilecegi bi yeri yok düşmeyi kendisi ögrensin diye cunku belliki düşmeden büyümeyecek bari en az hasarla atlatmayı ögrensin
Salonda hafif yaprakları batan bi cicek vardı gitme dedim gitti bir gitti canı acıdı söylendi iki gitti aynısı ücte agladı acısından ama artık asla o cicegin yanına gitmiyor gidiyo dibine kadar bakıyor yanından yoluna devam ediyor 😂
Eskiler sobaya elini degdirirmiş ya biraz öyle yaptım gibi :)

İletirim cnm selamını tezin ne alemde buarada :)

arkadaşlar çocuğu cok hareketli olanlar beni etiketlesin ne yapiyorsunuz
nasıl yapiyorsunuz
ben kafayı yeme noktasindayim babasina da guvenemiyorum
başka birine asla güvenemem ve artık sanırım iyi deilim
yürütec abla da kullanmadim
o sakin ve macera sevmeyen bir tipti ve sanırım daha mi akıllıydı diyecem şimdi buraya 🤣
bakarmış kızım 🤪
zapt edemiyom aslında severim böyle çocuk ama
kaza lari napcaz bilmiyorm

Canım bizde cok hareketliyiz erken emekledi erken sıralandı,basta çok düştü ama şuan şükür kendini garantiye aliyor bayadir ayağı kalktı hemen tutmuyorum ,kendi kalkıp rahatlıkla iniyor düşmeden tabi arada kazalarımiz oluyor ablanın etkisiyle istemeden,oda küçük olunca. Bizim en büyük sorunumuz bana çok bağlı,babayla 5 dakika bile geçirmiyor sadece baba dışarı çıkarsa gidiyor😂,çok zorlanıyorum bende kanepelerde çıkmaya çalışıyor,bazen birseylere basıp çıkıyor ama inmesini bilmiyor,saniye bırakamıyorum bende

Canım bizde cok hareketliyiz erken emekledi erken sıralandı,basta çok düştü ama şuan şükür kendini garantiye aliyor bayadir ayağı kalktı hemen tutmuyorum ,kendi kalkıp rahatlıkla iniyor düşmeden tabi arada kazalarımiz oluyor ablanın etkisiyle istemeden,oda küçük olunca. Bizim en büyük sorunumuz bana çok bağlı,babayla 5 dakika bile geçirmiyor sadece baba dışarı çıkarsa gidiyor😂,çok zorlanıyorum bende kanepelerde çıkmaya çalışıyor,bazen birseylere basıp çıkıyor ama inmesini bilmiyor,saniye bırakamıyorum bende
ayni durumdayiz
H honey bunch
ay kızlar yazın yazın içimi ferahlattiniz
hergün düşmeler oluyor ve acayip moral bozukluğu yapıyor bu bende
inanin ablasi neredeyse hiç dusmedi tabi erken emeklemesi geç yurumesi etkili oldu ama biraz da karakter
çok çabuk anlayıp geri dönüyordu
bu delican
cesaret timsali sıralıyor iniyor kalkiyor yerede oralarda sorun yok
ama
oto b.k a saldırıyor 🤪

Back
X