canim ayaga kalkip koltuk sehpa kenarlarından sıralamıyorsa henüz bunlar iyi gunlerinBiz de hareketliyiz çok. Koltuğun kalın minderlerinden barikat yapıyoruz ama. Aşıyor artık. Sürekli yerdeyiz oglusumla. Bütün günüm onunla geçiyor. Ev de iş güç hiç bir şey yapamaz oldum. Sinirden ağlıyorum artık. Ev kalk gidelim diyor. Akşamları da yorgunluktan yığılıp kalıyorum. Oyuncaklarla da pek oynadığı yok. Bozuk kumanda priz falan onlarla vakit geçirmeyi seviyor. Dayımız da öyleydi bebekken ona benzemiş. Kucakta da durmuyor ama yerde bile zapt etmeye çalışırken yoruluyorum. Ayaklandiklarinda da böyle yorulacak miyiz? Sen tecrubelisin...? Bizde 2 e kere kafamızı sandalyeye vurduk
Kan tahlilini bilmiyorum da kızamık aşısı var diye biliyorumKabuk kendiliğinden çıktı. Acaba çok mu pişiriyorum da vitamin kalmıyor mu? 9.ayda kan tahlili var mı ek gıda nasıl gidiyor diye baksalar keşke
Gidecek misin hastaneye? Yoksa sağlık ocağına mı?Kan tahlilini bilmiyorum da kızamık aşısı var diye biliyorum
Hangi doktorla gorustunuz? Ishal cok ciddi bir durum. Cocuk gastroya mi goturseniz acaba? Hic ihmale gelecek bir sey degil. Kendi cocuk doktorunuz ne diyor?Arkadaşlar 6 aylık bebeğim 1,5 aydır ishal. Ha geçti derken yine başlıyor. İlk kaka tahlili temiz çıktı. Dün yaptırdık yine bolca lökosit çıkmış. Bu neden olur ki? Yediği mi dokundu yoksa üşüttü mü acaba? Bağırsak enfeksiyonu demiş doktor.
Selam canım :)E Elwing6 ya ben @yesilus ve H honey bunch ı da merak ediyorum, İnstagramda eklenenler var dediler, bena da haber edin dedim ses çıkmadı. Ben çok seviyorum ya burayı, hepinizi. Ama bebekler küçükken olduğu kadar giremiyoruz işte, o zamanlar sürekli emzirirken hem daha fazla zamanımız vardı hem de desteğe ihtiyacımız vardı sanırım.
Dibinde dururken bile düşüyor vuruyor kafasınıarkadaşlar çocuğu cok hareketli olanlar beni etiketlesin ne yapiyorsunuz
nasıl yapiyorsunuz
ben kafayı yeme noktasindayim babasina da guvenemiyorum
başka birine asla güvenemem ve artık sanırım iyi deilim
yürütec abla da kullanmadim
o sakin ve macera sevmeyen bir tipti ve sanırım daha mi akıllıydı diyecem şimdi buraya
bakarmış kızım
zapt edemiyom aslında severim böyle çocuk ama
kaza lari napcaz bilmiyorm
aaa engelleme mi üzüldümSelam canım :)
İnstagramdan kişisel olarak ekleşmeler hatta silinip engellenmeler bile oldu
Ben sana kendi hesabımı göndereyim istersen ekle beni
Dedigin gibi full emzirirken daha cok vakit vardı veya dogumu beklerken bostaydık sıksık giriyorduk ancak emeklemeler yürümeler konusmalar taklitler vs vs basladıkca bebeklerimizle daha etkili vakit gecirir olduk telefonlar ele alınmaz oldu dogru düzgün:)
Sen nasılsın ögretmendin sanırım tatil iyi geldi mi :)
ay alıyım mi ne dersin valla vakit geçirecek bişey lazimDibinde dururken bile düşüyor vuruyor kafasını
Yapacak bişey yok birlikte yerlerde sürünüyoruz
Ailem yürütec almıs onlara gittigimde terasta kullandırtıyorum ipini koparmıs gibi kosturuyor deliriyor cok seviyor eve getirsem icinden cıkaramam diye cesaret edemiyorum :)
Whatsapp devam ediyor sanırım 25kadın vardıraaa engelleme mi üzüldüm
watsp devam ediyo mu peki
Salonda yerin varsa ve yürütec boyunca uzanıp devirecegi cok sey yoksa kesinlikle al derimay alıyım mi ne dersin valla vakit geçirecek bişey lazim
koca salon vera nin
mama sandalyesi
salıncak
yürüme arabasi
sallanan kuzusu
çadır
oyuncaklar
yürüteç eksik gibi
Geçmiş olsun en doğru bilgiyi doktor verir, doktorla görüştünüz mü ne diyor?Arkadaşlar 6 aylık bebeğim 1,5 aydır ishal. Ha geçti derken yine başlıyor. İlk kaka tahlili temiz çıktı. Dün yaptırdık yine bolca lökosit çıkmış. Bu neden olur ki? Yediği mi dokundu yoksa üşüttü mü acaba? Bağırsak enfeksiyonu demiş doktor.
ya yerim yaa öyküye bak senSalonda yerin varsa ve yürütec boyunca uzanıp devirecegi cok sey yoksa kesinlikle al derim
İlk iki gün korktu gibi 3.gün inmek istemedi artık onuda uyurken saklayarak cözüm buldul
En azından tek basına vakit gecirebiliyor diger türlü ikimiz birden yerde sürünüyoruz
Kazalar cok sık oluyor babası ve ben dibindeylen bile diger tarafa dogru düşüp vurabiliyor kafasınıya yerim yaa öyküye bak sen
valla çok harektli inşaallah kazasiz büyüturuz
watsp 25 kişi iyiymiş
ama ben fazla zaman ayiramiyrm herkese selamlar
arkadaşlar çocuğu cok hareketli olanlar beni etiketlesin ne yapiyorsunuz
nasıl yapiyorsunuz
ben kafayı yeme noktasindayim babasina da guvenemiyorum
başka birine asla güvenemem ve artık sanırım iyi deilim
yürütec abla da kullanmadim
o sakin ve macera sevmeyen bir tipti ve sanırım daha mi akıllıydı diyecem şimdi buraya
bakarmış kızım
zapt edemiyom aslında severim böyle çocuk ama
kaza lari napcaz bilmiyorm
ayni durumdayizCanım bizde cok hareketliyiz erken emekledi erken sıralandı,basta çok düştü ama şuan şükür kendini garantiye aliyor bayadir ayağı kalktı hemen tutmuyorum ,kendi kalkıp rahatlıkla iniyor düşmeden tabi arada kazalarımiz oluyor ablanın etkisiyle istemeden,oda küçük olunca. Bizim en büyük sorunumuz bana çok bağlı,babayla 5 dakika bile geçirmiyor sadece baba dışarı çıkarsa gidiyor,çok zorlanıyorum bende kanepelerde çıkmaya çalışıyor,bazen birseylere basıp çıkıyor ama inmesini bilmiyor,saniye bırakamıyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?