İnşallah canım:) Yarın kan verecektim benim kız hasta oldu.
Cumartesiye kan veririm büyük ihtimal
2015'de Eylül annesiydim kızım erken doğup Ağustos'ta gelmişti. Bakalım doktor keseyi görene kadar inanamıcam sanırım. :)
Ay ne güzel bi olay :) hayırlısı olsun canım. İniallah ben de hamile kalırsam bizim de evlilik yıldönümümüze çok yakın tarihte doğum tarihi görünüyo bana da nasip olur inşallah ❤
Canım eşinin değerlerine her ihtimale karşı bakılsın. Sağlıksız sperm veya sağlıksız yumurta sağlıksız gebelik getirir. Yani ya kimyasal olur ya da düşük ihtimali yüksek olur. Hamile kalıyo olabilmek iyi bi şey ama her şey ne yazık ki bununla bitmiyo. Sperm ve yumurta sağlıklı mı bunlar çok daha önemli
Pko da yumurtalar kolay kolay gelişmiyo ve bu yüzden çatlayamıyo malesef canım. Ama bu sorun değil her pkolu çok zorlanmadan hamile kalıyo emin ol. Tabi lh düşerse iyi olur, doktorun kısa süreli bi tedavi uygular belki canım
Pko da yumurtalar kolay kolay gelişmiyo ve bu yüzden çatlayamıyo malesef canım. Ama bu sorun değil her pkolu çok zorlanmadan hamile kalıyo emin ol. Tabi lh düşerse iyi olur, doktorun kısa süreli bi tedavi uygular belki canım
O uygulamadı ben kendim ilaçlar içtim bitkiler kaynattım kendi kendime 15den 3e düşürdüm başka doktora gidiyorum bugün kontrolüm vardı 2yuöurtan gelişmiş dedi iğne vermedi kendi çatlar dedi ilişki tarihi verdi bakalım hayırlısı
O uygulamadı ben kendim ilaçlar içtim bitkiler kaynattım kendi kendime 15den 3e düşürdüm başka doktora gidiyorum bugün kontrolüm vardı 2yuöurtan gelişmiş dedi iğne vermedi kendi çatlar dedi ilişki tarihi verdi bakalım hayırlısı
morcivertkediEertugrulunhalimesi
kız ikizler ne güzel yazisiyonuz siz oyle keyfle okudum Chek
hayırlı olsun
Bn de basarabilirsem hamile olmayi doğum günümde dogurcam
Var gibi ama ben de kopkoyu kirmizi cikmayinca ya da kan da 50 üstü cikmayinca inana miycam
Canim sen var gibi düşünerek hareket et ama kimseye de deme hemen bi kan testi yaptir
hayırlı olsun
hayırlı olsun