• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hadi hayırlı olsun sağlıkla kucağına al insallah :)
testini at istersen değer tahmini yapalım :KK70:

Testim canım. Kaç gün geciktim bilmiyorum ama büyük ihtimal 2 gün düzenli olmuyorum çünkü. :)

48428261_2090689490996038_1939670143554551808_n.jpg

bu durumda sürpriz bebeğin kardeşin olması gerekmiyor mu sen daha kiloluymuşsun :KK70:

evet nasipse ilk bebeğim. cok seviyorum ikiz, olmasını isterim doğrusu :)
Canım ilk kardeşim doğmuş onu kundak yapiyorlarken annem tekrar doğum sancısı başlıyor o esnada da ben geliyorum dünyaya sürprizli bebek olmuşum :D

hee ilk o doğduğu icin. ay ne kadar ilginç ya. anneni düşünsene hamilesin doğuruyorsun aaa bi tane daha varmış :KK70:
Aslında annem anlamış 6 7 aylık hamileyken. Abimden tecrübeli olduğu için farketmis diyeyim annem diyor ki hani tekme atıyor ya bebekler aynı anda da bir sağ bir de sol tarafımdan tekme hissediyordum ama doktor ikiz filan demediği için onemsememis aslında o zamanlar ultrason cihazı her hastane de olmadığı için doktorda anlayamamış :)

Aslında annem anlamış 6 7 aylık hamileyken. Abimden tecrübeli olduğu için farketmis diyeyim annem diyor ki hani tekme atıyor ya bebekler aynı anda da bir sağ bir de sol tarafımdan tekme hissediyordum ama doktor ikiz filan demediği için onemsememis aslında o zamanlar ultrason cihazı her hastane de olmadığı için doktorda anlayamamış :)
ayy ne güzel sürpriz olmuş ya bak şimdi o sürpriz bebek 2 melek annesi:dondurma:
annen yerine ben duygulandım ya ne kadar değişik :)

Merhabalar kızlar.nasipse bende eylül annesiyim :anneadayı: bata 2 gün kala testim pzoitif geldi kan verdim 28 geldi.bugun bat günüm.bugun de kan vericem yarında doktoruma gidicem.Rabbim nasip ettiyse bebeğim varsa evlilik yıl dönümümüzde dogumu olacak :KK200::halay:

ayy ne güzel sürpriz olmuş ya bak şimdi o sürpriz bebek 2 melek annesi:dondurma:
annen yerine ben duygulandım ya ne kadar değişik :)
Aynen canım Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu sağlıklı sıhhatli kucaklayin evlatlarınızı❤ ben de miniğimi uyutayım, sağlıcakla güzel anneler ☺

Merhabalar kızlar.nasipse bende eylül annesiyim :anneadayı: bata 2 gün kala testim pzoitif geldi kan verdim 28 geldi.bugun bat günüm.bugun de kan vericem yarında doktoruma gidicem.Rabbim nasip ettiyse bebeğim varsa evlilik yıl dönümümüzde dogumu olacak :KK200::halay:
5 eylül mü gösteriyor 6 eylül mü? hayırlı olsunn sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun :)

Ay ne güzel bi olay :) hayırlısı olsun canım. İniallah ben de hamile kalırsam bizim de evlilik yıldönümümüze çok yakın tarihte doğum tarihi görünüyo bana da nasip olur inşallah ❤

Back