Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi hayırlı olsun umarım sağlıklıdır.Testim canım. Kaç gün geciktim bilmiyorum ama büyük ihtimal 2 gün düzenli olmuyorum çünkü. :)
Eki Görüntüle 2219398
hadi hayırlı olsun umarım sağlıklıdır.
değer tahminim: 50 :)
Canım ilk kardeşim doğmuş onu kundak yapiyorlarken annem tekrar doğum sancısı başlıyor o esnada da ben geliyorum dünyaya sürprizli bebek olmuşumbu durumda sürpriz bebeğin kardeşin olması gerekmiyor mu sen daha kiloluymuşsun
evet nasipse ilk bebeğim. cok seviyorum ikiz, olmasını isterim doğrusu :)
hee ilk o doğduğu icin. ay ne kadar ilginç ya. anneni düşünsene hamilesin doğuruyorsun aaa bi tane daha varmışCanım ilk kardeşim doğmuş onu kundak yapiyorlarken annem tekrar doğum sancısı başlıyor o esnada da ben geliyorum dünyaya sürprizli bebek olmuşum
Bayaa belli benimki bu kadar belli değildi ve 15 çıktığına göre senin bence de 40 50 civarı olabilir :) hayırlı olsun sağlıkla gelsin insallahhTestim canım. Kaç gün geciktim bilmiyorum ama büyük ihtimal 2 gün düzenli olmuyorum çünkü. :)
Eki Görüntüle 2219398
Aslında annem anlamış 6 7 aylık hamileyken. Abimden tecrübeli olduğu için farketmis diyeyim annem diyor ki hani tekme atıyor ya bebekler aynı anda da bir sağ bir de sol tarafımdan tekme hissediyordum ama doktor ikiz filan demediği için onemsememis aslında o zamanlar ultrason cihazı her hastane de olmadığı için doktorda anlayamamış :)hee ilk o doğduğu icin. ay ne kadar ilginç ya. anneni düşünsene hamilesin doğuruyorsun aaa bi tane daha varmış
ayy ne güzel sürpriz olmuş ya bak şimdi o sürpriz bebek 2 melek annesiAslında annem anlamış 6 7 aylık hamileyken. Abimden tecrübeli olduğu için farketmis diyeyim annem diyor ki hani tekme atıyor ya bebekler aynı anda da bir sağ bir de sol tarafımdan tekme hissediyordum ama doktor ikiz filan demediği için onemsememis aslında o zamanlar ultrason cihazı her hastane de olmadığı için doktorda anlayamamış :)
Bayaa belli benimki bu kadar belli değildi ve 15 çıktığına göre senin bence de 40 50 civarı olabilir :) hayırlı olsun sağlıkla gelsin insallahh
Aynen canım Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu sağlıklı sıhhatli kucaklayin evlatlarınızı❤ ben de miniğimi uyutayım, sağlıcakla güzel anneler ☺ayy ne güzel sürpriz olmuş ya bak şimdi o sürpriz bebek 2 melek annesi
annen yerine ben duygulandım ya ne kadar değişik :)
5 eylül mü gösteriyor 6 eylül mü? hayırlı olsunn sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun :)Merhabalar kızlar.nasipse bende eylül annesiyim bata 2 gün kala testim pzoitif geldi kan verdim 28 geldi.bugun bat günüm.bugun de kan vericem yarında doktoruma gidicem.Rabbim nasip ettiyse bebeğim varsa evlilik yıl dönümümüzde dogumu olacak
ayyy ne güzel çıkmış kese görünür artıkmorcivertkedi canım aldımm sonucu ama doktora göstermedim 919 diyo galiba
aminn sağolAynen canım Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu sağlıklı sıhhatli kucaklayin evlatlarınızı❤ ben de miniğimi uyutayım, sağlıcakla güzel anneler ☺
Hayırlısı olsun canım. Böyle şeyler okumak ne güzel darısı başımıza :)Selam herkese :)
Dün ve bugün test yaptım silik pozitif çıktı test:)
Yarın kan testi yaptıracağım :)
7-8 eylül hesaplandı genelde canım internette sitelerde SAT a göre bu rakamlarda değişti hep5 eylül mü gösteriyor 6 eylül mü? hayırlı olsunn sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun :)
geç döllenmiş olabilir senin canım7-8 eylül hesaplandı genelde canım internette sitelerde SAT a göre bu rakamlarda değişti hep
Ay ne güzel bi olay :) hayırlısı olsun canım. İniallah ben de hamile kalırsam bizim de evlilik yıldönümümüze çok yakın tarihte doğum tarihi görünüyo bana da nasip olur inşallah ❤Merhabalar kızlar.nasipse bende eylül annesiyim bata 2 gün kala testim pzoitif geldi kan verdim 28 geldi.bugun bat günüm.bugun de kan vericem yarında doktoruma gidicem.Rabbim nasip ettiyse bebeğim varsa evlilik yıl dönümümüzde dogumu olacak
Teşekkür ederim canım. Allahım hepimize sağlıklı gebelik nasip etsin.Hayırlısı olsun canım. Böyle şeyler okumak ne güzel darısı başımıza :)