• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayaa belli benimki bu kadar belli değildi ve 15 çıktığına göre senin bence de 40 50 civarı olabilir :) hayırlı olsun sağlıkla gelsin insallahh

İnşallah canım:) Yarın kan verecektim benim kız hasta oldu.
Cumartesiye kan veririm büyük ihtimal
2015'de Eylül annesiydim kızım erken doğup Ağustos'ta gelmişti. Bakalım doktor keseyi görene kadar inanamıcam sanırım. :)

Canım eşinin değerlerine her ihtimale karşı bakılsın. Sağlıksız sperm veya sağlıksız yumurta sağlıksız gebelik getirir. Yani ya kimyasal olur ya da düşük ihtimali yüksek olur. Hamile kalıyo olabilmek iyi bi şey ama her şey ne yazık ki bununla bitmiyo. Sperm ve yumurta sağlıklı mı bunlar çok daha önemli
Bana bende pko var önce bi ona tedavi uygulasın dimi ama lh hormonum tavan yapmış kadın sperm testinde

Bana bende pko var önce bi ona tedavi uygulasın dimi ama lh hormonum tavan yapmış kadın sperm testinde
Pko da yumurtalar kolay kolay gelişmiyo ve bu yüzden çatlayamıyo malesef canım. Ama bu sorun değil her pkolu çok zorlanmadan hamile kalıyo emin ol. Tabi lh düşerse iyi olur, doktorun kısa süreli bi tedavi uygular belki canım

Pko da yumurtalar kolay kolay gelişmiyo ve bu yüzden çatlayamıyo malesef canım. Ama bu sorun değil her pkolu çok zorlanmadan hamile kalıyo emin ol. Tabi lh düşerse iyi olur, doktorun kısa süreli bi tedavi uygular belki canım
O uygulamadı ben kendim ilaçlar içtim bitkiler kaynattım kendi kendime 15den 3e düşürdüm başka doktora gidiyorum bugün kontrolüm vardı 2yuöurtan gelişmiş dedi iğne vermedi kendi çatlar dedi ilişki tarihi verdi bakalım hayırlısı

O uygulamadı ben kendim ilaçlar içtim bitkiler kaynattım kendi kendime 15den 3e düşürdüm başka doktora gidiyorum bugün kontrolüm vardı 2yuöurtan gelişmiş dedi iğne vermedi kendi çatlar dedi ilişki tarihi verdi bakalım hayırlısı
O zaman çok iyi canım çok güzel düşmüş. Boyutlarına göre yumurtaların çatlayabileceğini anlamıştır. İnşallah hayırlısı olur da bu ay gelir bebeğin

IMG_20181227_182646.jpg bunda bişey varmı kızlar emin olamadım 2gun gecti

Back