- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 32
Sen kendini nasıl rahat hissediyosan öyle yap canım :)yok ya vermicem. alıkoyamıyorum sonra kendimi. birkaç gün sonra tekrar test yapıcam evde. koyulaştıysa sorun yok :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen kendini nasıl rahat hissediyosan öyle yap canım :)yok ya vermicem. alıkoyamıyorum sonra kendimi. birkaç gün sonra tekrar test yapıcam evde. koyulaştıysa sorun yok :)
iki türlü de rahat hissetmiyorum bari böyle rahat hissetmiyimSen kendini nasıl rahat hissediyosan öyle yap canım :)
Aslında haklısın canım hep insanda bi tedirginlik oluyo, içinden geldiği gibi yap en güzeli oiki türlü de rahat hissetmiyorum bari böyle rahat hissetmiyim
sizin de haberlerinizi bekliyorumAslında haklısın canım hep insanda bi tedirginlik oluyo, içinden geldiği gibi yap en güzeli o
Ah öyle bi haber olsa burdaki herkese duyururum canım :) daha çok var şimdiden sabırsızlanıyorum. İnşallah o mucizeyi yaşarım bu ay ben desizin de haberlerinizi bekliyorum
inşallahh. tavsiyem yumurtlamadan sonra cok belirti aramaman ve cok düşünmemen. şahsen ben son 3 güne kadar hiç düşünmedim gayet hızlı geçti günler. ama şu günler mesela hiç geçmiyor sanki. stresten uzak dur nasipse olurAh öyle bi haber olsa burdaki herkese duyururum canım :) daha çok var şimdiden sabırsızlanıyorum. İnşallah o mucizeyi yaşarım bu ay ben de
Ben de düşünmek istemiyorum bata kadar canım ama pek elimde değil, yumurtlama artık bitti sayılır bence ya da işte 1-2 gün daha değerlendiririz. Sonra bunu düşünmiyim diyorum ben de yoksa günler geçmiyoinşallahh. tavsiyem yumurtlamadan sonra cok belirti aramaman ve cok düşünmemen. şahsen ben son 3 güne kadar hiç düşünmedim gayet hızlı geçti günler. ama şu günler mesela hiç geçmiyor sanki. stresten uzak dur nasipse olur
Amin inş ben bir yıldır uğraşıyorum doktorum ilk kez bu kadar umutlu bende çok umutlandım normal olarakO zaman çok iyi canım çok güzel düşmüş. Boyutlarına göre yumurtaların çatlayabileceğini anlamıştır. İnşallah hayırlısı olur da bu ay gelir bebeğin
O zaman şu an için her şey olumlu görünüyo senin için canım. Rabbim hiç birimizi daha fazla bekletmesin inşallahAmin inş ben bir yıldır uğraşıyorum doktorum ilk kez bu kadar umutlu bende çok umutlandım normal olarak
Benim büyük kızım da 2015 Ağustos doğumlu küçük kızım da 2018 Eylül doğumlu :) inşaAllah vardır bebeğin canım.İnşallah canım:) Yarın kan verecektim benim kız hasta oldu.
Cumartesiye kan veririm büyük ihtimal
2015'de Eylül annesiydim kızım erken doğup Ağustos'ta gelmişti. Bakalım doktor keseyi görene kadar inanamıcam sanırım. :)
Merhabalar kızlar.nasipse bende eylül annesiyim bata 2 gün kala testim pzoitif geldi kan verdim 28 geldi.bugun bat günüm.bugun de kan vericem yarında doktoruma gidicem.Rabbim nasip ettiyse bebeğim varsa evlilik yıl dönümümüzde dogumu olacak
morcivertkedi canım aldımm sonucu ama doktora göstermedim 919 diyo galiba
Eki Görüntüle 2219595 bunda bişey varmı kızlar emin olamadım 2gun gecti
vermicem
ilk test salı sabah ikincisi bu sabah.
nasıl koyulaşma sence?
Benim büyük kızım da 2015 Ağustos doğumlu küçük kızım da 2018 Eylül doğumlu :) inşaAllah vardır bebeğin canım.
Canım onu bilmiyorum ama annem diyor ki kardeşin doğdu onu kundak yapıyorlardı o doğduğunda bi rahatlamıştım sonra tekrar sancım başladı hani kasılır rahim ıkınma hissi gelir ya işte doktora sesleniyor can havliyle benim sancım var diye doktor alttan bakınca 2. Bebek geliyor diyor annemin demesine göre bütün ebeler doktorlar annemin başına geliyor beni doğuruyor annem diyor ki doktor tutmuş beni ayaklarından bütün dogumhaneyi gezdirmisSizin ikiz olayınıza çok şaşırdım
Maşallah diyeyim önce
Kardeşiniz doğduktan sonra kordonu kesmemişler mi
Teyzemin de ikizi varmış karnında ama hiç doktora gitmediği için bilmiyormuş ( 40 yaşında gelini ile aynı zamanda gamile kaldığı için çok utanıyormuş )
Sizin anneniz gibi tekmelerden hissetmiş gibi ama anlamamış
Doğum zamanı gelmiş
Köyde yaşıyor bu arada teyzem
Evde Doğum yapmış 2 kilo civarında bi kız doğmuş ,kordonu kesmişler 5-10 dk sonra tekrar sancısı başlamış ki bir erkek bebek 4 kilo falanmış ölü doğmuş
Kordon kesildi diye demiş dr
Ve şok bu olay bundan 10 yıl önce yaşanıyor ah teyzem ahhhhhhhhhhhh
İnan belki bebek teyzenin karnında ölmüş olabilir çok oluyor maalesef canım ikiz bebekler de bu ölüm olayları tek yumurta ikizleri bile ikizin biri sağ iken diğeri ölebiliyor kordonla alakası olduğunu düşünmüyorum ben ömrü o kadarmış melek olmuş.Sizin ikiz olayınıza çok şaşırdım
Maşallah diyeyim önce
Kardeşiniz doğduktan sonra kordonu kesmemişler mi
Teyzemin de ikizi varmış karnında ama hiç doktora gitmediği için bilmiyormuş ( 40 yaşında gelini ile aynı zamanda gamile kaldığı için çok utanıyormuş )
Sizin anneniz gibi tekmelerden hissetmiş gibi ama anlamamış
Doğum zamanı gelmiş
Köyde yaşıyor bu arada teyzem
Evde Doğum yapmış 2 kilo civarında bi kız doğmuş ,kordonu kesmişler 5-10 dk sonra tekrar sancısı başlamış ki bir erkek bebek 4 kilo falanmış ölü doğmuş
Kordon kesildi diye demiş dr
Ve şok bu olay bundan 10 yıl önce yaşanıyor ah teyzem ahhhhhhhhhhhh
Yok beeeee avizeinin altındaKızlar size bir tavsiyem var idrar testi yaptığınız da negatif resmini çekin orada çizgi çok çok silik bile olsa net bir şekilde görünüyor benden söylemesi :)
MaşallahCanım onu bilmiyorum ama annem diyor ki kardeşin doğdu onu kundak yapıyorlardı o doğduğunda bi rahatlamıştım sonra tekrar sancım başladı hani kasılır rahim ıkınma hissi gelir ya işte doktora sesleniyor can havliyle benim sancım var diye doktor alttan bakınca 2. Bebek geliyor diyor annemin demesine göre bütün ebeler doktorlar annemin başına geliyor beni doğuruyor annem diyor ki doktor tutmuş beni ayaklarından bütün dogumhaneyi gezdirmis
Anneme çok kızmış ama kardeşim çok zayıfmış ölür bu çocuk demiş yeni dogum yapmış kadına ama kardeşim şu an turp gibi Maasallah
Allah iyiliğini versin Hahaha bak dene diyorum ☺ ben ikinci kizimda hayalet çizgiyi şıp diye görmüştümYok beeeee avizeinin altında
Günışığında
Led Işık’ta
Telefon ışığında
Resimde nerden baksam YÖK görünmüyor
ay beeeenn ahahah.Çok alınganlaşmak da gebelik belirtisi olabilir mi
Ama öyle böyle değil